Oeps: LEGO lekt voortijdig wie nieuwe Black Panther speelt in aanstaande sequel

Nico De Greef-04 augustus 2022 om 15:41

Sinds het onverwachte overlijden van acteur Chadwick Boseman in 2020, is het gissen naar wie de rol van Black Panther zal overnemen in de aanstaande Marvel-film Black Panther: Wakanda Forever. Dat mysterie lijkt nu echter niet meer zo geheim, want de Deense speelgoedfabrikant LEGO heeft per ongeluk bevestigd wie als volgende in het bekende Black Panther-pak kruipt.

Op gelekte foto's van een nieuwe LEGO-speelset voor de sequel is namelijk te zien dat niemand minder dan Shuri (Letitia Wright) de rol van Boseman overneemt. Shuri was eerder ook al te zien in de originele Black Panther-film (2018) en is het jongere zusje van T'challa (de originele Black Panther). Marvel volgt hiermee de comics, waarin op een bepaald moment ook Shuri de superheldenrol van haar broer overneemt.

Het is niet de eerste keer dat LEGO vroegtijdig informatie lekt over aankomende Marvel-films. Eerder lekte de speelgoedfabrikant onder andere ook al Thor's nieuwe wapen (Stormbreaker) in Avengers: Infinity War, en werden talrijke nieuwe designs voor superhelden kostuums te vroeg gedeeld.

Black Panther: Wakanda Forever draait vanaf 9 november in de Belgische bioscopen.

Foto: lego

1
2

Nieuwe ‘Harry Potter’-experience aangekondigd!

Dieter Blarinckx-17 augustus 2022 om 14:37

Nadat afgelopen weekend bekend werd gemaakt dat we de langverwachte game ‘Hogwarts Legacy’ pas in februari 2023 mogen verwachten, heeft Warner Bros nu ook een nieuwe ‘Harry Potter’ game/interactieve experience aangekondigd!

Via sociale media werd zopas een mysterieuze video gedropt waarin Warner Bros., de procenten achter de Wizarding World, een gloednieuwe experience aankondigen.

“Breng magie en spreuken naar je dagelijkse leven met deze nieuwe game/experience. Maak kennis met de Harry Potter Magic Caster Wand!”. Heel mysterieus allemaal, want er wordt nog nergens gesproken over wat het net zal zijn.

Als we enkele bronnen (o.a. Mugglenet en The Potter Collector) mogen geloven zou het gaan om een mobiele app/game die je toelaat om via AR (augmented reality) te toveren met jouw smartphone (die dan eigenlijk een toverstok is).

Meer info zal ongetwijfeld snel volgen.

Een releasedatum is er helaas ook nog niet, dus stay tuned!

Mads Mikkelsen over terugkeer Johnny Depp: “Het zou kunnen”

Dieter Blarinckx-17 augustus 2022 om 14:19

Toen de hele zaak rond Johnny Depp en Amber heard grotere proporties begon aan te nemen, zette Warner Bros. Johnny Depp vriendelijk aan de deur als Gellert Grindelwald in de ‘Fantastic Beasts’-films. Acteur Mads Mikkelsen nam de fakkel over, maar blijft dat wel zo?

In de derde film in de reeks, ‘The Secrets of Dumbledore’ is het niet Johnny Depp maar wel Mads Mikkelsen die in de huid kruipt van de duistere tovenaar Grindelwald. En daar hadden veel fans moeite mee.

Mikkelsen was onlangs op het filmfestival van Sarajevo, waar hij openlijk praatte over het debacle:

“Ik vind Johnny een geweldige acteur. Ik vind dat hij fantastisch werk leverde. Maar ik kon hem niet gaan kopiëren, dat zou creatieve zelfmoord zijn. We moesten het anders aanpakken.”

Maar als er hem wordt gevraagd naar de toekomst van Grindelwald nu Johnny Depp de rechtszaak won, wou hij dit kwijt:

“Zijn fans zijn heel lief, maar ook wel koppig. Ik had niet veel contact met hen, maar ik kon begrijpen waarom hun harten gebroken waren. Alles ligt anders nu Johnny de rechtszaak won. We zullen zien of hij terugkomt. Het zou kunnen.”

Dus wie weet zien we Depp in de volgende ‘Fantastic Beasts’-film wel terug als Grindelwald!

Ontdek meer