Jelle Cleymans gaat radio maken bij Joe

Dieter Blarinckx-04 augustus 2022 om 07:54

Groot nieuws uit de Vlaamse showbizzwereld want Jelle Cleymans mag binnenkort een nieuw avontuur aan zijn CV toevoegen. Hij wordt namelijk vaste dj op radiozender Joe.

De Vlaamse zanger en acteur, die we vooral kennen van ‘Spring’ en de Studio 100-musicals, heeft bekendgemaakt dat hij dit najaar een vaste plek krijgt op radiozender Joe.

“Er komt waarschijnlijk een programma rond muziek uit de Lage Landen”, wou hij alvast kwijt aan de pers.

Cleymans zal vanaf oktober regelmatig te horen zijn op Joe: “De eerste maanden zal ik enkel invallen en wat losse programma’s presenteren om zo de zender, collega’s en luisteraars nog beter te leren kennen. Maar daarna is het wel de bedoeling om een eigen format te ontwikkelen voor een vaste plek in het uitzendschema”.

Succes Jelle!

Zien: Stien & Simon genieten van vakantie op Jamaica

Dieter Blarinckx-05 februari 2023 om 14:44

De boog kan niet altijd gespannen staan ten huize Stien Edlund & Simon Eeraerts. De twee genieten nu immers van welverdiende congé op het tropische eiland Jamaica.

Het content creator-koppel is de laatste tijd zeer druk bezig met hun eigen VTM GO-programma en kledingmerk Avo&Cado, dus was het hoog tijd voor wat welverdiende vakantie.

Via sociale media nemen Simon en Stien ons mee op hun paradijselijke trip naar Jamaica. En die eerste beelden op insta zien er fenomenaal en onvergetelijk uit.

Enjoy lovebirds!

'James de Musical' dropt eerste gast nieuwe seizoen

Dieter Blarinckx-05 februari 2023 om 09:21

Het populaire en muzikale programma 'James de Musical' begint binnenkort al aan het derde seizoen. En wie de eerste gast zal zijn, maakte James zopas zélf bekend. En het is niet de minste...

Net voor de start van de ‘James de Musical Live on Stage’ in de Lotto Arena, verklapte James zelf wie de eerste gast zal zijn van het nieuwe seizoen van het populaire Play4-programma.

Boven het podium hing een cadeau waarin de nieuwe gast verpakt zat. En wie kwam er uit? Metejoor!

“Weet je dat ik sta te trillen op mijn benen? Dat is echt hoog, om daar zo te hangen in dat cadeau”, vertelde de zanger na de onthulling.

Wanneer het nieuwe seizoen net te zien zal zijn, is helaas nog niet geweten.

Bekijk de onthulling van Metejoor hieronder:

Ontdek meer