Oeps: LEGO lekt voortijdig wie nieuwe Black Panther speelt in aanstaande sequel

Nico De Greef-04 augustus 2022 om 15:41

Sinds het onverwachte overlijden van acteur Chadwick Boseman in 2020, is het gissen naar wie de rol van Black Panther zal overnemen in de aanstaande Marvel-film Black Panther: Wakanda Forever. Dat mysterie lijkt nu echter niet meer zo geheim, want de Deense speelgoedfabrikant LEGO heeft per ongeluk bevestigd wie als volgende in het bekende Black Panther-pak kruipt.

Op gelekte foto's van een nieuwe LEGO-speelset voor de sequel is namelijk te zien dat niemand minder dan Shuri (Letitia Wright) de rol van Boseman overneemt. Shuri was eerder ook al te zien in de originele Black Panther-film (2018) en is het jongere zusje van T'challa (de originele Black Panther). Marvel volgt hiermee de comics, waarin op een bepaald moment ook Shuri de superheldenrol van haar broer overneemt.

Het is niet de eerste keer dat LEGO vroegtijdig informatie lekt over aankomende Marvel-films. Eerder lekte de speelgoedfabrikant onder andere ook al Thor's nieuwe wapen (Stormbreaker) in Avengers: Infinity War, en werden talrijke nieuwe designs voor superhelden kostuums te vroeg gedeeld.

Black Panther: Wakanda Forever draait vanaf 9 november in de Belgische bioscopen.

Foto: lego

1
2

Nieuwe 'Trolls'-film aangekondigd met trailer

Dieter Blarinckx-28 maart 2023 om 16:10

Nog meer filmnieuws vandaag, want naast de trailer van Pixars nieuwste animatiefilm ‘Elemental’, is zojuist ook de allereerste trailer van de derde ‘Trolls’-film online gegooid!

Deze herfst is het weer tijd voor een unieke, regenboogkleurige familiereünie met je geliefde karakters uit de ‘Trolls’-franchise. De Amerikaanse supersterren Anna Kendrick en Justin Timberlake zijn weer helemaal terug in ‘Trolls Band Together’, het derde deel in deze muzikale en geliefde reeks.

'Trolls Band Together' zal vanaf oktober te zien zijn in de Belgische bioscopen. Check hieronder alvast de trailer:

Zien: gloednieuwe Pixar-film 'Elemental' krijgt trailer

Dieter Blarinckx-28 maart 2023 om 13:19

Leuk nieuws voor de Disney- en Pixar-fanaten hier, want zonet werd de gloednieuwe trailer gedropt van de aankomende animatiefilm 'Elemental'.

Disney en Pixar's 'Elemental' is een geheel nieuwe, unieke animatiefilm die zich afspeelt in Element City, waar vuur-, water-, land- en luchtbewoners samenleven. In de film maken we kennis met Ember, een stoere, gevatte en vurige jonge vrouw wiens vriendschap met een leuke, sentimentele, relaxte jongen genaamd Wade haar overtuigingen over de wereld waarin ze leven uitdaagt. En die film kreeg zonet een leuke trailer!

'Elemental' zal deze zomer te zien zijn in de Belgische bioscopen. Check de trailer hieronder:

Ontdek meer