Rita Ora stiekem getrouwd met Taika Waititi!

Dieter Blarinckx-10 augustus 2022 om 14:50

Groot nieuws uit Hollywood, want blijkbaar zijn zangeres Rita Ora en regisseur Taika Waititi zopas in het geheim getrouwd!

Het is de Amerikaanse pers die opmerkte dat de twee tortelduifjes de afgelopen dagen een fel opvallend gouden juweel aan de vinger hadden. En zo ging de bal aan het rollen. Een anonieme bron vertelde ook openlijk over hun huwelijk aan de pers:

“Het was een heel intieme ceremonie en superspeciaal voor iedereen. Hun naasten konden zien hoe dolverliefd ze zijn. Rita is wel vastbesloten om de relatie zo privé mogelijk te houden. Ze wilde daarom geen groot nieuws maken van de bruiloft”, klinkt het bij de bron.

Martien Meiland zingt titelsong van film in

Karen Luiken-27 september 2022 om 15:34

Martien Meiland is van alle markten thuis. Hij kan acteren, verbouwt kastelen en scoort veel fans als realityster. Maar binnenkort laat hij ook een ander talent zien: hij gaat een titelsong inzingen van een bioscoopfilm.

De film waar het om draait is ‘De Grote Sinterklaasfilm: Gespuis in de Speelgoedkluis’. Daarin speelt Martien de rol van kasteelheer Jean Claude. Maar nu blijkt dus dat acteren niet het enige is wat hij voor de film doet. Hij gaat samen met een piet ook de titelsong inzingen.

Benieuwd naar het gouden keeltje van Martien? De film zal vanaf 5 oktober te zien zijn in de Nederlandse bioscopen.

Billie Eilish trakteert fans op online concert

Karen Luiken-27 september 2022 om 05:30

De ‘Happier Than Ever’-wereldtournee van Billie Eilish loopt aanstaande vrijdag ten einde. Speciaal voor fans die niet de gelegenheid hebben gekregen om een van haar concerten te bezoeken, heeft de zangeres een cadeautje. Op 30 september kunnen liefhebbers een speciale livestream van haar show in Londen bekijken via Apple Music.

Dat nieuws maakt Billie bekend via social media. “Ik ben gelukkiger dan ooit”, schrijft ze op Instagram. “De wereldtournee komt naar Apple Music. Ik ben nog nooit zo trots geweest als op deze tour. Ik was zo blij met het idee dat dit gefilmd werd en heb heel veel zin om het aan jullie te laten zien.”

Billie startte in februari met de tour en heeft sindsdien verschillende steden over de hele wereld bezocht. In juli was ze in Europa.

Ontdek meer