Johnny Depp gaat terug regisseren

Dieter Blarinckx-15 augustus 2022 om 16:41

Acteur Johnny Depp gaat na 25 jaar terug regisseren. Dat heeft hij zelf laten weten aan de pers. Hij gaat een film regisseren over de Italiaanse kunstenaar Amedeo Modigliani.

Enkele weken geleden maakte Depp bekend dar hij binnenkort ook te zien zal zijn in een Franse film, maar nu liet hij aan The Hollywood Reporter weten dat hij terug zal gaan regisseren.

De film ‘Modigliani’ gaat over het leven van de gelijknamige schilder en beeldhouwer in Parijs in 1916. De kunstenaar, die op dat moment weinig vertrouwen heeft in zijn eigen kunnen, beleeft daar 48 uur die zijn leven veranderen en ervoor zorgen dat hij uiteindelijk een grootheid wordt. De productie is al volop bezig, maar de opnames zullen pas later dit jaar starten in Parijs.

”Het was een leven vol grote ontberingen, maar uiteindelijk triomfen. Dat is een universeel verhaal waarmee alle kijkers zich kunnen identificeren”, klinkt het bij Depp.

‘Love Island’-sterren Molly en Tommy onthullen geslacht kindje

Karen Luiken-06 oktober 2022 om 06:11

Molly Mae Hague en Tommy Fury hebben via social media het geslacht van hun kindje onthuld. Het koppel krijgt een meisje.

De 23-jarige ‘Love Island’-sterren maken het nieuws bekend met een video. Daarin is te zien hoe ze met een ballon poseren. Als ze er met een naald in prikken, komt er roze confetti uit. Wat natuurlijk betekent dat Molly en Tommy een dochter verwachten.

De realitysterren deelden vorige week het bericht waaruit bleek dat ze voor het eerst ouders worden. Niet veel later gaf Molly haar fans een update over haar zwangerschap en zei ze dat ze in de beginperiode soms wel vijf keer per dag huilde. De blondine, die nu zes maanden zwanger is, vindt de ervaring emotioneel erg zwaar.

Zien: Netflix deelt trailer van 'The Wonder' met Florence Pugh

Dieter Blarinckx-05 oktober 2022 om 13:02

Florence Pugh schittert momenteel nog naast Harry Styles in de film ‘Don’t Worry Darling’, maar zal binnenkort ook te zien zijn in de nieuwe Netflix-thriller ‘The Wonder’.

Deze nieuwe en mysterieuze thriller van Netflix vertelt het verhaal over een jonge verpleegster die wordt opgeroepen om een meisje in een Iers dorpje te onderzoeken, want op wonderbaarlijke wijze overleeft het meisje al meer dan 4 maanden zonder voeding.

Het verhaal is gebaseerd op de psychologische en gelijknamige thriller van Emma Donoghue en zal vanaf 16 november te streamen zijn.

Check hieronder de trailer:

Ontdek meer