Dit is wanneer je het derde seizoen van 'You' kan zien!

Lore Ketels-30 augustus 2021 om 14:06

We hebben er even op moeten wachten, maar eindelijk is het zo ver!

In 2019 liet eindigde het tweede seizoen van de populaire serie 'You' met een gigantische cliffhanger. Love en Joe bleken in verwachting te zijn van een kindje waarvan we nu weten dat hij Henry zal heten. Ondanks het nieuwe geluk binnen het gezinnetje zagen we dat Joe een nieuwe obsessie heeft ontwikkeld, zijn buurvrouw.

Om te weten te komen wie deze persoon juist is en welke rol zij zal hebben in het leven van Joe en Love zullen we nog even moeten wachten.

Maar geen zorgen, deze keer is het wachten maar van korte duur want op 15 oktober zal het nieuwe seizoen te zien zijn op de streamingdienst.

Temptation-mannen volledig van de kaart na eerste kampvuurbeelden

Karen Luiken-18 september 2021 om 04:00

De eerste beelden van hun liefjes kwamen keihard aan bij de dames, maar ook het kampvuur van de heren slaat in als een bom. Vooral bij Bert. Hij is volledig de kluts kwijt als hij ziet hoe ‘zijn’ Delphine zich in de andere villa gedraagt. Zijn compagnon Wout probeert hem nog moed in te praten, maar of dat lukt? Je ziet het terug in onderstaand fragment.

Zien: De trailer van ‘You’ seizoen 3

Lore Ketels-17 september 2021 om 15:52

Binnen een kleine maand is het zo ver, dan komt het langverwachte derde seizoen van ‘You’ uit.

Netflix gaf ons de afgelopen weken al enkele kleine teasers, zo wisten we al dat het kindje van Joe en Love de naam Henry kreeg en dat hun nieuwe buurvrouw een belangrijke rol ging spelen in het nieuwe seizoen.

Maar vanaf vandaag weten we eindelijk meer, sinds een uurtje staat de trailer van het derde seizoen online. En jongens, het beloofd een ongelooflijk spannend seizoen te worden.

De trailer enkel voor meer vragen maar hij geeft toch al enkele belangrijke details prijs.
De mysterieuze buurvrouw krijgt eindelijk een naam en een gezicht: Nathalie, een mooie blonde vrouw waarvan we kunnen zeggen dat ze een beetje op Love lijkt.
Het is ook duidelijk dat niet iedereen het er levend vanaf zal brengen dit seizoen, Joe en Love worden een echt moordkoppel, ze gaan over lijken voor hun liefde.

Wat we wel al weten is dat het nagelbijten gaat zijn vanaf minuut één.

Hou 15 oktober alvast vrij zodat je het hele seizoen kan bingewatchen!

Ontdek meer