Amandine reageert op vertrek uit 'Love Island'

Sofie Verbeeck-06 augustus 2022 om 10:30- Foto:

Streamz

Sinds enkele weken is het populaire programma 'Love Island' opnieuw te zien op Streamz. Daarin gaan knappe singles opzoek naar ware liefde in een mooie villa in Gran Canaria. Er komen regelmatig nieuwe singles toe in de villa en dat betekent dus ook dat er regelmatig iemand het vakantiehuis moet verlaten. Alleen besloot Amandine om zelf het programma te verlaten.

Amandine en Jules vormden een koppel in 'Love Island' maar zoals elk jaar komt er een moment dat de mannen naar Casa Amor gaan waar ze worden opgewacht door nieuwe vrouwelijke singles. Toen Jules bij de herkoppeling besloot om Amandine in te ruilen voor Lisa, kreeg Amandine het moeilijk.

De dag erna besloot Amandine om zelf het programma te verlaten, volgens haar is het niet de bedoeling dat je in de villa blijft als je weet dat er niets meer in zit. Amandine vertelde nu in 'Reality Aftertalk' dat ze het er moeilijker mee had dan gedacht. Ze noemt het geen verliefdheid maar ze voelde wel al iets voor Jules.

De jonge Belgische vindt dat je tegen het einde van het 'Love Island'-avontuur ook niet meer alles moet omgooien voor een bombshell, maar daar dacht Jules blijkbaar anders over. Volgens Amandine had het koppel ook nog een goed gesprek gehad voor Casa Amor, naar haar gevoel zat ze in een sterk koppel dat verder een band wou opbouwen. Fout ingeschat dus...

Lichaam van vermiste Belgische toeriste (28) gevonden in Thailand

Karen Luiken-07 september 2024 om 13:04- Foto:

Photo by Marco J Haenssgen on Unsplash

Een vakantie is voor een 28-jarige toeriste uit België geëindigd in een verschrikkelijke nachtmerrie. De jonge vrouw was op vakantie in Thailand, maar werd sinds vrijdag vermist. Dit weekend is ze dood teruggevonden.

De vrouw verbleef in de provincie Mae Hong Son en werd voor het laatst op een fiets gezien bij haar verblijfplaats. Vrijdagochtend kreeg de politie een melding binnen over de verdwijning van de vrouw, waarna er met man en macht naar haar gezocht is. Vrijdagmiddag is haar fiets gevonden bij een waterval, maar van de toeriste ontbrak toen nog ieder spoor. De hulpdiensten zochten verder, maar moesten de zoektocht vanwege de zware regenval vrijdagavond staken.

Zaterdag zijn ze verder gaan zoeken en hebben ze het lichaam van de vrouw gevonden. Ze leefde toen niet meer. Hoewel het nog niet bekend is hoe ze om het leven is gekomen, lijkt er geen sprake te zijn van verdachte omstandigheden.

Giraf is nieuwste figuur in 'The Masked Singer'

Karen Luiken-07 september 2024 om 12:58

Steeds meer figuren die meedoen aan het nieuwe seizoen van ‘The Masked Singer’ worden aan de buitenwereld getoond. De meest recente onthulling? Giraf!

Giraf is een van de figuren die vanaf vrijdag 20 september te zien zijn in het nieuwe seizoen van ‘The Masked Singer’. Hij wordt omschreven als een basketbalspeler die niet alleen uitblinkt op het veld, maar ook ernaast een grote aantrekkingskracht heeft. VTM zegt dat hij ijdel is en dat zijn stijl het beste omschreven kan worden als casual street. ‘Ondanks zijn succes blijft hij trouw aan zichzelf en zijn afkomst. Zijn homies from the hood draagt hij diep in het hart’, zo klinkt het.

“Ik ben baas van het veld!”, zegt Giraf. “Met mijn flair, coolness en trickshots, stijg ik altijd boven de rest uit. Vergis je niet. Nu ben ik dé ster, vroeger was ik een gewone jongen van de straat. Kijk eens hoe cute ik toen al was. Maar succes is als een domino-effect. Daardoor ben ik nu de grootste in mijn vak! Constante druk, geen privacy, altijd moeten presteren: dat hoort erbij, de neveneffecten van de roem. Ik heb een lange nek, maar ik doe nooit uit de hoogte. Mijn motto: sweat now, shine later!”

Giraf voegt zich bij de al eerder aangekondigde figuren Mister Withlove, Tik & Tok en Space Babe. Naast hen doen er ook nog acht andere figuren mee, die later worden onthuld.

Ontdek meer