‘Lightyear’ zal in het Midden-Oosten niet te zien zijn op Disney+

Sofie Verbeeck-08 augustus 2022 om 16:00- Foto:

Disney+

In het Midden-Oosten zal de nieuwe film 'Lightyear' niet te zien zijn op Disney +, dat komt doordat de beste vriendin van Buzz Lightyear een relatie heeft met een vrouw. Het koppel deelt in de film ook een kus en dat vindt het Midden-Oosten niet kunnen.

Eerder werd al bekend gemaakt dat de Pixarfilm werd verbannen uit de bioscoopzalen omwille van dezelfde reden. Het Midden-Oosten gaat er niet mee akkoord dat in de film een lesbisch koppel wordt getoond dat een kus deelt. Nu wordt ook bekendgemaakt dat de film niet toegevoegd zal worden aan het aanbod van Disney+ in het Midden-Oosten.

Het is niet de eerste keer dat zoiets gebeurd. Het Midden-Oosten heeft om gelijkaardige redenen ook al de films ‘Doctor Strange in the Multiverse of Madness’, ‘West Side Story’ en ‘Eternals’ verboden.

Zien: Netflix deelt trailer van 'The Wonder' met Florence Pugh

Dieter Blarinckx-05 oktober 2022 om 13:02

Florence Pugh schittert momenteel nog naast Harry Styles in de film ‘Don’t Worry Darling’, maar zal binnenkort ook te zien zijn in de nieuwe Netflix-thriller ‘The Wonder’.

Deze nieuwe en mysterieuze thriller van Netflix vertelt het verhaal over een jonge verpleegster die wordt opgeroepen om een meisje in een Iers dorpje te onderzoeken, want op wonderbaarlijke wijze overleeft het meisje al meer dan 4 maanden zonder voeding.

Het verhaal is gebaseerd op de psychologische en gelijknamige thriller van Emma Donoghue en zal vanaf 16 november te streamen zijn.

Check hieronder de trailer:

Ticketverkoop 'Harry Potter: A Forbidden Forest Experience' gestart

Dieter Blarinckx-05 oktober 2022 om 12:57

Potterheads, opgelet! Heb jij nog geen tickets gescoord voor de unieke experience 'Harry Potter: A Forbidden Forest Experience'? Dan is snel zijn nog de boodschap!

Bereid je voor op de meest magische wandeling in het thema van 'Harry Potter' tijdens deze unieke experience!

Een nachtelijke ervaring op een bospad gevuld met magische schepselen en toverwonderen uit de films van 'Harry Potter' en' Fantastic Beasts'. Ontdek na het verdwijnen van de zon de geluiden, lichten en speciale effecten die de magie van de Wizarding World tot leven brengen. Gasten kunnen in het dorp genieten van een uitgebreid assortiment heerlijk eten en drinken!

'Harry Potter: A Forbidden Forest Experience' zal plaatsvinden op het domein van Kasteel Domein Groenenberg vanaf 5 november.

Tickets zijn nog steeds te koop via deze link.

Check hieronder alvast enkele sfeerbeelden van een vorige editie:

Ontdek meer