Shakira wil vluchten naar Miami

Dieter Blarinckx-15 augustus 2022 om 16:47

De Colombiaanse zangeres Shakira ligt momenteel serieus onder vuur nadat haar nu een gevangenisstraf boven het hoofd hangt wegens belastingontduiking. En volgens enkele bronnen is de zangeres nu van plan te vluchten naar Miami.

Momenteel woont ze in Barcelona, maar dat is volgens de anonieme bronnen “een plek met slechte herinneringen”. Rekening houdend met het feit dat ze nog familie heeft wonen in Miami en er ook zélf een villa heeft, is de kans dus zeer groot dat ze Spanje snel zal verlaten.

Ze zit momenteel in een vechtscheiding met haar ex-man rond de voogdij van haar twee kinderen, maar ook die gevangenisstraf hangt haar nog boven het hoofd. De Spaanse rechtbank eist zelfs een gevangenisstraf van acht jaar omdat ze over de jaren 2012-2014 haar inkomstenbelasting van 14,5 miljoen euro niet betaald heeft.

Wie weet zegt ze Spanje dan inderdaad sneller vaarwel dan gedacht!

Je herkent Kit Connor niet meer terug na 'Heartstopper'

Karen Luiken-29 maart 2023 om 05:56

Kit Connor is na zijn rol in ‘Heartstopper’ een grote transformatie ondergaan. Na flink wat uurtjes in de sportschool te hebben doorgebracht, is hij nu onherkenbaar. Dat blijkt uit foto's die het internet over vliegen.

De roddel gaat dat Kit, die vooral bekend staat om zijn rol als Nick Nelson in ‘Heartstopper’, een rol speelt in een mogelijke nieuwe Marvel-film. Na het verschijnen van onderstaande beelden wordt zijn naam keer op keer in één adem genoemd met Hulkling, een van de meest prominente leden van het beroemde stripboek ‘Young Avengers’. Hoewel een verfilming van die titel nog niet officieel is aangekondigd, wordt er wel flink over gepraat.

'K2 zoekt K3'-finaliste zet punt achter verloving

Karen Luiken-29 maart 2023 om 05:38

Amy Courtens, finalist van het programma ‘K2 zoekt K3’, gaat vanaf nu als vrijgezel door het leven. De zangeres laat weten dat zij en haar vriend Aaron een punt achter hun verloving hebben gezet.

“Na veel mooie jaren hebben wij het moeilijke besluit genomen om uit elkaar te gaan”, aldus Amy op Instagram. “Wij wensen elkaar het beste toe en blijven goede vrienden.”

Amy en Aaron hadden een tijdje geleden nog wilde plannen samen. Ze wilden elkaar het jawoord geven en waren zelfs al een eigen huis aan het bouwen in Wolfsdonk. Wat daar nu mee gebeurt, is niet bekend.

Ontdek meer