Releasedatum live-action 'The Little Mermaid' bevestigd!

Dieter Blarinckx-14 augustus 2022 om 08:06

Life is the bubbles! Fans van de Disneyklassieker 'The Little Mermaid' zijn door het dolle heen, want de nieuwe live-action remake heeft een vaste releasedatum gekregen: 26 mei 2023!

Het is al even geweten dat Disney werkt aan een live-action remake van het bekende sprookje van Hans Christian Andersen. En hoewel het lange tijd zéér stil bleef, is er nu voor het eerst meer nieuws. De film zal namelijk vanaf 26 mei 2023 wereldwijd releasen!

De cast werd al zo'n twee jaar geleden gedeeld. Halle Bailey wist de hoofdrol van Ariël te strikken. Zij krijgt compagnie van Daveed Diggs (Sebastiaan), Javier Bardem (Triton), Melissa McCarthy (Ursula), Jonah Hauer-King (prins Eric), Awkwafina (Jutter) en Jacob Tremblay (Botje).

Hoofdrolspeelster Halle Bailey deelde op instagram ook al een eerste look als Ariël. Check 'm hieronder! Op een trailer moeten we helaas nog even wachten...

'The Little Mermaid' zal dus vanaf 26 mei te checken zijn in de bioscoop!

Zien: Netflix deelt trailer van 'The Wonder' met Florence Pugh

Dieter Blarinckx-05 oktober 2022 om 13:02

Florence Pugh schittert momenteel nog naast Harry Styles in de film ‘Don’t Worry Darling’, maar zal binnenkort ook te zien zijn in de nieuwe Netflix-thriller ‘The Wonder’.

Deze nieuwe en mysterieuze thriller van Netflix vertelt het verhaal over een jonge verpleegster die wordt opgeroepen om een meisje in een Iers dorpje te onderzoeken, want op wonderbaarlijke wijze overleeft het meisje al meer dan 4 maanden zonder voeding.

Het verhaal is gebaseerd op de psychologische en gelijknamige thriller van Emma Donoghue en zal vanaf 16 november te streamen zijn.

Check hieronder de trailer:

Ticketverkoop 'Harry Potter: A Forbidden Forest Experience' gestart

Dieter Blarinckx-05 oktober 2022 om 12:57

Potterheads, opgelet! Heb jij nog geen tickets gescoord voor de unieke experience 'Harry Potter: A Forbidden Forest Experience'? Dan is snel zijn nog de boodschap!

Bereid je voor op de meest magische wandeling in het thema van 'Harry Potter' tijdens deze unieke experience!

Een nachtelijke ervaring op een bospad gevuld met magische schepselen en toverwonderen uit de films van 'Harry Potter' en' Fantastic Beasts'. Ontdek na het verdwijnen van de zon de geluiden, lichten en speciale effecten die de magie van de Wizarding World tot leven brengen. Gasten kunnen in het dorp genieten van een uitgebreid assortiment heerlijk eten en drinken!

'Harry Potter: A Forbidden Forest Experience' zal plaatsvinden op het domein van Kasteel Domein Groenenberg vanaf 5 november.

Tickets zijn nog steeds te koop via deze link.

Check hieronder alvast enkele sfeerbeelden van een vorige editie:

Ontdek meer