BREAKING: Kim Kardashian en Pete Davidson zijn uit elkaar

Sofie Verbeeck-06 augustus 2022 om 09:45- Foto:

Instagram Kim Kardashian

Kim Kardashian en Pete Davidson hebben een punt gezet achter hun relatie van 9 maanden. Dat melden verschillende bronnen uit hun dichte omgeving. De twee hebben geen ruzie maar gaan gewoon als vrienden door het leven.

Kim en Pete hebben ongeveer 9 maanden een relatie gehad, ze hadden het zelfs al over kinderen. Toch zetten ze nu een punt achter hun relatie, al hebben de twee nog steeds een heel goede band met elkaar. Ze zouden nu door het leven gaan als vrienden, melden verschillende dichte bronnen.

De reden dat ze uit elkaar zijn, is dat hun drukke schema's niet meer te combineren vielen met elkaar. Pete zat de laatste tijd in Australië voor opnames van de film 'Wizards!' en met Kim haar gezin was het niet mogelijk om haar lief een bezoekje te brengen. Daarom hebben ze dus vorige week beslist om als vrienden door het leven te gaan. Erg jammer, maar we begrijpen het wel!

Tiener dood nadat ze getroffen wordt door bliksem

Karen Luiken-01 oktober 2023 om 09:56

Een 16-jarig meisje uit Florida is om het leven gekomen tijdens het jagen met haar vader. Ze werd geraakt door bliksem, melden verschillende media.

Baylee Holbrook was samen met haar vader in Putnam County aan het jagen toen het weer plotseling omsloeg en het begon te onweren. De bliksem sloeg in op een boom en raakte ook Baylee en haar vader.

De twee verloren allebei hun bewustzijn, maar de vader kwam op eigen kracht weer bij. Baylee was er slechter aan toe; zij ademde niet meer en moest met spoed naar het ziekenhuis worden gebracht. Daar is ze twee dagen later overleden aan haar verwondingen.

Billie Eilish belooft nieuw album

Karen Luiken-29 september 2023 om 09:05

Fans van Billie Eilish mogen de komende tijd veel nieuwe muziek van hun grote idool verwachten. De 21-jarige zangeres heeft in een interview met het programma ‘The Cookout’ gezegd dat ze met een nieuw album bezig is.

“Er komt een heel nieuw album aan”, aldus Billie. “We zitten in het laatste deel van het maakproces. Dat betekent niet dat het nu al uitkomt, maar wel dat het eraan zit te komen.”

Het album, waarvan nog geen releasedatum bekend is, wordt de derde plaat voor Billie. Eerder bracht ze al ‘When We All Fall Asleep, Where Do We Go’ en ‘Happier Than Ever’ uit.

Ontdek meer