Snoop Dogg lanceert eigen cornflakes Snoop Loopz

Karen Luiken-15 augustus 2022 om 15:27

Ontbijten met Snoop Dogg, het kan binnenkort werkelijkheid worden. Niet met de rapper die tegenover je aan tafel zit, maar met cornflakes die de artiest zelf op de markt heeft gebracht.

De ontbijtgranen heten Snoop Loopz en zijn ook geschikt voor mensen die glutenvrij eten. Volgens hiphop-ondernemer Master P, die de Snoop Loopz via social media onthult, zit het ontbijt vol met maïs, smaak en marshmallows.

De cornflakes worden gelanceerd via het voedselbedrijf Broadus Foods, dat Snoop Dogg onlangs heeft opgezet. Andere producten zoals havermout, pannenkoekenmix en ahornsiroop zullen ook via de rapper verkocht worden. Een deel van de opbrengst wordt geschonken aan het goede doel.

‘Love Island’-sterren Molly en Tommy onthullen geslacht kindje

Karen Luiken-06 oktober 2022 om 06:11

Molly Mae Hague en Tommy Fury hebben via social media het geslacht van hun kindje onthuld. Het koppel krijgt een meisje.

De 23-jarige ‘Love Island’-sterren maken het nieuws bekend met een video. Daarin is te zien hoe ze met een ballon poseren. Als ze er met een naald in prikken, komt er roze confetti uit. Wat natuurlijk betekent dat Molly en Tommy een dochter verwachten.

De realitysterren deelden vorige week het bericht waaruit bleek dat ze voor het eerst ouders worden. Niet veel later gaf Molly haar fans een update over haar zwangerschap en zei ze dat ze in de beginperiode soms wel vijf keer per dag huilde. De blondine, die nu zes maanden zwanger is, vindt de ervaring emotioneel erg zwaar.

Temptations Heikki vader geworden

Karen Luiken-04 oktober 2022 om 05:33

Er is een ‘Temptation Island’-baby geboren. Heikki, die in 2019 samen met zijn ex-vriendin Milou deelnam aan de ultieme relatietest, heeft een dochter gekregen.

De realityster maakt het nieuws bekend via Instagram. Daar deelt hij een foto met zijn kersverse kleine. “She here”, schrijft hij erbij. “Met enorme trots kan ik jullie mededelen dat ik papa ben geworden van een superknap dochtertje Luna.” Moeder en dochter maken het volgens hem goed.

In maart maakte Heikki en zijn nieuwe vriendin Kaylee bekend in verwachting te zijn. Voor Heikki is het nu zijn eerste kindje, voor Kaylee de tweede. Zij heeft ook al een dochter uit een eerdere relatie.

Ontdek meer