Zot: Olivia Rodrigo geeft plagiaat toe

Dieter Blarinckx-30 augustus 2021 om 07:45

Het stond al enkele dagen te lezen in de media: de hit ‘Good 4 U’ van Olivia Rodrigo zou schaamteloos gebaseerd zijn op een grote hit van Paramore, ‘Misery Business’. En dat blijkt nu ook inderdaad te kloppen: Olivia Rodrigo zelf heeft de plagiaat bekend.

Als je de twee naast elkaar legt - en zo zijn er veel voorbeelden op YouTube - merk je dat het ritme van de twee nummers volledig overeenkomt. Natuurlijk ging dat ook meteen de ronde op sociale media, waardoor Olivia al gauw het label “plagiaat” opgeduwd kreeg.

Maar nu komt er dus een zotte twist in de zaak, want het team van Olivia Rodrigo heeft recent beslist om Williams en Farro, de twee voornaamste bandleden van Paramore, ook nog te vermelden als schrijvers van ‘Good 4 U’. Daarmee geven ze dus toe dat Paramore er wel iets mee te maken heeft gehad...

Shawn Mendes komt naar Antwerpen!

Dieter Blarinckx-24 september 2021 om 07:02

Goed nieuws voor de fans van zanger Shawn Mendes, want hij komt naar Antwerpen! Begin deze week maakte hij bekend dat hij terug een grote wereldtournee zou doen in 2022 en dat meer info snel zou volgen.

Nu deelde hij alle details en alle locaties van zijn 'Wonder - The World Tour' en op 14 april 2022 kan je 'm gaan bewonderen in het Sportpaleis in Antwerpen! Als special guest neemt hij King Princess mee het podium op ;-)

Meer info kan je hier terugvinden.

Debuutsingle Maksim Stojanac nu te beluisteren!

Dieter Blarinckx-23 september 2021 om 11:44

Vorige week brachten we jullie het muzikale nieuws dat Maksim Stojanac, vooral bekend als Vince uit #LikeMe, met zijn eerste eigen single zou komen. En vandaag is die dag!

‘Vechten Voor Je’, zijn allereerste single, is vanaf vandaag overal te beluisteren. De videoclip zal morgen om middernacht gedropt worden!

Beluister hier zijn allereerste single!

Ontdek meer