Oeps: LEGO lekt voortijdig wie nieuwe Black Panther speelt in aanstaande sequel

Nico De Greef-04 augustus 2022 om 15:41

Sinds het onverwachte overlijden van acteur Chadwick Boseman in 2020, is het gissen naar wie de rol van Black Panther zal overnemen in de aanstaande Marvel-film Black Panther: Wakanda Forever. Dat mysterie lijkt nu echter niet meer zo geheim, want de Deense speelgoedfabrikant LEGO heeft per ongeluk bevestigd wie als volgende in het bekende Black Panther-pak kruipt.

Op gelekte foto's van een nieuwe LEGO-speelset voor de sequel is namelijk te zien dat niemand minder dan Shuri (Letitia Wright) de rol van Boseman overneemt. Shuri was eerder ook al te zien in de originele Black Panther-film (2018) en is het jongere zusje van T'challa (de originele Black Panther). Marvel volgt hiermee de comics, waarin op een bepaald moment ook Shuri de superheldenrol van haar broer overneemt.

Het is niet de eerste keer dat LEGO vroegtijdig informatie lekt over aankomende Marvel-films. Eerder lekte de speelgoedfabrikant onder andere ook al Thor's nieuwe wapen (Stormbreaker) in Avengers: Infinity War, en werden talrijke nieuwe designs voor superhelden kostuums te vroeg gedeeld.

Black Panther: Wakanda Forever draait vanaf 9 november in de Belgische bioscopen.

Foto: lego

1
2

Rebel Wilson bevestigt komst vierde 'Pitch Perfect'

Karen Luiken-30 april 2024 om 15:15

De ‘Pitch Perfect’-franchise is nog niet voorbij. Actrice Rebel Wilson, die twaalf jaar geleden haar debuut maakte als Fat Amy, heeft laten weten dat de vierde film van de reeks in de maak is.

Rebel deed de onthullign maandagavond tijdens een toespraak in het London Palladium, waar ze was om haar nieuwe boek ‘Rebel Rising’ te promoten. “Ik zou heel graag een vierde ‘Pitch Perfect’ willen doen en ik geloof dat het script al in ontwikkeling is”, zei de actrice tegen haar publiek.

Rebel gaf nog geen details over het verhaal, maar ze deed wel een suggestie. “Ik denk dat ik met iemand zou moeten trouwen. Met Bumper misschien”, zo klonk het.

De eerste 'Pitch Perfect' verscheen in 2013 en kreeg twee jaar later een vervolg. De derde film verscheen zeven jaar geleden.

Trailer van nieuwe film 'The Lion King' gedropt

Karen Luiken-30 april 2024 om 06:58

Disney is al een tijdje bezig met het maken van een nieuwe ‘The Lion King’-film. Het verhaal, dat dit keer vanuit Simba’s vader Mufasa verteld wordt, verschijnt eind dit jaar in de bioscoop. De trailer is nu verschenen.

Het verhaal in ‘Mufasa: The Lion King’ wordt in flashbacks verteld aan Kiara, de dochter van Simba en Nala, en introduceert Mufasa als een weesjong, verdwaald en alleen, totdat hij een sympathieke leeuw genaamd Taka ontmoet, de erfgenaam van een koninklijke bloedlijn. De toevallige ontmoeting zet een uitgebreide reis in gang van een buitengewone groep buitenbeentjes die op zoek zijn naar hun lot. Hun banden zullen op de proef worden gesteld terwijl ze samenwerken om een bedreigende en dodelijke vijand te ontwijken.

De stem van Mufasa wordt ingesproken door Aaron Pierre. Beyoncé leent haar stem uit voor Nala en haar dochter Blue Ivy doet hetzelfde voor leeuwtje Kiara. Andere sterren die meewerken aan de film zijn onder meer Kelvin Harrison, Mads Mikkelson, Seth Rogen, Donald Glover en Billy Eichner.

‘Mufasa: The Lion King’ gaat op 20 december in première.

Ontdek meer