Kanye West dropt eindelijk nieuw album, maar er zijn issues

Christophe Moons-30 augustus 2021 om 03:51

De release van 'Donda', het nieuwe album van Kanye West, werd sinds de zomer van vorig jaar vier keer uitgesteld, maar nu staat het eindelijk op Spotify en andere streaming platformen.

Aan het album, dat 27 songs bevat, werkten een heleboel toppers mee: Syleena Johnson, Pusha T, The World Famous Tony Williams, Don Toliver, Lil Baby, The Weeknd, Rooga, Baby Keem, Travis Scott, Lil Yachty, Playboi Carti, Lil Durk, Vory, Fivio Foreign, Kid Cudi, Young Thug, 070 Shake, Chris Brown, Roddy Ricch, Conway the Machine, KayCyy Pluto, Westside Gunn, Jadakiss, Jay Electronica, Sheek Louch, Styles P, Pop Smoke, Francis and the Lights, DaBaby, Marilyn Manson, Jay-Z en Sunday Service Choir.

Natuurlijk is Kanye Kanye niet zonder de nodige controverse en issues, ook nu weer. Aanvankelijk zag het er namelijk naar uit dat de release van 'Donda' - genoemd naar zijn overleden grootmoeder trouwens - nog meer zou worden uitgesteld. De manager van rapper DaBaby wou niet dat 'Jail' en 'Jail pt 2', waarop DaBaby te horen is, op het album zouden verschijnen. "Dan wachten we met releasen, want ik haal mijn vriend er niet af", reageerde Kanye daarop. De onderlinge berichtjes tussen de rappers en managers werden ook gewoon op Insta gepost.

Uiteindelijk werd het album gisteren dus toch online gegooid en in eerste instantie leek/lijkt dat zonder medeweten van Kanye. "Universal heeft mijn album uitgebracht zonder mijn toestemming en ze hebben Jail 2 van de plaat gehaald", postte hij kwaad op Instagram. Een vreemde mededeling, want op alle platformen kan je zowel naar 'Jail' als 'Jail pt 2' luisteren.

Shawn Mendes komt naar Antwerpen!

Dieter Blarinckx-24 september 2021 om 07:02

Goed nieuws voor de fans van zanger Shawn Mendes, want hij komt naar Antwerpen! Begin deze week maakte hij bekend dat hij terug een grote wereldtournee zou doen in 2022 en dat meer info snel zou volgen.

Nu deelde hij alle details en alle locaties van zijn 'Wonder - The World Tour' en op 14 april 2022 kan je 'm gaan bewonderen in het Sportpaleis in Antwerpen! Als special guest neemt hij King Princess mee het podium op ;-)

Meer info kan je hier terugvinden.

Debuutsingle Maksim Stojanac nu te beluisteren!

Dieter Blarinckx-23 september 2021 om 11:44

Vorige week brachten we jullie het muzikale nieuws dat Maksim Stojanac, vooral bekend als Vince uit #LikeMe, met zijn eerste eigen single zou komen. En vandaag is die dag!

‘Vechten Voor Je’, zijn allereerste single, is vanaf vandaag overal te beluisteren. De videoclip zal morgen om middernacht gedropt worden!

Beluister hier zijn allereerste single!

Ontdek meer