De kinderen van Britney Spears willen haar al een paar maanden niet meer zien

Sofie Verbeeck-07 augustus 2022 om 09:15- Foto:

Instagram Britney Spears

Britney Spears is 2 maand geleden getrouwd met Sam Asghari, het was een mooi huwelijk maar vreemd genoeg waren haar eigen zonen Sean en Jayden niet aanwezig op de trouw van hun moeder. De reden is omdat ze hun moeder Britney al een tijdje niet meer willen zien.

Dat vertelt de papa van Sean en Jayden, Kevin Federline aan The Dailymail. De zonen hebben het moeilijk met de hele situatie, vooral met de vele naaktfoto's en -filmpjes die hun mama op sociale media gooit. Volgens papa Kevin probeert hij dan uit te leggen dat hun mama zich misschien zo uitdrukt om alles te verwerken, maar het blijft toch moeilijk om aan te zien.

Dat de zonen niet aanwezig waren op het huwelijk van hun mama hebben Sean en Jayden zelf gekozen, al waren ze wel blij voor haar. Ze zoeken al enkele maanden geen contact meer met hun mama. Natuurlijk hopen alle partijen wel dat ze elkaar ooit weer gewoon kunnen zien en gelukkig kunnen zijn.

Concertfilm over Beyoncé in de maak

Karen Luiken-02 oktober 2023 om 12:25

Na Taylor Swift heeft ook Beyoncé een concertfilm in de maak. Afgelopen weekend tijdens de laatste show van haar Renaissance World Tour toonde ze een trailer van dat aanstaande project.

Beyoncé is volgens bronnen van Variety al jaren bezig met het maken van de concertfilm. Er komen verschillende elementen aan bod: van de opbouw van haar tournee tot het maken van haar album.

Volgens de officiële omschrijving accentueert de film de reis van de ‘Renaissance World Tour’, vanaf de aftrap in Stockholm tot het laatste concert in Kansas City’. “Het gaat over Beyoncé’s intentie, harde werk, betrokkenheid bij elk aspect van de productie, haar creatieve geest en doel om haar nalatenschap te creëren en haar vak onder de knie te krijgen”, zo klinkt het.

De film verschijnt op 12 januari in de bioscoop.

Tiener dood nadat ze getroffen wordt door bliksem

Karen Luiken-01 oktober 2023 om 09:56

Een 16-jarig meisje uit Florida is om het leven gekomen tijdens het jagen met haar vader. Ze werd geraakt door bliksem, melden verschillende media.

Baylee Holbrook was samen met haar vader in Putnam County aan het jagen toen het weer plotseling omsloeg en het begon te onweren. De bliksem sloeg in op een boom en raakte ook Baylee en haar vader.

De twee verloren allebei hun bewustzijn, maar de vader kwam op eigen kracht weer bij. Baylee was er slechter aan toe; zij ademde niet meer en moest met spoed naar het ziekenhuis worden gebracht. Daar is ze twee dagen later overleden aan haar verwondingen.

Ontdek meer