Boer William en Amber uit ‘Boer zkt vrouw’ zijn weer aan het daten

Sofie Verbeeck-04 augustus 2022 om 13:00- Foto:

Instagram Amber Diddens

In het programma 'Boer zkt vrouw' kon Amber niet het hart veroveren van boer William. Van de 5 koppels waren zij het enige koppel dat niet verder wou gaan met elkaar, maar daar lijkt nu verandering in te komen.

Op het Instagram account van Amber is te zien hoe de twee regelmatig tijd met elkaar doorbrengen. Zo gingen ze bijvoorbeeld samen naar Tomorrowland in Boom. Veel mensen reageren in de reacties met de vraag of Amber en William nu wel een koppel zijn.

William bevestigde dat er niet niks is, maar dat ze er nog geen stempel op willen drukken. Ze laten weten dat ze nu exclusief aan het daten zijn. Zo vullen ze het succes van 'Boer zkt vrouw' aan, want in de laatste aflevering waren ze het enige koppel van de 5 dat niet met elkaar wou verder gaan. Al zijn Harry en Els ondertussen ook al uit elkaar.

Finale ‘Regi Academy’ live in het Sportpaleis!

Dieter Blarinckx-17 augustus 2022 om 14:24

Deze week start het gloednieuwe seizoen van het populaire VTM-programma ‘Regi Academy’. Net zoals vorig seizoen gaan Regi en co op zoek naar een nieuwe, ruwe diamant. Maar dit jaar vindt de finale live plaats in het Sportpaleis!

Dat nieuws werd zopas bekendgemaakt door Regi zelf. De finale van het tweede seizoen zal dus plaatsvinden op het podium van het Antwerpse Sportpaleis:

“Die vindt plaats tijdens mijn concert, live in het Sportpaleis, alstublieft!. Dat wordt niet alleen voor de finalisten maar ook voor mij geweldig stressen!”, wou hij kwijt aan Het Laatste Nieuws.

Het nieuwe seizoen van ‘Regi Academy’ start deze donderdagvond bij VTM2.

Nieuw seizoen 'Blind Getrouwd' vanaf september te zien

Karen Luiken-17 augustus 2022 om 06:46

Het duurt niet lang meer voordat acht singles het ultieme liefdesexperiment aangaan in een nieuw seizoen van ‘Blind Getrouwd’. Als voorproefje op de reeks afleveringen, die vanaf september te zien zijn, deelt VTM nu alvast de eerste beelden.

In ‘Blind Getrouwd’ worden vijf mannen en drie vrouwen via de wetenschap gematcht aan hun ideale partner. Ze geven elkaar het jawoord zonder elkaar ooit gezien te hebben, zonder ook maar iets over elkaar te weten. Na hun trouwdag gaan ze op huwelijksreis en proberen ze erachter te komen of ze écht voor elkaar gemaakt zijn.

De deelnemers van dit seizoen zijn de 27-jarige Brecht, 28-jarige Christiaan, 29-jarige Dziubi, 29-jarige Florence, 29-jarige Jana, 35-jarige Jiri, 36-jarige Joren en 30-jarige Lien. In onderstaande teaser vang je een eerste glimp van hen op.

Ontdek meer