Zien: eerste beelden nieuw seizoen 'Cobra Kai'

Karen Luiken-11 augustus 2022 om 04:57

Netflix heeft fans van ‘Cobra Kai’ getrakteerd op nieuwe beelden van het vijfde seizoen. Het materiaal geeft kijkers een klein tipje van de sluier en daaruit wordt meteen duidelijk dat Miguel een comeback zal maken.

Het vijfde seizoen gaat verder waar het vierde gebleven is. Na de schokkende resultaten uit het All Valley-karatetoernooi gaan Johnny en Robby op zoek naar Miguel, die de bus richting Mexico heeft genomen. Daniel LaRusso moet ondertussen een oude vriend om hulp vragen.

Zowel oude als nieuwe gezichten zullen in het vijfde seizoen te zien zijn. Sean Kanan gaat Mike Barnes uit ‘The Karate Kid III’ opnieuw vertolken. Het is nog niet duidelijk hoe hij in ‘Cobra Kai’ zal worden geïntroduceerd.

We zien het vanaf 9 september; dan zijn de nieuwe afleveringen op Netflix te zien.

1
2
3
4
5
6
7
8
9

Texaanse vrouw waarschuwt voor 'Hocus Pocus 2': "poorten van de hel"

Dieter Blarinckx-06 oktober 2022 om 18:23

Op het wereldwijde web kom je vaak de zotste en meest bizarre verhalen tegen. Zo ook dat van deze 33-jarige Texaanse moeder die nu oproept om niet te kijken naar de nieuwe Disneyfilm 'Hocus Pocus 2'. Zij gelooft immers dat die film de "poorten van de hel" openzet.

Jamie Gooch is niet blij met het succes van 'Hocus Pocus 2' op de streamingdienst van Disney, Disney+. De overconservatieve Texaanse vrouw roept op om de film zo veel mogelijk te bannen uit de huiskamers. Waarom dan? Wel, ze is er namelijk van overtuigd dat de heksen écht zijn en kinderen ook écht kunnen vervloeken.

Ze gaat zelfs nóg een stapje verder door te beweren dat de heksen uit de film er voor zouden kunnen zorgen dat de poorten van hel geopend worden in de huiskamers van de Amerikaanse families die de film bekijken.

De Texaanse zei dat de "waarheid over heksen en tovenaars in de satanische kerk is dat zij kinderen misbruiken en offeren in hun spirituele aangelegenheden". "Word geen slachtoffer van de plannen van de hel", ging ze verder in haar post op sociale media.

Die post ging natuurlijk in een mum van tijd viraal, maar ondertussen heeft ze 'm al offline gehaald wegens té veel commotie.

'Hocus Pocus 2' is nu te streamen via Disney+.

Zien: trailer nieuwe seizoen 'American Horror Story' gedropt

Dieter Blarinckx-06 oktober 2022 om 18:16

Enkele dagen geleden werd het nieuwe seizoen van de horrorserie 'American Horror Story' officieel voorgesteld. 'AHS: NYC' dropt midden oktober, en naast een poster werd nu ook de allereerste teaser trailer gedropt!

Het nieuwe seizoen zal zich afspelen in New York City en kan rekenen op een tocpast met o.a. Charlie Carver, Isaac Powell, Zachary Quinto, Billie lourd, Nico Greetham, Patti LuPone en Leslie Grossman.

Over het verhaal is nog maar bitter weinig geweten, maar wél weten we al dat het elfde seizoen in de Verenigde Staten vanaf 19 oktober te streamen zal zijn.

Of bij ons Disney+ ook deze releasedatum aanhoudt, is helaas ook nog niet geweten.

Check de teaser hier:

Ontdek meer