Boer William en Amber uit ‘Boer zkt vrouw’ zijn weer aan het daten

Sofie Verbeeck-04 augustus 2022 om 13:00- Foto:

Instagram Amber Diddens

In het programma 'Boer zkt vrouw' kon Amber niet het hart veroveren van boer William. Van de 5 koppels waren zij het enige koppel dat niet verder wou gaan met elkaar, maar daar lijkt nu verandering in te komen.

Op het Instagram account van Amber is te zien hoe de twee regelmatig tijd met elkaar doorbrengen. Zo gingen ze bijvoorbeeld samen naar Tomorrowland in Boom. Veel mensen reageren in de reacties met de vraag of Amber en William nu wel een koppel zijn.

William bevestigde dat er niet niks is, maar dat ze er nog geen stempel op willen drukken. Ze laten weten dat ze nu exclusief aan het daten zijn. Zo vullen ze het succes van 'Boer zkt vrouw' aan, want in de laatste aflevering waren ze het enige koppel van de 5 dat niet met elkaar wou verder gaan. Al zijn Harry en Els ondertussen ook al uit elkaar.

'The Sims 4' heeft nu ook transgender-Sims

Dieter Blarinckx-02 februari 2023 om 20:09

Groot nieuws uit de gamingwereld want een van de meest succesvolle en populaire franchises, 'The Sims', heeft nu ook transgender-Sims toegevoegd aan 'The Sims 4'.

Wie vanaf deze week ‘The Sims 4’ speelt, kan er dus voor kiezen om zijn/haar/hun Sim transgender te maken. Het zat er al langer aan te komen, maar eindelijk heeft de populaire franchise de nodige update doorgevoerd.

Wie voor een transgender-Sim kiest, zal merken dat de transgender-mannen dan ook littekens hebben nadat ze hun borsten lieten verwijderen. Maar dat is niet alles, want vanaf de update kan je bij de kledij nu ook borstbinders en shapewear kiezen.

De makers van de gamefranchise willen zo inclusiever zijn en er zijn voor écht iedereen. Zo voegden ze ook hoorapparaten voor slechthorenden en glucosemeters voor mensen met diabetes toe aan de update.

Well done guys!

Jason keert weer terug in 'Big Brother'-huis

Karen Luiken-02 februari 2023 om 17:39

Na drie spannende en eenzame dagen vol onzekerheid mag Jason nu eindelijk terugkeren in het ‘Big Brother’-huis. Inclusief een aantal geheimen op zak, want wat de anderen niet weten, is dat hij de rest al die tijd constant in de gaten heeft kunnen houden. Wat zal hij doen met al die informatie? “Ik weet nu het meest van het huis en ik weet niet of dat voordelig of nadelig is”, zegt hij in onderstaande preview.

Ontdek meer