‘Squid Game’-regisseur geeft opnieuw tips over tweede seizoen

Sofie Verbeeck-06 augustus 2022 om 10:00- Foto:

Netflix

Hwang Dong-hyuk is volop bezig met het tweede seizoen van de populairste Netflix-reeks 'Squid Game'. Hij gaf de afgelopen maanden al eens een paar tips over de nieuwe verhaallijn en dat heeft hij nu weer gedaan!

Het tweede seizoen van 'Squid Game' staat gepland voor ergens eind volgend jaar maar regisseur Hwang Dong-hyuk verklapt alvast een paar tips over de nieuwe verhaallijn. Hij laat weten dat het tweede seizoen vooral nog zal gaan over de hoofdrolspeler Gi-hun en dat het zal beginnen met waar hij is achtergebleven.

De hoofdlijn van het nieuwe seizoen is de essentie van menselijkheid. Gi-hun zal proberen te tonen dat ieder mens iets goeds heeft in zich en dat ze, zoals hij op het einde van seizoen 1 zei, geen racepaarden zijn maar mensen.

Verder verklapt de regisseur ook dat er nieuwe spellen klaarstaan en dat er enkele bekende gezichten zeker opnieuw zullen verschijnen. Onder andere The Front Man en The Salesman zullen we weer te zien krijgen naast heel wat nieuwe personages.

'Big Brother'-ster Jill geeft zwangerschapsupdate

Karen Luiken-24 april 2024 om 10:15

De 25-jarige Jill Goede is al halverwege haar zwangerschap. Met een bericht op Instagram deelt de ‘Big Brother’-winnares een update over hoe het met haar gaat en laat ze haar babybuik zien.

Jill schrijft dat ze steeds nieuwsgieriger wordt naar het kleine spruitje dat in haar buik zit. “De 20 weken-echo vond ik zo spannend, maar alles was perfect. Afgelopen weken waren echt de aller bijzonderste en spannendste ooit.”

Zoals we van Jill gewend zijn, laat ze in haar bericht de meest pure vorm van zichzelf zien. Ze schrijft dat ‘niemand haar ooit heeft verteld dat je borsten eruit gaan zien als salamiplakken, je emoties binnen seconden alle kanten op kunnen gaan en je heel veel moe kan zijn’.

“Maar alles heb ik ervoor over om haar over ongeveer twintig weekjes in onze armen te sluiten", aldus mommy to be Jill.

Daar is-ie dan: nieuwe trailer 'Deadpool & Wolverine'

Karen Luiken-24 april 2024 om 06:44

Deadpool komt terug en slaat voor een nieuwe film de handen ineen met de iconische Wolverine. De twee helden gaan samen strijden tegen het kwaad en in een gloednieuwe trailer van Marvel Studios krijgen fans een klein voorproefje van hoe dat eraan toe zal gaan.

De hoofdrollen in de langverwachte nieuwe film ‘Deadpool & Wolverine’ worden gespeeld door Ryan Reynolds en Hugh Jackman. Andere acteurs die je terug gaat zien, zijn Emma Corrin, Morena Baccarin, Rob Delaney, Leslie Uggams, Karan Soni en Matthew Macfadyen.

‘Deadpool & Wolverine’ verschijnt op 24 juli in de bioscoop.

Ontdek meer