Tom Holland neemt pauze van sociale media

Dieter Blarinckx-14 augustus 2022 om 10:04

De Britse ‘Spider-Man’-acteur Tom Holland heeft in zijn laatste post op insta laten weten dat hij even afstand neemt van sociale media. Dat doet hij om te werken aan zijn mentale gezondheid.

"Ik neem een pauze voor mijn mentale gezondheid”, klinkt het in de video die hij zopas online dropte. Naar eigen zeggen vindt hij sociale media “té overweldigend” en neemt hij daarom even een break. Ook joeg hij zich veel te veel op in de negative kritiek die er telkens online verscheen over hem. Daarom besloot hij om ook de apps tijdelijk de verwijderen.

Holland maakt van de gelegenheid gebruik om iedereen aan te sporen om te praten en te werken aan zijn/haar mentale gezondheid:

“Hulp vragen is niet iets waar je beschaamd over zou moeten zijn, maar het is gemakkelijker gezegd dan gedaan. Hopelijk kunnen deze apps je eerste stap zijn om gelukkiger en gezonder te zijn."

Check zijn post hier:

'Wednesday'-acteur beschuldigd van seksueel misbruik

Dieter Blarinckx-26 januari 2023 om 14:18

De Canadese acteur Percy Hynes White zit in slechte papieren want op Twitter werd hij namelijk zopas beschuldigd van seksueel misbruik. Concreet bewijs blijft echter nog uit.

De 21-jarige acteur zal je ongetwijfeld wel kennen als Xavier Thorpe in de populaire Netflix-serie 'Wednesday'. Een tweede seizoen komt er al sowieso, maar als het van veel fans afhangt, zonder Xavier.

Op Twitter is er immers nu een tweet opgedoken van een meisje dat beweert dat Percy en zijn vrienden vroeger feestjes gaven waar ze meisjes dronken of high wilden krijgen, zodat ze seks met hen konden hebben. Inmiddels zijn al andere tweets geplaatst door meisjes die hetzelfde beweren. Zo ontstond al snel de hashtag #cancelpercy.

Concreet bewijs is er alvast nog niet. Een officiële reactie van zowel Percy als Netflix blijft momenteel nog uit.

Docu over Idina Menzel nu te streamen

Dieter Blarinckx-26 januari 2023 om 14:07- Foto:

Disney+

Goed nieuws voor de fans van de Amerikaanse zangeres en actrice Idina Menzel, want haar aangekondigde docu staat sinds kort op Disney+.

De naam Idina Menzel zegt je misschien niet veel, maar als we haar 'Let it Go' laten zingen, herken je haar stem meteen! Zij was immers de stem van Elsa in de 'Frozen'-films, maar was ook al te zien in de Disneyfilm 'Enchanted' en in 'Glee'.

In de speciale docu 'Idina Menzel: Which Way to the Stage?' volgen we de muzikale reis van Idina Menzel, Amerikaanse actrice, zangeres en songwriter, mogen we mee achter de schermen van haar laatste concert in Madison Square Garden, in haar geboortestad New York.

Check de trailer hieronder en stream 'm nu via Disney+.

Ontdek meer