Johnny Depp gaat terug regisseren

Dieter Blarinckx-15 augustus 2022 om 16:41

Acteur Johnny Depp gaat na 25 jaar terug regisseren. Dat heeft hij zelf laten weten aan de pers. Hij gaat een film regisseren over de Italiaanse kunstenaar Amedeo Modigliani.

Enkele weken geleden maakte Depp bekend dar hij binnenkort ook te zien zal zijn in een Franse film, maar nu liet hij aan The Hollywood Reporter weten dat hij terug zal gaan regisseren.

De film ‘Modigliani’ gaat over het leven van de gelijknamige schilder en beeldhouwer in Parijs in 1916. De kunstenaar, die op dat moment weinig vertrouwen heeft in zijn eigen kunnen, beleeft daar 48 uur die zijn leven veranderen en ervoor zorgen dat hij uiteindelijk een grootheid wordt. De productie is al volop bezig, maar de opnames zullen pas later dit jaar starten in Parijs.

”Het was een leven vol grote ontberingen, maar uiteindelijk triomfen. Dat is een universeel verhaal waarmee alle kijkers zich kunnen identificeren”, klinkt het bij Depp.

Zien: Stien & Simon genieten van vakantie op Jamaica

Dieter Blarinckx-05 februari 2023 om 14:44

De boog kan niet altijd gespannen staan ten huize Stien Edlund & Simon Eeraerts. De twee genieten nu immers van welverdiende congé op het tropische eiland Jamaica.

Het content creator-koppel is de laatste tijd zeer druk bezig met hun eigen VTM GO-programma en kledingmerk Avo&Cado, dus was het hoog tijd voor wat welverdiende vakantie.

Via sociale media nemen Simon en Stien ons mee op hun paradijselijke trip naar Jamaica. En die eerste beelden op insta zien er fenomenaal en onvergetelijk uit.

Enjoy lovebirds!

'Close' grote winnaar bij de Ensors

Dieter Blarinckx-05 februari 2023 om 14:34

De Belgische film 'Close' van de Gentse regisseur Lukas Dhont valt nu ook in eigen land in de prijzen. Bij de uitreiking van de Ensors op het Filmfestival Oostende, wist de film immers meerdere prijzen in de wacht te slepen.

Onze Belgische inzending voor de Academy Awards (Oscars) blijft scoren. Op de uitreiking van de Ensors, de Belgische filmprijzen, viel de film in de prijzen. Maar de meest opmerkelijke prijs is toch wel die voor de 15-jarige hoofdrolspeler Eden Dambrine. Hij won de Ensor voor beste mannelijke hoofdrolspeler.

In 'Close' speelt Eden de rol van Léo, een van de twee hoofdrollen in de Belgische prent. En dat deed hij met passie en enthousiasme, en dat loont. Afgelopen vrijdagavond mocht hij dus trots de Ensor voor beste mannelijke hoofdrolspeler in ontvangst nemen.

'Close' won daarnaast ook nog 5 andere prijzen, waaronder de Ensor voor 'Beste Film', 'Beste Regie' en 'Beste Scenario'.

De film speelt nu in onze bioscopen. Check de trailer hier:

Ontdek meer