Zien: Ariana Grande vierde huwelijksreis in Nederland

Karen Luiken-12 juli 2021 om 04:53

Ariana Grande heeft haar huwelijksreis met Dalton Gomez op een bekende plek gevierd. Uit foto’s die de zangeres op Instagram heeft gedeeld blijkt dat ze bij onze noorderburen zijn geweest.

Een week geleden werden Ariana en Dalton al gespot bij een restaurant in Amsterdam. Daar zouden ze een fooi van 100 euro hebben gegeven. Ook bezocht het koppel nog een andere horecazaak waar ze olijven, een flesje water en ijskoffie kochten.

De nieuwe Instagram-foto’s maken duidelijk dat het kersverse bruidspaar veel meer heeft gedaan dan alleen het bezoeken van horecatentjes. Ze hebben in enorme houten klompen gezeten, bezochten de Amsterdamse grachten, gingen naar een molen en zaten op een boot.

Ariana en Dalton gaven elkaar in mei in het geheim het jawoord. Ze maakten in december hun verloving bekend.

Zien: Shawn Mendes gaat tegen de grond op instagram

Dieter Blarinckx-23 januari 2022 om 09:15

De Canadese zanger Shawn Mendes is niet vies van een hike tussen de bergen in de Hollywood Hills, maar dat verloopt niet altijd vlekkeloos. In zijn laatste post op insta zien we immers hoe de 23-jarige zanger tegen de vlakte gaat bij het afdalen van een helling.

Gelukkig mankeerde hij niets, en bleef zijn killer body ongedeerd.

Check zijn video hier:

Nick Jonas en Priyanka Chopra verwelkomen eerste kindje

Karen Luiken-23 januari 2022 om 08:04

Nick Jonas en Priyanka Chopra zijn voor het eerst ouders geworden. Hun dochter is op zaterdag 15 januari ter wereld gekomen via een draagmoeder. Dat laat het koppel weten via Instagram.

“We zijn dolblij om te bevestigen dat we een baby hebben verwelkomd via een draagmoeder”, aldus Priyanka. “We vragen respectvol om privacy in deze speciale tijd terwijl we ons concentreren op ons gezin.”

De 29-jarige Nick en zijn tien jaar oudere vrouw Priyanka stapten in 2018 in het huwelijksbootje. Ze hebben er nooit een geheim van gemaakt een gezinnetje te willen stichten. De naam van hun kersverse dochter is nog niet bekendgemaakt.

Ontdek meer