Ashton Kutcher was tijdelijk blind en doof door auto-immuunziekte

Sofie Verbeeck-09 augustus 2022 om 08:00- Foto:

Instagram Ashton Kutcher

Ongeveer twee jaar geleden werd Ashton Kutcher getroffen door een zelfzame auto-immuunziekte, met als gevolg dat hij tijdelijk blind en doof was. De acteur liet weten dat hij geluk heeft dat hij nog leeft.

In een fragment van ‘Running Wild with Bear Grylls: The Challenge’ vertelt de acteur dat hij twee jaar geleden getroffen werd door de auto-immuunziekte Vasculitis. Dat is een ontsteking van de bloedvaten waarbij slagaders, aders en haarvaten worden aangetast. Door de ziekte verloor hij tijdelijk zijn zicht, gehoor en evenwicht.

Het duurde ongeveer een jaar voor Ashton weer de oude was. Hij vertelt in de video dat hij nu geen uitdaging meer uit de weg zal gaan. Bekijk hieronder het fragment waarin Ashton Kutcher vertelt over zijn auto-immuunziekte

'Wednesday'-acteur beschuldigd van seksueel misbruik

Dieter Blarinckx-26 januari 2023 om 14:18

De Canadese acteur Percy Hynes White zit in slechte papieren want op Twitter werd hij namelijk zopas beschuldigd van seksueel misbruik. Concreet bewijs blijft echter nog uit.

De 21-jarige acteur zal je ongetwijfeld wel kennen als Xavier Thorpe in de populaire Netflix-serie 'Wednesday'. Een tweede seizoen komt er al sowieso, maar als het van veel fans afhangt, zonder Xavier.

Op Twitter is er immers nu een tweet opgedoken van een meisje dat beweert dat Percy en zijn vrienden vroeger feestjes gaven waar ze meisjes dronken of high wilden krijgen, zodat ze seks met hen konden hebben. Inmiddels zijn al andere tweets geplaatst door meisjes die hetzelfde beweren. Zo ontstond al snel de hashtag #cancelpercy.

Concreet bewijs is er alvast nog niet. Een officiële reactie van zowel Percy als Netflix blijft momenteel nog uit.

Docu over Idina Menzel nu te streamen

Dieter Blarinckx-26 januari 2023 om 14:07- Foto:

Disney+

Goed nieuws voor de fans van de Amerikaanse zangeres en actrice Idina Menzel, want haar aangekondigde docu staat sinds kort op Disney+.

De naam Idina Menzel zegt je misschien niet veel, maar als we haar 'Let it Go' laten zingen, herken je haar stem meteen! Zij was immers de stem van Elsa in de 'Frozen'-films, maar was ook al te zien in de Disneyfilm 'Enchanted' en in 'Glee'.

In de speciale docu 'Idina Menzel: Which Way to the Stage?' volgen we de muzikale reis van Idina Menzel, Amerikaanse actrice, zangeres en songwriter, mogen we mee achter de schermen van haar laatste concert in Madison Square Garden, in haar geboortestad New York.

Check de trailer hieronder en stream 'm nu via Disney+.

Ontdek meer