Jacob Elordi sliep voor 'Euphoria' in auto

Karen Luiken-10 augustus 2022 om 06:42

De carrière van Jacob Elordi gaat als een speer. Hij speelde in ‘The Kissing Booth’ en is inmiddels ook te zien in ‘Euphoria’. Aan klussen geen gebrek en aan geld waarschijnlijk ook niet, maar in een interview met GQ vertelt de acteur dat tijden weleens anders zijn geweest. Hij heeft zelfs ooit in zijn auto moeten slapen wegens geldgebrek.

Jacob speelt de rol van Noah Flynn in ‘The Kissing Booth’. Na opnames in 2017, die in Zuid-Afrika plaatsvonden, verhuisde de acteur naar Los Angeles. Maar omdat hij geen eigen huis had en slechts een paar honderd dollar op zijn bankrekening had staan, sliep hij de ene keer bij een vriend en de andere keer in zijn uit 2004 afkomstige auto.

“Ik kreeg geen nieuwe klussen”, vertelt Jacob. “Ik denk dat ik zo’n 400 tot 800 dollar op mijn bankrekening had staan. ‘Euphoria’ was mijn laatste auditie voordat ik een tijdje naar huis ging om geld te verdienen en te herstellen.”

Toen Jacob de rol in ‘Euphoria’ eenmaal kreeg en de opnames van start waren gegaan, merkte een producent op dat Jacob wel erg veel tijd doorbracht in zijn auto. “Mijn wagen was als die van een verzamelaar, met stapels dozen en kleerhangers.” De producer gaf hem daarom een kamer in West Hollywood. “Ik heb echt geluk gehad", besluit de acteur.

Pakkend: Ellen neemt afscheid van Marcel op instagram

Dieter Blarinckx-06 oktober 2022 om 18:40

Eerder deze week maakte Gert Verhulst tijdens zijn talkshow 'De Tafel van Vier' bekend dat hond Marcel overleden was. En nu heeft ook Ellen via instagram het nieuws bekendgemaakt.

Gert plaatste meteen tijdens de aflevering een bericht op sociale media, terwijl Ellen nog een dagje wachtte. Volgens Gert was ze er het hart van in en had ze het zéér moeilijk. In de verschillende seizoenen van 'De Verhulstjes' was altijd immers te zien hoe liefdevol Ellen zich steeds ontfermde over de sukkelende Marcel.

Op haar instagram heeft ze nu nog een recente foto gedeeld met de boodschap "Slaap zacht kleine aap, mijn beste vriend! 💔🐾 RIP Marcel Verhulst 💫".

We wensen de Verhulstjes veel sterkte toe!

Vader van 'K2 zoekt K3'-ster Ziggy plotseling overleden

Karen Luiken-06 oktober 2022 om 14:51

Het zijn donkere tijden voor Ziggy uit ‘K2 zoekt K3’. De vader van de zanger is plotseling overleden. In een interview met TV Familie vertelt hij over het zware verlies.

“Mijn emotie gaan nog alle kanten op”, zegt Ziggy. “Dit is een ontzettend zwaar verlies. Papa is altijd m’n grootste steun geweest. Enkele weken geleden stond hij nog naast mij op het podium. Ik kan amper vatten dat hij er niet meer is.”

De vader van Ziggy is slechts 61 jaar geworden. Hij werd twee jaar geleden getroffen door een hartinfarct, maar kwam daar - godzijdank - weer bovenop. Hij ging weer optreden, zou meedoen aan een tv-show en had allerlei wilde toekomstplannen. “Maar plots ging het minder met zijn gezondheid. Papa kwam in het ziekenhuis ­terecht, en zijn lichaam gaf het ineens op. Zo hard is het.”

Ziggy heeft het ontzettend moeilijk. Vooral met het missen van zijn vader, maar ook met de afschuwelijke haatreacties die hij sinds het overlijden van zijn papa ontvangt. “Ze schrijven dan: ‘Gelukkig is je papa nu dood, dan moet hij dat gekrijs van jou niet meer aanhoren.’ Heel erg.”

Ontdek meer