Jules en Lisa voelden zich niet thuis in 'Love Island'

Karen Luiken-10 augustus 2022 om 09:28

Jules en Lisa hebben de eindstreep van ‘Love Island’ niet gehaald. Het koppel is eruit gestemd door hun mede-islanders en dat vinden ze eigenlijk helemaal niet zo erg. In ‘Reality Aftertalk’ vertellen ze dat ze zich niet thuis voelden tussen ‘al die verliefde stellen’.

“Ik had het wel zien aankomen”, zegt Lisa over hun vertrek. “We zijn allebei gekomen voor de liefde, alleen hebben we die niet gevonden. Niet met elkaar en ook niet met iemand anders in de villa. Als we rond ons keken, zagen we alleen maar verliefde koppeltjes. Wij hoorden daar niet thuis.”

De brunette gaat zich de komende tijd vooral op zichzelf focussen. “Ik blijf hoop hebben [op het vinden van liefde], maar ik moet dit nu wel voor mezelf gaan afsluiten. Proberen eerst terug mezelf te vinden, want dit was een heel avontuur. Maar zeg nooit nooit. Wie weet komt er toch nog iemand op mijn pad.”

Jules vult aan dat hij blij is dat het zo is gelopen. In de liefde blijft hij ondanks zijn mislukte ‘Love Island’-avontuur geloven. “Misschien komt het sneller dan je denkt.”

Texaanse vrouw waarschuwt voor 'Hocus Pocus 2': "poorten van de hel"

Dieter Blarinckx-06 oktober 2022 om 18:23

Op het wereldwijde web kom je vaak de zotste en meest bizarre verhalen tegen. Zo ook dat van deze 33-jarige Texaanse moeder die nu oproept om niet te kijken naar de nieuwe Disneyfilm 'Hocus Pocus 2'. Zij gelooft immers dat die film de "poorten van de hel" openzet.

Jamie Gooch is niet blij met het succes van 'Hocus Pocus 2' op de streamingdienst van Disney, Disney+. De overconservatieve Texaanse vrouw roept op om de film zo veel mogelijk te bannen uit de huiskamers. Waarom dan? Wel, ze is er namelijk van overtuigd dat de heksen écht zijn en kinderen ook écht kunnen vervloeken.

Ze gaat zelfs nóg een stapje verder door te beweren dat de heksen uit de film er voor zouden kunnen zorgen dat de poorten van hel geopend worden in de huiskamers van de Amerikaanse families die de film bekijken.

De Texaanse zei dat de "waarheid over heksen en tovenaars in de satanische kerk is dat zij kinderen misbruiken en offeren in hun spirituele aangelegenheden". "Word geen slachtoffer van de plannen van de hel", ging ze verder in haar post op sociale media.

Die post ging natuurlijk in een mum van tijd viraal, maar ondertussen heeft ze 'm al offline gehaald wegens té veel commotie.

'Hocus Pocus 2' is nu te streamen via Disney+.

Zien: trailer nieuwe seizoen 'American Horror Story' gedropt

Dieter Blarinckx-06 oktober 2022 om 18:16

Enkele dagen geleden werd het nieuwe seizoen van de horrorserie 'American Horror Story' officieel voorgesteld. 'AHS: NYC' dropt midden oktober, en naast een poster werd nu ook de allereerste teaser trailer gedropt!

Het nieuwe seizoen zal zich afspelen in New York City en kan rekenen op een tocpast met o.a. Charlie Carver, Isaac Powell, Zachary Quinto, Billie lourd, Nico Greetham, Patti LuPone en Leslie Grossman.

Over het verhaal is nog maar bitter weinig geweten, maar wél weten we al dat het elfde seizoen in de Verenigde Staten vanaf 19 oktober te streamen zal zijn.

Of bij ons Disney+ ook deze releasedatum aanhoudt, is helaas ook nog niet geweten.

Check de teaser hier:

Ontdek meer