'House of the Dragon'-acteur Matt Smith komt naar Heroes Comic Con

Sofie Verbeeck-04 augustus 2022 om 14:00

Op zondag 25 september kan je Matt Smith ontmoeten in Brussels Expo op Heroes Comic Con. De Britse acteur is bekend van 'House of the Dragon', 'The Crown' en 'Doctor Who'.

Matt Smith verscheen recent nog in de 'Game of Thrones'-prequel 'House of the Dragon', waarin hij Daenerys-voorganger Daemon Targaryen vertolkt. Die zal vanaf 22 augustus te zien zijn op Streamz.

In het weekend van 24 en 25 gaat het Heroes Comic Con door in Brussels Expo waar je heel wat acteurs en wereldberoemde comic-artiesten kan ontmoeten. Daarnaast staan er ook nog enkele verrassende activiteiten op de affiche.

Matt Smith zal zondag aanwezig zijn voor fotoshoots, handtekeningensessies, selfies en de grote vraag-en-antwoordshows. Wie er bij wil zijn, kan tickets bestellen via de site!

Student Kick-Off maakt groot deel line-up bekend

Karen Luiken-17 augustus 2022 om 17:08

Student Kick-Off pakt dit jaar uit met een line-up waar je u tegen zegt. Op het festival, dat op 28 september plaatsvindt op het Sint-Pietersplein in Gent, komen onder meer CAMILLE en Flemming langs voor een muzikale noot.

De line-up van Student Kick-Off is de duurste ooit. Naast CAMILLE en Flemming komen ook Gestapo Knallmuzik, Kurkdroog, de Bromeo’s, Vunzige Deuntjes Soundsystem, Arthur Lewis, Green Onions én de twee winnaars van de Student Rock Rally, Lani en Blind Drift, langs.

Maar dat was het nog steeds niet, want de line-up is nog niet helemaal compleet. Voor het einde van deze maand wordt de headliner bekendgemaakt. “Dit is veruit de duurste headliner die Student Kick-Off ooit geboekt heeft,
wat het ook direct de duurste line-up van Student Kick-Off ooit maakt”, zegt Ruben Maesfranckx, Team Lead PR Student Kick-Off.

Finale ‘Regi Academy’ live in het Sportpaleis!

Dieter Blarinckx-17 augustus 2022 om 14:24

Deze week start het gloednieuwe seizoen van het populaire VTM-programma ‘Regi Academy’. Net zoals vorig seizoen gaan Regi en co op zoek naar een nieuwe, ruwe diamant. Maar dit jaar vindt de finale live plaats in het Sportpaleis!

Dat nieuws werd zopas bekendgemaakt door Regi zelf. De finale van het tweede seizoen zal dus plaatsvinden op het podium van het Antwerpse Sportpaleis:

“Die vindt plaats tijdens mijn concert, live in het Sportpaleis, alstublieft!. Dat wordt niet alleen voor de finalisten maar ook voor mij geweldig stressen!”, wou hij kwijt aan Het Laatste Nieuws.

Het nieuwe seizoen van ‘Regi Academy’ start deze donderdagvond bij VTM2.

Ontdek meer