BREAKING: Kim Kardashian en Pete Davidson zijn uit elkaar

Sofie Verbeeck-06 augustus 2022 om 09:45- Foto:

Instagram Kim Kardashian

Kim Kardashian en Pete Davidson hebben een punt gezet achter hun relatie van 9 maanden. Dat melden verschillende bronnen uit hun dichte omgeving. De twee hebben geen ruzie maar gaan gewoon als vrienden door het leven.

Kim en Pete hebben ongeveer 9 maanden een relatie gehad, ze hadden het zelfs al over kinderen. Toch zetten ze nu een punt achter hun relatie, al hebben de twee nog steeds een heel goede band met elkaar. Ze zouden nu door het leven gaan als vrienden, melden verschillende dichte bronnen.

De reden dat ze uit elkaar zijn, is dat hun drukke schema's niet meer te combineren vielen met elkaar. Pete zat de laatste tijd in Australië voor opnames van de film 'Wizards!' en met Kim haar gezin was het niet mogelijk om haar lief een bezoekje te brengen. Daarom hebben ze dus vorige week beslist om als vrienden door het leven te gaan. Erg jammer, maar we begrijpen het wel!

Vapes met smaakje volgend jaar verboden in Nederland

Karen Luiken-04 december 2022 om 08:07- Foto:

Photo by Chiara Summer on Unsplash

E-sigaretten met een smaakje zijn vanaf 1 oktober 2023 verboden in Nederland. Alleen de smaak tabak is dan nog toegestaan. Dat meldt de Staatscourant.

Helemaal als een verrassing komt het nieuws niet. Het verbod werd twee jaar geleden al aangekondigd, maar liep vertraging op en zal dus pas volgend jaar worden ingesteld.

Verleidelijke en exotische smaakjes als watermeloen of framboos zijn nu populair onder jongeren, maar met de nieuwe regel moet dat veranderen. Gehoopt wordt dat deze doelgroep minder snel gestimuleerd zal worden om te beginnen met roken.

Muziek van Britney Spears te horen in sprookjesmusical

Karen Luiken-04 december 2022 om 08:00

De muziek van Britney Spears speelt een grote rol in de musical ‘Once Upon a One More Time’. Het stuk zal volgend jaar te zien zijn op Broadway.

Helemaal nieuw is de musical niet. Er wordt al sinds 2017 aan gewerkt, maar vanwege de coronapandemie liep het stuk vertraging op. De show was vorig jaar voor het eerst te zien en zal volgend jaar dus naar Broadway komen, het meest bekende theater van de Verenigde Staten.

Hoewel verschillende songs van Britney de revue passeren in de musical, gaat het verhaal verder niet over het leven van de zangeres. In plaats daarvan spelen sprookjesprinsessen zoals Sneeuwwitje de hoofdrol.

Ontdek meer