Zien: Ariana Grande vierde huwelijksreis in Nederland

Karen Luiken-12 juli 2021 om 04:53

Ariana Grande heeft haar huwelijksreis met Dalton Gomez op een bekende plek gevierd. Uit foto’s die de zangeres op Instagram heeft gedeeld blijkt dat ze bij onze noorderburen zijn geweest.

Een week geleden werden Ariana en Dalton al gespot bij een restaurant in Amsterdam. Daar zouden ze een fooi van 100 euro hebben gegeven. Ook bezocht het koppel nog een andere horecazaak waar ze olijven, een flesje water en ijskoffie kochten.

De nieuwe Instagram-foto’s maken duidelijk dat het kersverse bruidspaar veel meer heeft gedaan dan alleen het bezoeken van horecatentjes. Ze hebben in enorme houten klompen gezeten, bezochten de Amsterdamse grachten, gingen naar een molen en zaten op een boot.

Ariana en Dalton gaven elkaar in mei in het geheim het jawoord. Ze maakten in december hun verloving bekend.

EOTB-ster Sander nu alweer vrijgezel

Karen Luiken-21 september 2021 om 07:40

Het wil maar niet lukken met het liefdesleven van Sander. Tijdens de opnames van ‘Ex On The Beach: Double Dutch’ kreeg hij genoeg aandacht van zijn vrouwelijke medekandidaten, maar een relatie zat er niet in. Eenmaal terug in Nederland leek hij in Nicole Kawalkowski dan toch zijn ware te hebben gevonden, maar ook met dat meisje is het nu alweer over en uit. Sander is opnieuw vrijgezel.

Nog geen maand geleden maakte Sander bekend zijn hart te hebben verloren aan Nicole. Maar nu blijkt dat ze er alweer een punt achter hebben gezet. De relatie heeft welgeteld drie weken geduurd. Reden van de breuk? “Niets bijzonders”, zegt Sander tegen LoveReality. “In het begin leek het perfect maar er kwamen snel al wat scheurtjes in.”

Hoewel ze nu geen setje meer vormen, wenst Sander zijn ex toch het allerbeste. Er is volgens hem geen sprake van ruzie of haat.

Hailey Bieber ontkent dat Justin haar mishandelt

Karen Luiken-20 september 2021 om 06:44

Er gaat al een tijdje een gerucht rond dat Justin Bieber zijn vrouw Hailey slecht zou behandelen en haar zelfs zou hebben mishandeld. Maar in tegenstelling tot wat veel mensen misschien denken, is The Biebs juist hartstikke goed voor zijn grote liefde. Van mishandeling is absoluut geen sprake, laat Hailey weten in een podcast van Demi Lovato.

“Er doen zoveel verhalen de ronde over mij, over hem, over ons samen”, aldus het model. “Justin zou niet aardig tegen mij zijn en me mishandelen. Hier klopt helemaal niks van. Het tegenovergestelde is juist waar.”

Hailey noemt Justin haar beste vriend en is ontzettend blij dat ze met iemand is die haar iedere dag speciaal laat voelen. “We zijn nog nooit zo geobsedeerd door elkaar geweest en hebben veel plezier samen.”

Ontdek meer