‘Ex on the Beach: Double Dutch’: Deze twee deelnemers maken relatie bekend

Sofie Verbeeck-08 augustus 2022 om 16:00- Foto:

Instagram cococharel

Gisteren was de allerlaatste aflevering van 'Ex on the Beach: Double Dutch' seizoen 8 op MTV, daarin werd al snel duidelijk dat er twee kandidaten waren die het wel erg goed met elkaar konden vinden, namelijk Taier en Lakeisha. Na het avontuur zijn ze blijven afspreken en ze maakten zelfs bekend dat ze nu een koppel zijn.

Lakeisha en Taier lieten op Instagram al weten dat ze ondertussen een koppel vormen. Lakeisha kwam er pas bij in de voorlaatste aflevering maar toch heeft ze Taier al helemaal voor zich kunnen winnen. De twee wandelden samen de zee in op het einde van de laatste aflevering. Ze spraken nog regelmatig af in Nederland en dat heeft dus uiteindelijk geleid tot een relatie.

Dit zijn de drie finalisten van 'Big Brother'

Karen Luiken-30 maart 2023 om 10:15

In de finale van 'Big Brother' is slechts plek voor drie personen. Vanmorgen zaten er nog vier deelnemers in het huis, wat betekent dat één van hen de eindstreep sowieso niet zou halen. Wie dat is, werd zojuist bekend. Je ziet het in onderstaande video (maar let op de spoilers).

Michelangelo en Chiara maken comeback in 'Big Brother'-huis

Karen Luiken-29 maart 2023 om 15:43

Het is finaleweek in ‘Big Brother’. Om dit te vieren nodigt de huismeester ex-bewoners terug uit in het huis. Na onder anderen Rob, Charyon, Chelsea, Ilse en Jacqueline is het nu de beurt aan Chiara en Michelangelo. Zij komen langs om voor de bewoners een lekker ontbijtje te maken. Sneak preview!

Ontdek meer