Zien: Fan verstoort live tv-uitzending om te vragen waar GTA 6 blijft

Nico De Greef-30 augustus 2021 om 17:37

Grand Theft Auto 6 is misschien wel het meest langverwachte computerspel aller tijden. Hoewel een zesde deel in de populaire game-franchise nog altijd niet officieel werd aangekondigd, is er geen haar op iemand's hoofd die eraan twijfelt dat Rockstar Games momenteel al volop achter de schermen werkt aan een vervolg op het gigantisch succesvolle Grand Theft Auto 5.

Fans wachten intussen al 8(!) jaar op de aankondiging van een opvolger en het is dan ook niet gek dat het geduld van sommige fans stilaan aan het opraken is. Een Duitse gamer, die naar de naam 'Taser' luistert, was het wachten zo beu dat hij onlangs onverwacht een live-uitzending van het populaire Duitse TV-spelprogramma 'Schlag den Star' verstoorde om er de presentator, een bekende Duitse komiek genaamd Elton, aan de tand te voelen over de status van de game.

"Hey, hallo! Taser hier. Ik zou graag willen weten wanneer GTA 6 eindelijk uitkomt. Ik wacht er al 8 jaar op", vraagt de gamer ongeduldig.

De gastheer van het spelprogramma, die natuurlijk helemaal van niks afwist, kon de fan helaas niet verder helpen maar kon er de humor wel van inzien. "GTA 6... Ik heb geen idee... Daar ben ik nog niet aan toe. Ik heb GTA 5 nog niet eens uitgespeeld", grapte hij.

Held!

Zien: meer gameplay van 'Disney Dreamlight Valley' gedropt

Dieter Blarinckx-07 augustus 2022 om 09:35

Vanaf september kan je in de langverwachte nieuwe game 'Disney Dreamlight Valley' jouw eigen Disney-dorp bouwen en avonturen beleven naast al jouw favoriete Disney-personages. en nu is er meer gameplay gedropt!

Het team van het Amerikaanse entertainmentkanaal IGN kreeg de kans om de game al eens uit te testen. Hun bevindingen bundelden ze in een 11-minuten-durende video op YouTube.

'Disney Dreamlight Valley' is een avontuurlijke levenssimulator met talloze missies, ontdekkingstochten en leuke activiteiten die je beleeft met bekende gezichten uit zowel oude als nieuwe Disney- en Pixar-films. Vergelijk het een beetje met 'The Sims'-games!

In het ooit idyllische Dreamlight Valley leefden Disney- en Pixar-personages in vrede met elkaar samen – totdat de Forgetting plaatsvond. Sindsdien wordt het dorp geteisterd door Night Thorns, die de vrolijke herinneringen aan deze magische plek hebben weggeveegd. De hopeloze bewoners van Dreamlight Valley kunnen geen kant op en hebben zich teruggetrokken achter de gesloten deuren van het Dream Castle.

Check hieronder de review van IGN!

De game zal vanaf 6 september beschikbaar zijn op de gekende consoles.

Er komt een speciale 'Assassin's Creed' whiskey, wodka en rum

Dieter Blarinckx-05 augustus 2022 om 14:28

Eén van de populairste gamefranchises ooit, ‘Assassin’s Creed’, blaast 15 kaarsjes uit en dat vieren ze met een heuse 'Assassin’s Creed'-whiskey.

Met de populaire games in de franchise, verken je het ene historische avontuur na het andere. Maar nu gaat ‘Assassin’s Creed’ je ook letterlijk dronken voeren met hun eigen whiskey. Deze wordt gebrouwen door Atheneum Studios en ligt vanaf augustus in de rekken. Naast die speciale whiskey zullen er ook een Black Flag rum en Valhalla wodka gelanceerd worden!

Helaas zullen de speciale drankjes enkel verkrijgbaar zijn in de Verenigde Staten. Daar betaal je dan zo’n 69 dollar voor een fles van 750 ml.

Ontdek meer