John Travolta brengt ode aan overleden Olivia Newton John

Karen Luiken-09 augustus 2022 om 06:16

John Travolta heeft via social media een ode gebracht aan de overleden Olivia Newton John. De ‘Grease’-actrice overleed deze week in het bijzijn van haar vrienden en familie.

John speelde samen met Olivia de hoofdrol in de film ‘Grease’. “Mijn liefste Olivia, je hebt ons leven zoveel beter gemaakt”, aldus de acteur in een emotioneel bericht. “Je impact was ongelooflijk. Ik hou zoveel van je. Ooit zullen we weer samen zijn. De jouwe vanaf het eerste moment dat ik je zag en voor altijd. Jouw Danny, jouw John.”

Bij Olivia werd dertig jaar geleden voor de eerste keer borstkanker gediagnostiseerd. Ze werd beter, maar de ziekte keerde tot twee keer toe terug. In 2017 werd duidelijk dat ze uitzaaiingen had.

Justin Bieber cancelt optreden in Antwerpen

Karen Luiken-07 oktober 2022 om 08:26

Slecht nieuws voor fans van Justin Bieber. De zanger heeft zijn complete tour geannuleerd en komt op 20 en 21 maart dan ook niet naar het Sportpaleis in Antwerpen.

The Biebs maakte in september bekend dat hij een aantal shows van zijn tournee annuleerde omdat hij zich wil focussen op zijn herstel. Hij kampt als gevolg van het syndroom van Ramsay-Hunt met zowel fysieke als mentale problemen.

In eerste instantie leek het erop dat de shows in Antwerpen, die gepland staan voor maart 2023, nog door zouden gaan. Maar daar komt nu dus verandering in. Justin heeft alle resterende optredens van zijn tournee geannuleerd. De shows in Antwerpen, maar ook die Amsterdam, zijn daarmee gecanceld.

Mensen met een kaartje worden nog geïnformeerd over eventuele volgende stappen.

'Grey's Anatomy'-ster verklapt per ongeluk haar verloving

Karen Luiken-07 oktober 2022 om 06:37

De bruidsklokken luiden binnenkort voor Kate Walsh. De ‘Grey’s Anatomy’-actrice heeft in een livesessie op Instagram per ongeluk onthuld dat ze gaat trouwen.

Kate was aan het kletsen met haar voormalige ‘Private Practice’-collega Amy Brenneman toen haar vriend Andrew Nixon in beeld verscheen. “Dit is mijn verloofde”, zei Kate. Waarop haar gesprekspartner reageerde met: “Je hebt net je verloving verklapt.” Kate kon niet anders dan dat bevestigen en zei: “Dat klopt inderdaad. Ik heb onze verloving verklapt.”

De relatie van Kate en Andrew werd in februari 2021 bekend. Ze wonen samen in het Australische Perth. Voor Kate wordt Andrew haar tweede man. Ze is eerder getrouwd geweest met Alex Young, met wie ze in 2007 in het huwelijksbootje stapte.

Ontdek meer