'House of the Dragon'-acteur Matt Smith komt naar Heroes Comic Con

Sofie Verbeeck-04 augustus 2022 om 14:00

Op zondag 25 september kan je Matt Smith ontmoeten in Brussels Expo op Heroes Comic Con. De Britse acteur is bekend van 'House of the Dragon', 'The Crown' en 'Doctor Who'.

Matt Smith verscheen recent nog in de 'Game of Thrones'-prequel 'House of the Dragon', waarin hij Daenerys-voorganger Daemon Targaryen vertolkt. Die zal vanaf 22 augustus te zien zijn op Streamz.

In het weekend van 24 en 25 gaat het Heroes Comic Con door in Brussels Expo waar je heel wat acteurs en wereldberoemde comic-artiesten kan ontmoeten. Daarnaast staan er ook nog enkele verrassende activiteiten op de affiche.

Matt Smith zal zondag aanwezig zijn voor fotoshoots, handtekeningensessies, selfies en de grote vraag-en-antwoordshows. Wie er bij wil zijn, kan tickets bestellen via de site!

Dit zijn de eerste beelden van nieuw seizoen EOTB

Karen Luiken-29 februari 2024 om 07:44

‘Ex On The Beach: Double Dutch’ keert terug met een nieuw seizoen vol liefde, drama en lust. Op 7 april wordt de eerste aflevering uitgezonden. En dít is wat je daarvan mag verwachten. Er is een teaser gedeeld!

Als we MTV mogen geloven, wordt het ‘een onstuimig seizoen waar drama en emoties tot ongekende hoogtes stijgen bij elke nieuwe ex die het strand betreedt’. Het gaat dit keer om een all stars-seizoen, wat betekent dat er voornamelijk oud-deelnemers mee zullen doen. Het programma trapt af met oud-gedienden Maxim, Luca, Ivory, Elias, Ayleen, Michelle, Shirley en Yara-Nour.

Het tiende seizoen van ‘Ex On The Beach: Double Dutch’ is vanaf 7 april wekelijks om 22:00 uur te zien op MTV en vanaf 9 april wekelijks bij Streamz.

Ronahi emotioneel in 'Big Brother' na bericht van thuisfront

Karen Luiken-28 februari 2024 om 17:37

De ‘Big Brother’-bewoners hebben wekenlang alleen elkaar. Ze zijn compleet afgesloten van de buitenwereld en ontvangen slechts af en toe – héél af en toe – een bericht van het thuisfront. Dat laatste is ook nu het geval. Als Ronahi een foto van haar familie en vrienden in haar handen krijgt, barst ze in tranen uit. "Ik en mijn man waren nooit langer dan een week apart, dus het doet veel om hem weer te zien”, zegt ze in onderstaande sneak preview.

Ontdek meer