Zijn Marvin en Lio uit 'Love Island' nog steeds samen?

Karen Luiken-10 augustus 2022 om 06:45

Het is nu een paar dagen geleden dat Marvin en Lio ‘Love Island’ hebben moeten verlaten. Ze vertrokken samen, hand in hand en smoorverliefd. Maar was het enkel een zomerliefde of zijn ze nog steeds samen? In een gesprek met Grazia geven ze het verlossende antwoord.

Om maar meteen met de deur in huis te vallen: ja, Marvin en Lio zien elkaar nog steeds. Sterker nog: ze hebben een grote stap gezet. “We hebben een relatie”, vertelt Marvin. “Ik heb haar niet officieel gevraagd, maar je beleeft een avontuur samen, die maar weinig andere mensen meemaken en dat zijn intense emoties. Je leert elkaar – zeker op emotioneel vlak – heel goed kennen. Dat zijn dus dingen die je niet zo snel meemaakt, maar waar wij beiden wel heel positief op terugkijken.”

De grote wil-je-mijn-vriendin-zijn-vraag is dus niet gesteld, maar dat was waarschijnlijk anders geweest als Marvin en Lio nog in de villa hadden gezeten. Dan zou Marvin iets leuks hebben georganiseerd. “Dat is er nog niet van gekomen. Ik denk ook niet dat we tot zo’n speciaal moment hadden moeten wachten, want het ging allemaal zo spontaan en gemoedelijk tussen ons dat het automatisch tot een relatie is gegroeid.”

'Grey's Anatomy'-ster verklapt per ongeluk haar verloving

Karen Luiken-07 oktober 2022 om 06:37

De bruidsklokken luiden binnenkort voor Kate Walsh. De ‘Grey’s Anatomy’-actrice heeft in een livesessie op Instagram per ongeluk onthuld dat ze gaat trouwen.

Kate was aan het kletsen met haar voormalige ‘Private Practice’-collega Amy Brenneman toen haar vriend Andrew Nixon in beeld verscheen. “Dit is mijn verloofde”, zei Kate. Waarop haar gesprekspartner reageerde met: “Je hebt net je verloving verklapt.” Kate kon niet anders dan dat bevestigen en zei: “Dat klopt inderdaad. Ik heb onze verloving verklapt.”

De relatie van Kate en Andrew werd in februari 2021 bekend. Ze wonen samen in het Australische Perth. Voor Kate wordt Andrew haar tweede man. Ze is eerder getrouwd geweest met Alex Young, met wie ze in 2007 in het huwelijksbootje stapte.

Bekende gezichten in teaser 'Pitch Perfect'-serie

Karen Luiken-07 oktober 2022 om 06:28

Na drie succesvolle films komt ‘Pitch Perfect’ terug. De Amerikaanse streamingsdienst Peacock is druk bezig met een serie en de gloednieuwe teaser daarvan bewijst dat meerdere bekende gezichten daarin hun opwachting zullen maken.

Het is inmiddels bijna tien jaar geleden dat de eerste ‘Pitch Perfect’-film werd gereleased. De laatste kwam vijf jaar geleden uit. In de serie maken we een sprong in de tijd en verhuist Bumper Allen naar Duitsland om zijn muziekcarrière een nieuw leven in te blazen wanneer een van zijn nummers een grote hit wordt in Berlijn.

De rol van Bumper Allen zal weer gespeeld worden door Adam DeVine. Flula Borg keert terug als Pieter Krämer. En verder zullen ook Sarah Hyland, Jameela Jamil, en Lera Abova in de serie te zien zijn.

Ontdek meer