Zijn Marvin en Lio uit 'Love Island' nog steeds samen?

Karen Luiken-10 augustus 2022 om 06:45

Het is nu een paar dagen geleden dat Marvin en Lio ‘Love Island’ hebben moeten verlaten. Ze vertrokken samen, hand in hand en smoorverliefd. Maar was het enkel een zomerliefde of zijn ze nog steeds samen? In een gesprek met Grazia geven ze het verlossende antwoord.

Om maar meteen met de deur in huis te vallen: ja, Marvin en Lio zien elkaar nog steeds. Sterker nog: ze hebben een grote stap gezet. “We hebben een relatie”, vertelt Marvin. “Ik heb haar niet officieel gevraagd, maar je beleeft een avontuur samen, die maar weinig andere mensen meemaken en dat zijn intense emoties. Je leert elkaar – zeker op emotioneel vlak – heel goed kennen. Dat zijn dus dingen die je niet zo snel meemaakt, maar waar wij beiden wel heel positief op terugkijken.”

De grote wil-je-mijn-vriendin-zijn-vraag is dus niet gesteld, maar dat was waarschijnlijk anders geweest als Marvin en Lio nog in de villa hadden gezeten. Dan zou Marvin iets leuks hebben georganiseerd. “Dat is er nog niet van gekomen. Ik denk ook niet dat we tot zo’n speciaal moment hadden moeten wachten, want het ging allemaal zo spontaan en gemoedelijk tussen ons dat het automatisch tot een relatie is gegroeid.”

'Stranger Things'-acteur uit scène geschrapt om déze reden

Karen Luiken-06 februari 2023 om 09:20

Charlie Heaton, die Jonathan Byers speelt in ‘Stranger Things’, is uit een scène van de serie geschrapt omdat hij de slappe lach kreeg. Dat vertelt zijn collega Finn Wolfhard in een gesprek met GQ.

Het gaat om een scène uit de achtste aflevering van het tweede seizoen, waarin zo'n beetje alle hoofdpersonen samen komen in het huis van Byers om over de Mind Flayer te praten. Steve Harrington, gespeeld door Joey Keery, had daarin een stukje tekst waarin hij de woorden ‘Like the Germans’ zegt. Drie woorden die Charlie blijkbaar héél grappig vond.

“Elke keer als Joey zijn tekst uitsprak, barstte Charlie in lachen uit”, zegt Finn. Het gebeurde keer op keer, take na take. Het gebeurde zo vaak dat acteur David Harbor (aka Jim Hopper) en de showrunners Matt en Ross Duffer besloten Charlie van de set te verwijderen en hem uit de scène te schrappen. “Ze zeiden dat Charlie weg moest omdat hij te hard lachte”, vervolgt Finn.

Beyoncé breekt record met winnen Grammy's

Karen Luiken-06 februari 2023 om 07:05

Beyoncé heeft zondagavond geschiedenis geschreven. De zangeres won maar liefst 4 Grammy’s en zet haar totale teller daarmee op 32. Goed voor een record.

Queen B won awards in de categorieën beste dance/electronic album, beste dance/electronic opname, beste r&b-lied en beste traditionele r&b performance.

Beyoncé was al de artiest met de meeste nominaties - ze is net als haar man Jay-z 88 keer genomineerd - maar is nu dus ook de meest bekroonde artiest uit de geschiedenis van de Grammy Awards. Tijdens haar speech reageerde emotioneel. “Ik probeer deze avond over me heen te laten komen”, zo klonk het.

De Grammy’s zijn de belangrijkste muziekprijzen van Amerika. Ze werden dit keer voor de 65ste keer uitgereikt. Naast Beyoncé wonnen ook Harry Styles en Lizzo een prijs. Harry voor album van het jaar, Lizzo voor beste opname.

Ontdek meer