Tom Holland neemt pauze van sociale media

Dieter Blarinckx-14 augustus 2022 om 10:04

De Britse ‘Spider-Man’-acteur Tom Holland heeft in zijn laatste post op insta laten weten dat hij even afstand neemt van sociale media. Dat doet hij om te werken aan zijn mentale gezondheid.

"Ik neem een pauze voor mijn mentale gezondheid”, klinkt het in de video die hij zopas online dropte. Naar eigen zeggen vindt hij sociale media “té overweldigend” en neemt hij daarom even een break. Ook joeg hij zich veel te veel op in de negative kritiek die er telkens online verscheen over hem. Daarom besloot hij om ook de apps tijdelijk de verwijderen.

Holland maakt van de gelegenheid gebruik om iedereen aan te sporen om te praten en te werken aan zijn/haar mentale gezondheid:

“Hulp vragen is niet iets waar je beschaamd over zou moeten zijn, maar het is gemakkelijker gezegd dan gedaan. Hopelijk kunnen deze apps je eerste stap zijn om gelukkiger en gezonder te zijn."

Check zijn post hier:

Pakkend: Ellen neemt afscheid van Marcel op instagram

Dieter Blarinckx-06 oktober 2022 om 18:40

Eerder deze week maakte Gert Verhulst tijdens zijn talkshow 'De Tafel van Vier' bekend dat hond Marcel overleden was. En nu heeft ook Ellen via instagram het nieuws bekendgemaakt.

Gert plaatste meteen tijdens de aflevering een bericht op sociale media, terwijl Ellen nog een dagje wachtte. Volgens Gert was ze er het hart van in en had ze het zéér moeilijk. In de verschillende seizoenen van 'De Verhulstjes' was altijd immers te zien hoe liefdevol Ellen zich steeds ontfermde over de sukkelende Marcel.

Op haar instagram heeft ze nu nog een recente foto gedeeld met de boodschap "Slaap zacht kleine aap, mijn beste vriend! 💔🐾 RIP Marcel Verhulst 💫".

We wensen de Verhulstjes veel sterkte toe!

Vader van 'K2 zoekt K3'-ster Ziggy plotseling overleden

Karen Luiken-06 oktober 2022 om 14:51

Het zijn donkere tijden voor Ziggy uit ‘K2 zoekt K3’. De vader van de zanger is plotseling overleden. In een interview met TV Familie vertelt hij over het zware verlies.

“Mijn emotie gaan nog alle kanten op”, zegt Ziggy. “Dit is een ontzettend zwaar verlies. Papa is altijd m’n grootste steun geweest. Enkele weken geleden stond hij nog naast mij op het podium. Ik kan amper vatten dat hij er niet meer is.”

De vader van Ziggy is slechts 61 jaar geworden. Hij werd twee jaar geleden getroffen door een hartinfarct, maar kwam daar - godzijdank - weer bovenop. Hij ging weer optreden, zou meedoen aan een tv-show en had allerlei wilde toekomstplannen. “Maar plots ging het minder met zijn gezondheid. Papa kwam in het ziekenhuis ­terecht, en zijn lichaam gaf het ineens op. Zo hard is het.”

Ziggy heeft het ontzettend moeilijk. Vooral met het missen van zijn vader, maar ook met de afschuwelijke haatreacties die hij sinds het overlijden van zijn papa ontvangt. “Ze schrijven dan: ‘Gelukkig is je papa nu dood, dan moet hij dat gekrijs van jou niet meer aanhoren.’ Heel erg.”

Ontdek meer