Er komt een nieuwe 'Kung Fu Panda'-film!

Dieter Blarinckx-13 augustus 2022 om 08:23

Goed nieuws voor de fans van de animatiefilms rond ‘Kung Fu Panda’ want DreamWorks en Universal hebben aangekondigd dat ze momenteel volop werken aan een vierde film in de reeks!

In 2008 werd de eerste film in de ‘Kung Fu Panda’-reeks losgelaten op de wereld, tot énorm groot succes. De film gaat over pandabeer Po die ervan droomt een kungfumeester te worden. De stem wordt al sinds het begin ingesproken door acteur Jack Black.

Deel twee en drie verschenen dan nog in 2011 en 2016 met daarna zelfs animatieseries op Netflix, Amazon Prime en Nickelodeon. Nu is er dus een nieuw hoofdstuk in de maak voor het bioscoopscherm.

‘Kung Fu Panda 4’ staat voorlopig gepland voor een release in maart 2024.

'All Of Us Strangers' komt volgende week naar Disney+

Karen Luiken-19 april 2024 om 09:22

Het aanbod van Disney+ wordt over een paar dagen uitgebreid met een nieuw pareltje. Vanaf 24 april is de film ‘All Of Us Strangers’ te zien op de streamingsdienst.

De film gaat over Adam die in een verlaten torenflat in Londen woont. Een toevallige ontmoeting met zijn mysterieuze buurman Harry doorbreekt het ritme van zijn dagelijks leven. Terwijl er een relatie tussen hen ontluikt, verliest Adam zich in herinneringen aan het verleden. Hij voelt de drang om terug te gaan naar het stadje waar hij opgroeide en het huis waar hij als kind woonde. Daar lijken zijn ouders nog steeds te wonen, net als op de dag dat ze stierven, dertig jaar geleden.

De hoofdrollen worden gespeeld door Andrew Scott, Paul Mescal, Jamie Bell en Claire Foy.

Rihanna maakt muziek voor nieuwe 'Smurfen'-film

Karen Luiken-14 april 2024 om 08:11

Rihanna komt binnenkort met nieuwe muziek. Dit keer geen nieuwe single of nieuw album, maar nummers voor de langverwachte nieuwe ‘Smurfen’-film.

Het is al even bekend dat er een nieuwe ‘Smurfen’-film op de rol staat. Ook weten we al een tijdje dat Rihanna de rol van Smurfin zal spelen. Maar nu blijkt dus dat het niet bij die ene taak blijft. Rihanna gaat namelijk ook de originele liedjes opnemen voor de film.

Naast de zangeres spelen ook Sandra Oh, Dan Levy, Billie Lourd, Nick Offerman, Natasha Lyonne en Hannah Waddingham een rol in de film, die in februari 2025 op het witte doek verschijnt.

Ontdek meer