Johnny Depp blijft het gezicht van Sauvage (Dior)

Dieter Blarinckx-10 augustus 2022 om 12:41

Kaching ten huize Johnny Depp want de Amerikaanse acteur blijft het gezicht van Dior-parfum Sauvage. Hij tekende zopas een nieuw meerjarig contract. Hij krijgt er enkele miljoenen voor.

Hoewel heel wat merken ‘m lieten vallen na de rechtszaak met Amber Heard, bleef Dior Depp steunen. En ook nu hebben ze zijn contract voor ettelijke jaren verlengd. Depp blijft dus nog enkele jaren het gezicht van Sauvage, de populaire eau de cologne van modehuis Dior. Al sinds 2015 is Depp het gezicht van de mannengeur. Volgens verschillende bronnen zou het om een serieuze miljoenendeal gaan.

Temptations Heikki vader geworden

Karen Luiken-04 oktober 2022 om 05:33

Er is een ‘Temptation Island’-baby geboren. Heikki, die in 2019 samen met zijn ex-vriendin Milou deelnam aan de ultieme relatietest, heeft een dochter gekregen.

De realityster maakt het nieuws bekend via Instagram. Daar deelt hij een foto met zijn kersverse kleine. “She here”, schrijft hij erbij. “Met enorme trots kan ik jullie mededelen dat ik papa ben geworden van een superknap dochtertje Luna.” Moeder en dochter maken het volgens hem goed.

In maart maakte Heikki en zijn nieuwe vriendin Kaylee bekend in verwachting te zijn. Voor Heikki is het nu zijn eerste kindje, voor Kaylee de tweede. Zij heeft ook al een dochter uit een eerdere relatie.

Zien: Nadège in tranen herenigd met de Meilandjes

Dieter Blarinckx-03 oktober 2022 om 20:02

Hartverwarmende beelden op de sociale media van de Meilandjes, want Martien deelde zopas een video waarin ze terug herenigd worden met Nadège. En dat ging gepaard met de nodige traantjes.

De familie Meiland ging nog een laatste keertje naar hun Chateau in Frankrijk om afscheid te nemen van hun oude eigendom én om te kijken hoe het gaat met Nadège. Zij was al vanaf moment één een publieksfavoriet en tussen haar en de Meilandjes ging het niet altijd even goed...

Hun oude huishoudster komt net uit het ziekenhuis wanneer de Meilandjes op het la,dgoed arriveren. Nadège wordt momenteel immers behandeld voor darmkanker. Het werd een blij weerzien met de nodige tranen.

Bekijk de hartverwarmende beelden hieronder:

Ontdek meer