Oeps: LEGO lekt voortijdig wie nieuwe Black Panther speelt in aanstaande sequel

Nico De Greef-04 augustus 2022 om 15:41

Sinds het onverwachte overlijden van acteur Chadwick Boseman in 2020, is het gissen naar wie de rol van Black Panther zal overnemen in de aanstaande Marvel-film Black Panther: Wakanda Forever. Dat mysterie lijkt nu echter niet meer zo geheim, want de Deense speelgoedfabrikant LEGO heeft per ongeluk bevestigd wie als volgende in het bekende Black Panther-pak kruipt.

Op gelekte foto's van een nieuwe LEGO-speelset voor de sequel is namelijk te zien dat niemand minder dan Shuri (Letitia Wright) de rol van Boseman overneemt. Shuri was eerder ook al te zien in de originele Black Panther-film (2018) en is het jongere zusje van T'challa (de originele Black Panther). Marvel volgt hiermee de comics, waarin op een bepaald moment ook Shuri de superheldenrol van haar broer overneemt.

Het is niet de eerste keer dat LEGO vroegtijdig informatie lekt over aankomende Marvel-films. Eerder lekte de speelgoedfabrikant onder andere ook al Thor's nieuwe wapen (Stormbreaker) in Avengers: Infinity War, en werden talrijke nieuwe designs voor superhelden kostuums te vroeg gedeeld.

Black Panther: Wakanda Forever draait vanaf 9 november in de Belgische bioscopen.

Foto: lego

1
2

Lindsay Lohan binnenkort in nieuwe Netflix-kerstfilm!

Dieter Blarinckx-03 oktober 2022 om 16:56

Hoewel Halloween en Sinterklaas eerst nog moeten passeren, is Netflix alvast helemaal klaar voor Kerstmis. Zij kondigden immers zopas hun gloednieuwe kerstfilm met niemand minder dan Lindsay Lohan aan!

Lohan zal naast 'Glee'-acteur Chord Overstreet schitteren in de cliché kerstfilm 'Falling For Christmas'. Dat werd door Netflix zelf zopas gedeeld via sociale media:

"Het is 3 oktober vandaag (de kenners weten hoe belangrijk deze datum is): vanaf 10 november straalt Lindsay Lohan in de nieuwe kerstfilm Falling For Christmas 🎄", luidt het in de caption.

Een trailer is er helaas nog niet, maar wel werd de officiële poster onthuld.

Check 'm hieronder en stream 'Falling For Christmas' vanaf 10 november via Netflix!

Zien: hier is de nieuwe trailer van tweede 'Black Panther'-film

Dieter Blarinckx-03 oktober 2022 om 15:41

Marvelfans, opgelet! Marvel en Disney hebben namelijk zonet de langverwachte officiële trailer van de tweede 'Black Panther'-film gedropt. En die beelden zien er episch uit!

In de film zien we hoe de natie van Wakanda rouwt om het verlies van koning T'Challa (Black Panther). Tegelijkertijd zien we de opkomst van Prince Namor (de Sub-Mariner), die samen met zijn koninkrijk Atlantis een oorlog dreigt te voeren tegen Wakanda.

Nu is het aan Queen Ramonda, T'Challa's zusje Shuri, de Dora Milaje en nieuwe helden als Riri Williams/Ironheart om de toekomst van Wakanda te beschermen.

'Black Panther: Wakanda Forever' zal vanaf 9 november te zien zijn in de Belgische bioscopen.

Check 'm hier:

Ontdek meer