'House of the Dragon'-acteur Matt Smith komt naar Heroes Comic Con

Sofie Verbeeck-04 augustus 2022 om 14:00

Op zondag 25 september kan je Matt Smith ontmoeten in Brussels Expo op Heroes Comic Con. De Britse acteur is bekend van 'House of the Dragon', 'The Crown' en 'Doctor Who'.

Matt Smith verscheen recent nog in de 'Game of Thrones'-prequel 'House of the Dragon', waarin hij Daenerys-voorganger Daemon Targaryen vertolkt. Die zal vanaf 22 augustus te zien zijn op Streamz.

In het weekend van 24 en 25 gaat het Heroes Comic Con door in Brussels Expo waar je heel wat acteurs en wereldberoemde comic-artiesten kan ontmoeten. Daarnaast staan er ook nog enkele verrassende activiteiten op de affiche.

Matt Smith zal zondag aanwezig zijn voor fotoshoots, handtekeningensessies, selfies en de grote vraag-en-antwoordshows. Wie er bij wil zijn, kan tickets bestellen via de site!

Dit zag je niet in 'De Verhulstjes'

Karen Luiken-05 februari 2023 om 20:00

In de vijfde aflevering van 'De Verhulstjes' kwamen heel veel hilarische momenten voorbij, maar niet alles haalde de uitzending. Gert de gentlemen, vergeten cadeaus en vermoeiende fietsritjes: dit zag je niet op tv.

'Stranger Things: The Experience' komt naar Parijs!

Dieter Blarinckx-05 februari 2023 om 09:29

Wie zot is van de bekroonde Netflix-reeks 'Stranger Things', overweegt misschien best eens een tripje naar Parijs. Want daar strijkt binnenkort de befaamde 'Stranger Things: The Experience' neer!

"Ben jij er klaar voor? Want dit is jouw moment! 'Stranger Things: The Experience' dropt je helemaal in je favoriete serie - sluit je aan bij Eleven, Dustin, Mike, Lucas, Max en Will voor een hele speciale aflevering met... jou in de hoofdrol! Ga naar binnen in het Hawkins Lab voor een meeslepende ervaring met een gloednieuwe 'Stranger Things'-verhaallijn, verken dan een 80's-thema Mix-Tape medley met eten & drinken, speciale merchandise, foto ops, en nog veel meer", staat te lezen op hun website.

Vanaf maart zal deze speciale experience te beleven zijn in hartje Parijs, waarvoor een ticket zo'n 37 euro kost. Die tickets zijn nu alvast te koop via deze site.

Check hieronder alvast enkele beelden van 'Stranger Things: The Experience' in Londen:

Ontdek meer