Adele reageert op geruchten over verloving

Karen Luiken-15 augustus 2022 om 15:56

Stappen Adele en Rich Paul binnenkort in het huwelijksbootje? Hoewel het gerucht al een tijdje in de lucht zweeft, beweert de zangers van niet. In een gesprek met Elle reageert ze op de verlovingsroddel.

Het gerucht over de mogelijke trouwplannen ontstonden in februari, toen Adele met een enorme diamanten ring op de Brit Awards verscheen. Nu, maanden later, geeft ze eindelijk duidelijkheid. “Ik ben niet verloofd”, aldus de zangeres. “Ik hou gewoon van grote sieraden.”

Toch is het niet uitgesloten dat Adele binnenkort wél ten huwelijk wordt gevraagd. Ze geeft namelijk aan dolgraag te willen trouwen en denkt ook al na over gezinsuitbreiding. “Ik ben nog nooit zo verliefd geweest. Ik ben geobsedeerd door hem”, zegt Adele over Rich Paul. “Ik wil absoluut meer kinderen. Ik ben een huisvrouw, een stabiel leven helpt me met mijn muziek.”

'Wednesday'-acteur beschuldigd van seksueel misbruik

Dieter Blarinckx-26 januari 2023 om 14:18

De Canadese acteur Percy Hynes White zit in slechte papieren want op Twitter werd hij namelijk zopas beschuldigd van seksueel misbruik. Concreet bewijs blijft echter nog uit.

De 21-jarige acteur zal je ongetwijfeld wel kennen als Xavier Thorpe in de populaire Netflix-serie 'Wednesday'. Een tweede seizoen komt er al sowieso, maar als het van veel fans afhangt, zonder Xavier.

Op Twitter is er immers nu een tweet opgedoken van een meisje dat beweert dat Percy en zijn vrienden vroeger feestjes gaven waar ze meisjes dronken of high wilden krijgen, zodat ze seks met hen konden hebben. Inmiddels zijn al andere tweets geplaatst door meisjes die hetzelfde beweren. Zo ontstond al snel de hashtag #cancelpercy.

Concreet bewijs is er alvast nog niet. Een officiële reactie van zowel Percy als Netflix blijft momenteel nog uit.

Docu over Idina Menzel nu te streamen

Dieter Blarinckx-26 januari 2023 om 14:07- Foto:

Disney+

Goed nieuws voor de fans van de Amerikaanse zangeres en actrice Idina Menzel, want haar aangekondigde docu staat sinds kort op Disney+.

De naam Idina Menzel zegt je misschien niet veel, maar als we haar 'Let it Go' laten zingen, herken je haar stem meteen! Zij was immers de stem van Elsa in de 'Frozen'-films, maar was ook al te zien in de Disneyfilm 'Enchanted' en in 'Glee'.

In de speciale docu 'Idina Menzel: Which Way to the Stage?' volgen we de muzikale reis van Idina Menzel, Amerikaanse actrice, zangeres en songwriter, mogen we mee achter de schermen van haar laatste concert in Madison Square Garden, in haar geboortestad New York.

Check de trailer hieronder en stream 'm nu via Disney+.

Ontdek meer