Jacob Elordi sliep voor 'Euphoria' in auto

Karen Luiken-10 augustus 2022 om 06:42

De carrière van Jacob Elordi gaat als een speer. Hij speelde in ‘The Kissing Booth’ en is inmiddels ook te zien in ‘Euphoria’. Aan klussen geen gebrek en aan geld waarschijnlijk ook niet, maar in een interview met GQ vertelt de acteur dat tijden weleens anders zijn geweest. Hij heeft zelfs ooit in zijn auto moeten slapen wegens geldgebrek.

Jacob speelt de rol van Noah Flynn in ‘The Kissing Booth’. Na opnames in 2017, die in Zuid-Afrika plaatsvonden, verhuisde de acteur naar Los Angeles. Maar omdat hij geen eigen huis had en slechts een paar honderd dollar op zijn bankrekening had staan, sliep hij de ene keer bij een vriend en de andere keer in zijn uit 2004 afkomstige auto.

“Ik kreeg geen nieuwe klussen”, vertelt Jacob. “Ik denk dat ik zo’n 400 tot 800 dollar op mijn bankrekening had staan. ‘Euphoria’ was mijn laatste auditie voordat ik een tijdje naar huis ging om geld te verdienen en te herstellen.”

Toen Jacob de rol in ‘Euphoria’ eenmaal kreeg en de opnames van start waren gegaan, merkte een producent op dat Jacob wel erg veel tijd doorbracht in zijn auto. “Mijn wagen was als die van een verzamelaar, met stapels dozen en kleerhangers.” De producer gaf hem daarom een kamer in West Hollywood. “Ik heb echt geluk gehad", besluit de acteur.

Je herkent Kit Connor niet meer terug na 'Heartstopper'

Karen Luiken-29 maart 2023 om 05:56

Kit Connor is na zijn rol in ‘Heartstopper’ een grote transformatie ondergaan. Na flink wat uurtjes in de sportschool te hebben doorgebracht, is hij nu onherkenbaar. Dat blijkt uit foto's die het internet over vliegen.

De roddel gaat dat Kit, die vooral bekend staat om zijn rol als Nick Nelson in ‘Heartstopper’, een rol speelt in een mogelijke nieuwe Marvel-film. Na het verschijnen van onderstaande beelden wordt zijn naam keer op keer in één adem genoemd met Hulkling, een van de meest prominente leden van het beroemde stripboek ‘Young Avengers’. Hoewel een verfilming van die titel nog niet officieel is aangekondigd, wordt er wel flink over gepraat.

'K2 zoekt K3'-finaliste zet punt achter verloving

Karen Luiken-29 maart 2023 om 05:38

Amy Courtens, finalist van het programma ‘K2 zoekt K3’, gaat vanaf nu als vrijgezel door het leven. De zangeres laat weten dat zij en haar vriend Aaron een punt achter hun verloving hebben gezet.

“Na veel mooie jaren hebben wij het moeilijke besluit genomen om uit elkaar te gaan”, aldus Amy op Instagram. “Wij wensen elkaar het beste toe en blijven goede vrienden.”

Amy en Aaron hadden een tijdje geleden nog wilde plannen samen. Ze wilden elkaar het jawoord geven en waren zelfs al een eigen huis aan het bouwen in Wolfsdonk. Wat daar nu mee gebeurt, is niet bekend.

Ontdek meer