De kinderen van Britney Spears willen haar al een paar maanden niet meer zien

Sofie Verbeeck-07 augustus 2022 om 09:15- Foto:

Instagram Britney Spears

Britney Spears is 2 maand geleden getrouwd met Sam Asghari, het was een mooi huwelijk maar vreemd genoeg waren haar eigen zonen Sean en Jayden niet aanwezig op de trouw van hun moeder. De reden is omdat ze hun moeder Britney al een tijdje niet meer willen zien.

Dat vertelt de papa van Sean en Jayden, Kevin Federline aan The Dailymail. De zonen hebben het moeilijk met de hele situatie, vooral met de vele naaktfoto's en -filmpjes die hun mama op sociale media gooit. Volgens papa Kevin probeert hij dan uit te leggen dat hun mama zich misschien zo uitdrukt om alles te verwerken, maar het blijft toch moeilijk om aan te zien.

Dat de zonen niet aanwezig waren op het huwelijk van hun mama hebben Sean en Jayden zelf gekozen, al waren ze wel blij voor haar. Ze zoeken al enkele maanden geen contact meer met hun mama. Natuurlijk hopen alle partijen wel dat ze elkaar ooit weer gewoon kunnen zien en gelukkig kunnen zijn.

Pakkend: Ellen neemt afscheid van Marcel op instagram

Dieter Blarinckx-06 oktober 2022 om 18:40

Eerder deze week maakte Gert Verhulst tijdens zijn talkshow 'De Tafel van Vier' bekend dat hond Marcel overleden was. En nu heeft ook Ellen via instagram het nieuws bekendgemaakt.

Gert plaatste meteen tijdens de aflevering een bericht op sociale media, terwijl Ellen nog een dagje wachtte. Volgens Gert was ze er het hart van in en had ze het zéér moeilijk. In de verschillende seizoenen van 'De Verhulstjes' was altijd immers te zien hoe liefdevol Ellen zich steeds ontfermde over de sukkelende Marcel.

Op haar instagram heeft ze nu nog een recente foto gedeeld met de boodschap "Slaap zacht kleine aap, mijn beste vriend! 💔🐾 RIP Marcel Verhulst 💫".

We wensen de Verhulstjes veel sterkte toe!

Vader van 'K2 zoekt K3'-ster Ziggy plotseling overleden

Karen Luiken-06 oktober 2022 om 14:51

Het zijn donkere tijden voor Ziggy uit ‘K2 zoekt K3’. De vader van de zanger is plotseling overleden. In een interview met TV Familie vertelt hij over het zware verlies.

“Mijn emotie gaan nog alle kanten op”, zegt Ziggy. “Dit is een ontzettend zwaar verlies. Papa is altijd m’n grootste steun geweest. Enkele weken geleden stond hij nog naast mij op het podium. Ik kan amper vatten dat hij er niet meer is.”

De vader van Ziggy is slechts 61 jaar geworden. Hij werd twee jaar geleden getroffen door een hartinfarct, maar kwam daar - godzijdank - weer bovenop. Hij ging weer optreden, zou meedoen aan een tv-show en had allerlei wilde toekomstplannen. “Maar plots ging het minder met zijn gezondheid. Papa kwam in het ziekenhuis ­terecht, en zijn lichaam gaf het ineens op. Zo hard is het.”

Ziggy heeft het ontzettend moeilijk. Vooral met het missen van zijn vader, maar ook met de afschuwelijke haatreacties die hij sinds het overlijden van zijn papa ontvangt. “Ze schrijven dan: ‘Gelukkig is je papa nu dood, dan moet hij dat gekrijs van jou niet meer aanhoren.’ Heel erg.”

Ontdek meer