Katy Perry gooit pizzastukken naar fans

Sofie Verbeeck-05 augustus 2022 om 10:00- Foto:

Instagram Katy Perry

Katy Perry houdt van pizza, dat is geen geheim. Afgelopen zaterdag wou ze haar passie graag delen met het publiek. Dat deed ze door in een nachtclub in Las Vegas pizza's te gooien naar het publiek. De beelden zorgden voor een aantal leuke meme's.

De zangeres lanceerde al eerder een badpak, oorbellen en een onesie in het thema van pizza. De liefde tussen haar en haar favoriete eten is dus groot. Toen ze afgelopen zaterdagnacht in een nachtclub in Las Vegas naast de dj stond, besloot Katy om pizzastukken uit te delen aan het publiek en dat deed ze op een hilarische manier.

Katy Perry gooide van over de dj-booth pizzastukken recht in het publiek. Natuurlijk was dat niet zo efficient en dus zorgden de beelden meteen voor een aantal grappige meme's.

Concertfilm over Beyoncé in de maak

Karen Luiken-02 oktober 2023 om 12:25

Na Taylor Swift heeft ook Beyoncé een concertfilm in de maak. Afgelopen weekend tijdens de laatste show van haar Renaissance World Tour toonde ze een trailer van dat aanstaande project.

Beyoncé is volgens bronnen van Variety al jaren bezig met het maken van de concertfilm. Er komen verschillende elementen aan bod: van de opbouw van haar tournee tot het maken van haar album.

Volgens de officiële omschrijving accentueert de film de reis van de ‘Renaissance World Tour’, vanaf de aftrap in Stockholm tot het laatste concert in Kansas City’. “Het gaat over Beyoncé’s intentie, harde werk, betrokkenheid bij elk aspect van de productie, haar creatieve geest en doel om haar nalatenschap te creëren en haar vak onder de knie te krijgen”, zo klinkt het.

De film verschijnt op 12 januari in de bioscoop.

Billie Eilish belooft nieuw album

Karen Luiken-29 september 2023 om 09:05

Fans van Billie Eilish mogen de komende tijd veel nieuwe muziek van hun grote idool verwachten. De 21-jarige zangeres heeft in een interview met het programma ‘The Cookout’ gezegd dat ze met een nieuw album bezig is.

“Er komt een heel nieuw album aan”, aldus Billie. “We zitten in het laatste deel van het maakproces. Dat betekent niet dat het nu al uitkomt, maar wel dat het eraan zit te komen.”

Het album, waarvan nog geen releasedatum bekend is, wordt de derde plaat voor Billie. Eerder bracht ze al ‘When We All Fall Asleep, Where Do We Go’ en ‘Happier Than Ever’ uit.

Ontdek meer