Dit is het winnende koppel van ‘Love Island’!

Dieter Blarinckx-14 augustus 2022 om 06:00

Jotti Verbruggen en Cas Hooijer hebben het derde seizoen van ‘Love Island’ gewonnen. Ze zijn nu officieel een koppel en gaan samen naar huis met 25.000 euro.

Het koppel werd door de kijkers thuis geselecteerd als winnaars. De Vlaming Lennart en de Nederlands-Limburgse Fé en Lennert eindigden op plaats twee, Sunita en Mert op plaats drie. Imen en Nathan vielen als eerste af in de finale.

Gelukkig dook Cas op in de villa net toen Jotti de liefdesstrijd had opgegeven. De twee genoten van wat romantische dates en vielen ook als een blok voor elkaar. De twee hebben dan ook besloten om hun relatie officieel een kans te geven, tot groot jolijt van kijkend Vlaanderen en Nederland dus!

Proficiat tortelduifjes!

Justin Bieber cancelt optreden in Antwerpen

Karen Luiken-07 oktober 2022 om 08:26

Slecht nieuws voor fans van Justin Bieber. De zanger heeft zijn complete tour geannuleerd en komt op 20 en 21 maart dan ook niet naar het Sportpaleis in Antwerpen.

The Biebs maakte in september bekend dat hij een aantal shows van zijn tournee annuleerde omdat hij zich wil focussen op zijn herstel. Hij kampt als gevolg van het syndroom van Ramsay-Hunt met zowel fysieke als mentale problemen.

In eerste instantie leek het erop dat de shows in Antwerpen, die gepland staan voor maart 2023, nog door zouden gaan. Maar daar komt nu dus verandering in. Justin heeft alle resterende optredens van zijn tournee geannuleerd. De shows in Antwerpen, maar ook die Amsterdam, zijn daarmee gecanceld.

Mensen met een kaartje worden nog geïnformeerd over eventuele volgende stappen.

'Grey's Anatomy'-ster verklapt per ongeluk haar verloving

Karen Luiken-07 oktober 2022 om 06:37

De bruidsklokken luiden binnenkort voor Kate Walsh. De ‘Grey’s Anatomy’-actrice heeft in een livesessie op Instagram per ongeluk onthuld dat ze gaat trouwen.

Kate was aan het kletsen met haar voormalige ‘Private Practice’-collega Amy Brenneman toen haar vriend Andrew Nixon in beeld verscheen. “Dit is mijn verloofde”, zei Kate. Waarop haar gesprekspartner reageerde met: “Je hebt net je verloving verklapt.” Kate kon niet anders dan dat bevestigen en zei: “Dat klopt inderdaad. Ik heb onze verloving verklapt.”

De relatie van Kate en Andrew werd in februari 2021 bekend. Ze wonen samen in het Australische Perth. Voor Kate wordt Andrew haar tweede man. Ze is eerder getrouwd geweest met Alex Young, met wie ze in 2007 in het huwelijksbootje stapte.

Ontdek meer