Ryan Reynolds start met trainen voor ‘Deadpool 3’

Sofie Verbeeck-05 augustus 2022 om 11:00- Foto:

Instagram donsaladino

Na het succes van de eerste en tweede Deadpool films, is Marvel Studios nu klaar voor de opnames van 'Deadpool 3'. Opnieuw zal Ryan Reynolds de hoofdrol opzich nemen en daarom is hij alvast begonnen aan zijn 'Deadpooltraining'.

Ongeveer 6 jaar geleden kwam de allereerste Deadpool film uit in de cinema. Het verhaal over de komische superheld werd meteen een succes. Nu komt de derde film eraan en die zal opnieuw opgenomen worden met Ryan Reynolds. Hij laat weten dat hij al volop bezig is aan zijn 'Deadpooltraining'.

Halle Bailey lijdt aan zware post-partumdepressie

Karen Luiken-23 april 2024 om 13:01

Halle Bailey heeft het zwaar na de geboorte van haar eerste kind. De ‘Little Mermaid’-actrice laat in een video op Snapchat weten dat ze lijdt aan een ernstige post-partumdepressie.

Halle beviel in 2023 van haar zoontje Halo, dat ze samen met rapper DDG kreeg. Sindsdien kampt ze met een depressie waar ze veel last van heeft. “Ik heb een zware, zware post-partumdepressie”, zo klinkt het. “Het is zo erg dat het moeilijk voor me is om langer dan dertig minuten van mijn baby gescheiden te zijn zonder gek te worden.”

De actrice wil benadrukken dat ze heel blij is met haar zoontje, maar dat ze het ook een flinke uitdaging vindt om moeder te zijn. “Alles aan Halo is een wonder. Hij is perfect, hij is mooi. Als ik naar hem kijk, huil ik omdat hij zo speciaal is. Het enige moeilijke eraan is dat ik me niet normaal voel in mijn eigen lichaam.”

De actrice voegt daar nog aan toe dat ze zich sinds de geboorte van Halo een ‘totaal ander persoon’ voelt en dat ze ‘niet meer weet wie ze is’.

Nieuwe actiefilm 'Civil War' op eerste plek na opening

Karen Luiken-23 april 2024 om 06:03

Na vorig weekend al records te hebben verbroken in Nederland en de Verenigde Staten, blijkt ‘Civil War’ nu ook in ons land ontzettend populair. De gloednieuwe actiefilm staat na het openingsweekend op de eerste plek.

‘Civil War’ gaat over een uitgebroken burgeroorlog in de Verenigde Staten, waarbij het hele land op de rand van instorting staat en in totale chaos verkeert. Tijdens deze heftige situatie wordt een groep moedige journalisten gevolgd bij het vertellen van - waarschijnlijk - het grootste verhaal van hun leven: het onontkoombare einde van de Verenigde Staten zoals we het kennen.

De film is sinds 17 april in de Belgische bioscopen te zien.

Ontdek meer