Netflix komt met nieuwe datingshow ‘Dated & Related’

Sofie Verbeeck-05 augustus 2022 om 10:30- Foto:

Netflix

Volgende maand is er weer een gloednieuw datingprogramma te zien op Netflix: Dated & Related. De titel geeft je waarschijnlijk vreemde gedachten maar geen zorgen, het is helemaal niet zo fout als je denkt!

Vanaf vrijdag 2 september kan je op Netflix kijken naar 'Dated & Related'. Het datingprogramma gaat niet over daten met familie, maar de bedoeling is dat broers en zussen zich in een duo inschrijven om elk opzoek te gaan naar liefde. De vraag is dan of het eerder een voordeel of een nadeel is dat hun broer of zus alles op de voet kan volgen.

Het programma speelt zich af in een villa in Zuid-Frankrijk en ook deze keer valt er op het einde een grote geldsom te winnen. Hoe de kandidaten geld kunnen winnen is nog niet duidelijk, maar de prijzenpot bedraagt maar liefst 100.000 dollar oftewel 98.000 euro!

Het programma zal pas begin september op Netflix te zien zijn maar je kan nu al de teaser bekijken.

Kandidaten gezocht voor nieuw seizoen 'Kamp Waes'

Karen Luiken-08 augustus 2022 om 11:59

Dit is een oproep aan alle sportievelingen onder ons. Aan iedereen die op het gebied van uithoudingsvermogen geen grenzen kent, van sporten houdt en op zoek is naar avontuur. Er is een nieuw seizoen van ‘Kamp Waes’ op komst en daarvoor wordt hard gezocht naar kandidaten.

Drie jaar geleden verscheen het eerste seizoen van ‘Kamp Waes’ op televisie. Vijftien doodgewone burgers kregen de kans om de loodzware opleiding van de Special Forces Group van Defensie te doorstaan. Slechts een deel daarvan haalde het einde.

Miljoenen mensen keken met open mond naar het experiment, dat nu een nieuw leven in wordt geblazen door presentator Tom Waes. Deelnemers die tot het uiterste willen gaan en van alle markten thuis zijn, kunnen zich daarvoor inschrijven. Ze worden getest op verschillende vaardigheden zoals oriëntatie, gevechtstechnieken, cognitieve vaardigheden en observatietechnieken. Dat ze in topconditie moeten zijn, staat buiten kijf.

"Kamp Waes blijft ook voor mij een héél speciaal avontuur”, zegt Tom Waes. “Ik was dan ook meteen enthousiast toen de Special Forces aangaven dat ik opnieuw op zoek mag gaan naar kandidaten voor een nieuw seizoen van Kamp Waes."

Zin in een avontuur? Inschrijven kan hier!

Bij deze baan slaap je de hele dag tegen betaling

Karen Luiken-08 augustus 2022 om 06:59- Foto:

Photo by Gaelle Marcel on Unsplash

Als slapen helemaal jouw ding is en je het ’t liefst de hele dag door doet, dan is dit a great time to be alive. Een matrassenmerk is op zoek naar een nieuwe medewerker die tijdens werktijden wil slapen. Tegen betaling!

Casper, een in New York gevestigd bedrijf, is volgens CNN op zoek naar zogenoemde ‘Casper Sleepers’. Uit de vacature blijkt dat deze medewerkers betaald krijgen om te slapen in ‘in de winkels van Casper en in onverwachte omgevingen in de wereld’.

Is dat het enige wat je hoeft te doen? Niet helemaal. Als je eenmaal wakker bent is het de bedoeling dat je je slaapervaringen op papier zet en zo content voor social media creëert. Mocht dat geen probleem zijn voor jou, dan zijn er verschillende eisen waar je als nieuwe medewerker aan moet voldoen. Zo wordt er van je verwacht dat je een uitzonderlijk slaapvermogen hebt, heel veel kan slapen en overal doorheen snurkt.

Check, check, dubbelcheck? Solliciteren kan tot 11 augustus!

Ontdek meer