'LOTR'-acteur Billy Boyd komt naar FACTS!

Dieter Blarinckx-05 augustus 2022 om 14:10

Op 22 en 23 oktober vindt in Flanders Expo in Gent het halfjaarlijkse fanevent FACTS plaats. En naast Eliza Taylor is er zopas een héél bekende naam toegevoegd aan de line-up.

'Lord of the Rings'-fans, hold your horses, want niemand minder dan Billy Boyd komt naar de Gentse beurs. Billy werd wereldberoemd door zijn rol als Hobbit Pippin in de drie eerste 'Lord of the Rings'-films.

De acteur zal beide dagen aanwezig zijn en zal beschikbaar zijn voor photoshoots, handtekeningen, selfies én een Q&A.

Tickets kan je nu scoren via de website van FACTS.

Geen Queens of the Stone Age op Pukkelpop

Chelsy Vanlerberghe-26 juli 2024 om 14:58

Slecht nieuws voor de fans van Queen of the Stone Age. De band zal niet optreden op Pukkelpop. Zanger Josh Homme kampt nog steeds met gezondheidsproblemen, waardoor de band hun optreden op het festival moet afzeggen.

Pukkelpop kondigt het nieuws aan via Instagram: “We moeten met pijn in het hart zeggen dat Queens of the Stone Age dit jaar niet op Pukkelpop zal spelen. We wensen Josh Homme een snel herstel.”

Dit nieuws komt niet helemaal uit de lucht vallen. Begin juli moest de band al enkele shows annuleren omdat Homme naar de VS moest voor een spoedoperatie. Toen werd al gevreesd voor hun Pukkelpop-optreden, maar nu is het dus officieel.

De organisatie van Pukkelpop is ondertussen druk bezig met het vinden van een vervanger. Wie die nieuwe headliner zal zijn, is nog niet bekend, maar ze werken hard om een waardige vervanger te regelen.

Dochter Elon Musk haalt uit naar vader

Chelsy Vanlerberghe-26 juli 2024 om 14:38

Vivian Jenna Wilson, de dochter van Elon Musk, neemt geen blad voor de mond over haar vader. Eerder deze week sprak de Tesla-baas tijdens een livestream met een psycholoog en uitte zich negatief over Vivian’s transitie. Hij beweerde zelfs dat zijn 'zoon' dood is.

In de livestream zei Elon dat hij zich 'misleid' voelde toen hij toestemming gaf voor de transgender gerelateerde medische behandelingen van zijn toen 16-jarige dochter. "Ik heb in feite mijn zoon verloren. Ze noemen het niet voor niets deadnaming, want het betekent dat je zoon dood is", zei Elon. "Mijn zoon Xavier is vermoord door het wokevirus."

Vivian, die in 2022 officieel haar naam en geslacht liet veranderen, noemt Elons uitspraken onzin in een interview met NBC News. Ze gelooft dat haar vader dacht dat ze stil zou blijven. "Maar dat ga ik niet doen," zegt ze. "Als je schaamteloos over mij liegt voor een miljoenenpubliek, zal ik dat niet zomaar laten gebeuren."

Vivian zegt dat Elon volledig op de hoogte was van de bijwerkingen van de behandelingen, zoals puberteitsremmers en hormoontherapie. Ze voegt eraan toe dat Elon maar tien procent van de tijd in haar jeugd aanwezig was. "Hij had de helft van de voogdij, maar was er nooit. Voor mij was dat normaal, maar nu besef ik hoe raar het eigenlijk was."

Eerder reageerde Vivian al op een tweet van Elon, waarin hij beweerde dat ze 'homo en licht autistisch' was en dat ze graag zijn kleding droeg. Vivian noemde dit verzinsels en zei: "Dat is een gay stereotype. Ik koos zijn kleren niet uit en ik noemde hem zeker niet 'fabulous' toen ik vier was... want ik was vier. Hij weet niet hoe ik was als kind, omdat hij er nooit was. En de weinige keren dat hij er was, werd ik constant gepest om mijn vrouwelijkheid en anders-zijn."

Vivian is één van de zes kinderen die de biljonair heeft met zijn ex-vrouw Justine Wilson. Daarnaast heeft hij drie kinderen met zangeres Grimes en nog drie kinderen met Shivon Zilis, wat het totaal op twaalf brengt.

Ontdek meer