Rita Ora stiekem getrouwd met Taika Waititi!

Dieter Blarinckx-10 augustus 2022 om 14:50

Groot nieuws uit Hollywood, want blijkbaar zijn zangeres Rita Ora en regisseur Taika Waititi zopas in het geheim getrouwd!

Het is de Amerikaanse pers die opmerkte dat de twee tortelduifjes de afgelopen dagen een fel opvallend gouden juweel aan de vinger hadden. En zo ging de bal aan het rollen. Een anonieme bron vertelde ook openlijk over hun huwelijk aan de pers:

“Het was een heel intieme ceremonie en superspeciaal voor iedereen. Hun naasten konden zien hoe dolverliefd ze zijn. Rita is wel vastbesloten om de relatie zo privé mogelijk te houden. Ze wilde daarom geen groot nieuws maken van de bruiloft”, klinkt het bij de bron.

Billie Eilish belooft nieuw album

Karen Luiken-29 september 2023 om 09:05

Fans van Billie Eilish mogen de komende tijd veel nieuwe muziek van hun grote idool verwachten. De 21-jarige zangeres heeft in een interview met het programma ‘The Cookout’ gezegd dat ze met een nieuw album bezig is.

“Er komt een heel nieuw album aan”, aldus Billie. “We zitten in het laatste deel van het maakproces. Dat betekent niet dat het nu al uitkomt, maar wel dat het eraan zit te komen.”

Het album, waarvan nog geen releasedatum bekend is, wordt de derde plaat voor Billie. Eerder bracht ze al ‘When We All Fall Asleep, Where Do We Go’ en ‘Happier Than Ever’ uit.

Ed Sheeran wil elk seizoen nieuw album lanceren

Karen Luiken-29 september 2023 om 09:01- Foto:

Reuters

Heb je moeite met seizoenswisselingen? Ed Sheeran gaat het makkelijker maken voor je. De zanger, die vrijdag zijn herfstplaat ‘Autumn Variations’ uitbracht, wil volgens Britse media elk seizoen een nieuw album uitbrengen.

“Ik wil een ‘Summer Variatons’ maken en een ‘Spring Variatons’, en er komt ook nog een ‘Winter Variatons’", zegt de Britse zanger. Maar voor het zover is, komt er eerst nog een ander project. "We hebben nog een grote popplaat."

Wanneer de nieuwe albums uit moeten komen, is nog niet bekend.

Ontdek meer