‘Ex on the Beach: Double Dutch’: Deze twee deelnemers maken relatie bekend

Sofie Verbeeck-08 augustus 2022 om 16:00- Foto:

Instagram cococharel

Gisteren was de allerlaatste aflevering van 'Ex on the Beach: Double Dutch' seizoen 8 op MTV, daarin werd al snel duidelijk dat er twee kandidaten waren die het wel erg goed met elkaar konden vinden, namelijk Taier en Lakeisha. Na het avontuur zijn ze blijven afspreken en ze maakten zelfs bekend dat ze nu een koppel zijn.

Lakeisha en Taier lieten op Instagram al weten dat ze ondertussen een koppel vormen. Lakeisha kwam er pas bij in de voorlaatste aflevering maar toch heeft ze Taier al helemaal voor zich kunnen winnen. De twee wandelden samen de zee in op het einde van de laatste aflevering. Ze spraken nog regelmatig af in Nederland en dat heeft dus uiteindelijk geleid tot een relatie.

De Verhulstjes nemen afscheid van hond Marcel

Dieter Blarinckx-04 oktober 2022 om 19:33

Wie al keek naar de avonturen van de familie Verhulst in ‘De Verhulstjes’, wist al langer dat hond Marcel niet van de gezondste was. En nu deelde Gert zelf niet zo’n leuk nieuws: Marcel is afgelopen nacht overleden.

In zijn dagelijkse talkshow ‘De Tafel Van Vier’ onthulde Gert het slechte nieuws:

“Het is harder aangekomen dan verwacht. Hij was al een tijdje ziek.”

In de verschillende seizoenen van het populaire Play4-programma ‘De Verhulstjes’ zagen we al dat Marcel veel kwaaltjes had en regelmatig een bezoekje bracht aan de dierenarts. Ellen, de vrouw van Gert, verzorgde hem met hart en ziel.

Slaap zacht, lieve Marcel!

Nieuw seizoen ‘Temptation Island: Love or Leave’ komt naar België

Karen Luiken-04 oktober 2022 om 15:39

Het meest recente Nederlandse seizoen van ‘Temptation Island: Love or Leave’ komt naar de Belgische televisie. En snel ook. Volgens deelneemster Fleur gebeurt het al op 11 oktober. Dat meldt Love & Reality.

Brunette Fleur, die een grote rol speelt in het nieuwste seizoen, deelt via Instagram een foto die tijdens de opnames van ‘Temptation Island: Love or Leave’ gemaakt is. “Vanaf 11 oktober ook te zien in België”, schrijft ze erbij.

Eerdere seizoenen van het programma waren allemaal via GoPlay te zien. Een definitieve bevestiging is er nog niet, maar waarschijnlijk komt het derde seizoen daar ook op te staan.

Ontdek meer