Shakira wil vluchten naar Miami

Dieter Blarinckx-15 augustus 2022 om 16:47

De Colombiaanse zangeres Shakira ligt momenteel serieus onder vuur nadat haar nu een gevangenisstraf boven het hoofd hangt wegens belastingontduiking. En volgens enkele bronnen is de zangeres nu van plan te vluchten naar Miami.

Momenteel woont ze in Barcelona, maar dat is volgens de anonieme bronnen “een plek met slechte herinneringen”. Rekening houdend met het feit dat ze nog familie heeft wonen in Miami en er ook zélf een villa heeft, is de kans dus zeer groot dat ze Spanje snel zal verlaten.

Ze zit momenteel in een vechtscheiding met haar ex-man rond de voogdij van haar twee kinderen, maar ook die gevangenisstraf hangt haar nog boven het hoofd. De Spaanse rechtbank eist zelfs een gevangenisstraf van acht jaar omdat ze over de jaren 2012-2014 haar inkomstenbelasting van 14,5 miljoen euro niet betaald heeft.

Wie weet zegt ze Spanje dan inderdaad sneller vaarwel dan gedacht!

Pakkend: Ellen neemt afscheid van Marcel op instagram

Dieter Blarinckx-06 oktober 2022 om 18:40

Eerder deze week maakte Gert Verhulst tijdens zijn talkshow 'De Tafel van Vier' bekend dat hond Marcel overleden was. En nu heeft ook Ellen via instagram het nieuws bekendgemaakt.

Gert plaatste meteen tijdens de aflevering een bericht op sociale media, terwijl Ellen nog een dagje wachtte. Volgens Gert was ze er het hart van in en had ze het zéér moeilijk. In de verschillende seizoenen van 'De Verhulstjes' was altijd immers te zien hoe liefdevol Ellen zich steeds ontfermde over de sukkelende Marcel.

Op haar instagram heeft ze nu nog een recente foto gedeeld met de boodschap "Slaap zacht kleine aap, mijn beste vriend! 💔🐾 RIP Marcel Verhulst 💫".

We wensen de Verhulstjes veel sterkte toe!

Vader van 'K2 zoekt K3'-ster Ziggy plotseling overleden

Karen Luiken-06 oktober 2022 om 14:51

Het zijn donkere tijden voor Ziggy uit ‘K2 zoekt K3’. De vader van de zanger is plotseling overleden. In een interview met TV Familie vertelt hij over het zware verlies.

“Mijn emotie gaan nog alle kanten op”, zegt Ziggy. “Dit is een ontzettend zwaar verlies. Papa is altijd m’n grootste steun geweest. Enkele weken geleden stond hij nog naast mij op het podium. Ik kan amper vatten dat hij er niet meer is.”

De vader van Ziggy is slechts 61 jaar geworden. Hij werd twee jaar geleden getroffen door een hartinfarct, maar kwam daar - godzijdank - weer bovenop. Hij ging weer optreden, zou meedoen aan een tv-show en had allerlei wilde toekomstplannen. “Maar plots ging het minder met zijn gezondheid. Papa kwam in het ziekenhuis ­terecht, en zijn lichaam gaf het ineens op. Zo hard is het.”

Ziggy heeft het ontzettend moeilijk. Vooral met het missen van zijn vader, maar ook met de afschuwelijke haatreacties die hij sinds het overlijden van zijn papa ontvangt. “Ze schrijven dan: ‘Gelukkig is je papa nu dood, dan moet hij dat gekrijs van jou niet meer aanhoren.’ Heel erg.”

Ontdek meer