Adele reageert op geruchten over verloving

Karen Luiken-15 augustus 2022 om 15:56

Stappen Adele en Rich Paul binnenkort in het huwelijksbootje? Hoewel het gerucht al een tijdje in de lucht zweeft, beweert de zangers van niet. In een gesprek met Elle reageert ze op de verlovingsroddel.

Het gerucht over de mogelijke trouwplannen ontstonden in februari, toen Adele met een enorme diamanten ring op de Brit Awards verscheen. Nu, maanden later, geeft ze eindelijk duidelijkheid. “Ik ben niet verloofd”, aldus de zangeres. “Ik hou gewoon van grote sieraden.”

Toch is het niet uitgesloten dat Adele binnenkort wél ten huwelijk wordt gevraagd. Ze geeft namelijk aan dolgraag te willen trouwen en denkt ook al na over gezinsuitbreiding. “Ik ben nog nooit zo verliefd geweest. Ik ben geobsedeerd door hem”, zegt Adele over Rich Paul. “Ik wil absoluut meer kinderen. Ik ben een huisvrouw, een stabiel leven helpt me met mijn muziek.”

Zien: zwangere Hanne straalt in nieuwe clip van K3

Dieter Blarinckx-01 oktober 2022 om 08:24

Gisteren werd de gloednieuwe videoclip van K3, 'Vleugels', gedropt. En wat meteen opvalt is het zwangere buikje van Hanne. En ze straalt helemaal als mommy-to-be!

Hanne en haar man Jorn kondigden enkele maanden geleden aan dat ze binnenkort hun eerste kindje verwachten. De twee stapten vorig jaar ook in het huwelijksbootje, dus dat eerste kindje zat er wel aan te komen!

Eerder deze week nog was K3 (of liever K2) te gast bij MNM en Ketnet, waar Julia en Marthe vertelden dat Hanne verplichte rust moest nemen.

De baby van Hanne en Jorn is uitgerekend voor december.

Bekijk de videoclip 'Vleugels' hier:

Zien: KJ Apa is nieuwe onderbroekenmodel van Lacoste

Dieter Blarinckx-01 oktober 2022 om 08:10

De Nieuw-Zeelandse acteur KJ Apa, die je vooral kent als Archie uit 'Riverdale', is het nieuwe onderbroekenmodel van modehuis Lacoste. Het bekende modehuis dropte al enkele beelden online en die zijn alvast om je vingers bij af te likken!

De 25-jarige acteur en zanger pronkte ook op zijn eigen instagram met de nieuwe Lacoste-campagne. Naast een gewoon statisch beeld circuleert er nu ook een video waarin Apa in verschillende onderbroeken van het merk over trappen loopt.

Fans zijn natuurlijk door het dolle heen bij het zien van de sexy beelden...

Check ze hieronder:

Ontdek meer