Dit is wanneer je het derde seizoen van 'You' kan zien!

Lore Ketels-30 augustus 2021 om 14:06

We hebben er even op moeten wachten, maar eindelijk is het zo ver!

In 2019 liet eindigde het tweede seizoen van de populaire serie 'You' met een gigantische cliffhanger. Love en Joe bleken in verwachting te zijn van een kindje waarvan we nu weten dat hij Henry zal heten. Ondanks het nieuwe geluk binnen het gezinnetje zagen we dat Joe een nieuwe obsessie heeft ontwikkeld, zijn buurvrouw.

Om te weten te komen wie deze persoon juist is en welke rol zij zal hebben in het leven van Joe en Love zullen we nog even moeten wachten.

Maar geen zorgen, deze keer is het wachten maar van korte duur want op 15 oktober zal het nieuwe seizoen te zien zijn op de streamingdienst.

Zien: nieuwe beelden van tweede seizoen ‘Bridgerton’

Dieter Blarinckx-22 januari 2022 om 10:23

Vanaf 25 maart kan je via Netflix genieten van het langverwachte tweede seizoen van de successerie ‘Bridgerton’. En hoewel er nog geen échte trailer verschenen is, heeft Netflix wél al enkele nieuwe beelden gedropt via sociale media!

“My oh my... Kan iemand aan Lady Whistledown vragen of we meer voorproefjes van Bridgerton seizoen 2 mogen? Pretty please?” klinkt het bij de post van Netflix Nederland & België.

Het tweede seizoen zal vanaf 25 maart te streamen zijn via Netflix.

Check de gloednieuwe beelden hier:

Vervolg op ‘Chicken Run' in de maak

Dieter Blarinckx-22 januari 2022 om 08:47

Netflix heeft eind deze week aangekondigd dat ze samen met productiehuis Aardman werken aan een vervolg op de meest succesvolle stop-motion-film aller tijden, ‘Chicken Run’. De eerste film is na 22 jaar nog steeds een énorm succes en is zelfs uitgegroeid tot een ware stop-motion-klassieker. Vanaf 2023 zal de film al te streamen zijn via Netflix. En méér zelfs: ook de cast werd al bekendgemaakt!

‘Chicken Run: Dawn of the Nugget’ zal de gekende personages bevatten, maar praktisch de hele stemmencast werd vervangen. Mel Gibson, die in het origineel de rol van haantje Rocky vertolkte, zal bijvoorbeeld vervangen worden door de jongere acteur Zachary Levi (bekend van ‘Shazam!’). Julia Sawalha, die hoofdrolpersonage Ginger speelde, moet onderdoen voor de jongere actrice Thandie Newton. Dat maakte Het Laatste Nieuws bekend.

‘Chicken Run: Dawn of the Nugget’, vanaf 2023 te streamen via Netflix!

Ontdek meer