John Travolta brengt ode aan overleden Olivia Newton John

Karen Luiken-09 augustus 2022 om 06:16

John Travolta heeft via social media een ode gebracht aan de overleden Olivia Newton John. De ‘Grease’-actrice overleed deze week in het bijzijn van haar vrienden en familie.

John speelde samen met Olivia de hoofdrol in de film ‘Grease’. “Mijn liefste Olivia, je hebt ons leven zoveel beter gemaakt”, aldus de acteur in een emotioneel bericht. “Je impact was ongelooflijk. Ik hou zoveel van je. Ooit zullen we weer samen zijn. De jouwe vanaf het eerste moment dat ik je zag en voor altijd. Jouw Danny, jouw John.”

Bij Olivia werd dertig jaar geleden voor de eerste keer borstkanker gediagnostiseerd. Ze werd beter, maar de ziekte keerde tot twee keer toe terug. In 2017 werd duidelijk dat ze uitzaaiingen had.

Zien: Stien & Simon genieten van vakantie op Jamaica

Dieter Blarinckx-05 februari 2023 om 14:44

De boog kan niet altijd gespannen staan ten huize Stien Edlund & Simon Eeraerts. De twee genieten nu immers van welverdiende congé op het tropische eiland Jamaica.

Het content creator-koppel is de laatste tijd zeer druk bezig met hun eigen VTM GO-programma en kledingmerk Avo&Cado, dus was het hoog tijd voor wat welverdiende vakantie.

Via sociale media nemen Simon en Stien ons mee op hun paradijselijke trip naar Jamaica. En die eerste beelden op insta zien er fenomenaal en onvergetelijk uit.

Enjoy lovebirds!

'James de Musical' dropt eerste gast nieuwe seizoen

Dieter Blarinckx-05 februari 2023 om 09:21

Het populaire en muzikale programma 'James de Musical' begint binnenkort al aan het derde seizoen. En wie de eerste gast zal zijn, maakte James zopas zélf bekend. En het is niet de minste...

Net voor de start van de ‘James de Musical Live on Stage’ in de Lotto Arena, verklapte James zelf wie de eerste gast zal zijn van het nieuwe seizoen van het populaire Play4-programma.

Boven het podium hing een cadeau waarin de nieuwe gast verpakt zat. En wie kwam er uit? Metejoor!

“Weet je dat ik sta te trillen op mijn benen? Dat is echt hoog, om daar zo te hangen in dat cadeau”, vertelde de zanger na de onthulling.

Wanneer het nieuwe seizoen net te zien zal zijn, is helaas nog niet geweten.

Bekijk de onthulling van Metejoor hieronder:

Ontdek meer