Jelle Cleymans gaat radio maken bij Joe

Dieter Blarinckx-04 augustus 2022 om 07:54

Groot nieuws uit de Vlaamse showbizzwereld want Jelle Cleymans mag binnenkort een nieuw avontuur aan zijn CV toevoegen. Hij wordt namelijk vaste dj op radiozender Joe.

De Vlaamse zanger en acteur, die we vooral kennen van ‘Spring’ en de Studio 100-musicals, heeft bekendgemaakt dat hij dit najaar een vaste plek krijgt op radiozender Joe.

“Er komt waarschijnlijk een programma rond muziek uit de Lage Landen”, wou hij alvast kwijt aan de pers.

Cleymans zal vanaf oktober regelmatig te horen zijn op Joe: “De eerste maanden zal ik enkel invallen en wat losse programma’s presenteren om zo de zender, collega’s en luisteraars nog beter te leren kennen. Maar daarna is het wel de bedoeling om een eigen format te ontwikkelen voor een vaste plek in het uitzendschema”.

Succes Jelle!

EOTB-kandidaat Joao gaat voor felblauwe coupe

Karen Luiken-17 augustus 2022 om 10:27

Joao heeft zichzelf getrakteerd op een nieuw uiterlijk. De kandidaat uit ‘Ex On The Beach: Double Dutch’ gaat vanaf nu door het leven met een felblauwe coupe.

In EOTB was Joao te zien met een doodnormaal kapsel. Gemillimeterd haar, zwart van kleur, niks geks. Na de opnames van het programma besloot hij zijn coupe blond te verven en nu doet hij daar nog een schepje bovenop. Felblauw is de kleur waar Joao vanaf nu mee rondloopt.

Op Instagram deelt de realityster het resultaat. “Blauw is de nieuwe kleur”, schrijft hij bij een foto van zichzelf. Volgers lijken de nieuwe look wel te kunnen waarderen. In de reacties stromen de positieve berichten binnen. “Starboy”, schrijft iemand. En een ander: “I see you.”

EOTB-ster Sem heeft trauma door ongeluk

Karen Luiken-17 augustus 2022 om 06:44

Sem de Coninck, bekend van ‘Ex On The Beach: Double Dutch’, is onlangs voor de tweede keer in een korte tijd betrokken geraakt bij een ongeluk. Ernstig gewond was ze gelukkig niet, maar dat betekent niet dat ze er zonder kleerscheuren vanaf is gekomen. Via Instagram laat ze weten er een trauma aan te hebben overgehouden.

Het ongeluk gebeurde in juli. Sem zat samen met haar vriend Jason in de auto toen ze de macht over het stuur verloor en met hoge snelheid tegen twee lantaarnpalen en een betonnen viaduct knalde. Het koppel werd opgehaald met een ambulance en naar het ziekenhuis gebracht. Hun auto was total loss.

Een paar weken later vertelt Sem hoe het nu gaat. “Ik rijd weer auto, wat gelukkig goed gaat. Wel merk ik dat ik er een soort trauma aan overgehouden heb. Hier krijg ik hulp voor. Daarbij zit er iets in mijn nek en schouders niet goed, hiervoor ga ik naar de fysiotherapeut. Maar we staan er nog en dat is het belangrijkste!”

Ook schrijft Sem dat ze de laatste tijd veel is afgevallen door stress. “Mijn lichaam kan dat niet aan, waardoor ik mezelf nu totaal niet fit voel. Ik ben moe, slaap slecht en heb stress.”

Ontdek meer