Eliza Taylor (bekend van de serie 'The 100') komt naar FACTS

Nico De Greef-03 augustus 2022 om 17:34

Eliza Taylor, voornamelijk bekend van haar rol als Clarke Griffin in de serie 'The 100', komt naar ons land. De actrice zal op 22 en 23 oktober te gast zijn op de herfsteditie van FACTS in Flanders Expo Gent.

Oorspronkelijk was het de bedoeling dat Eliza Taylor vorig jaar, samen met haar 'The 100' co-star en echtgenoot Bob Morley de 2021-editie van FACTS onveilig zou komen maken. De actrice moest toen echter last minute haar bezoek afzeggen vanwege dringende filmopnames.

Fans die de actrice vorig jaar hoopten te ontmoeten, krijgen nu een tweede kans: want Eliza heeft aangekondigd dat ze in het weekend van 22 en 23 oktober 2022 zal afzakken naar Flanders Expo Gent om er haar grootste fans te ontmoeten tijdens FACTS. De actrice zal er beide dagen beschikbaar zijn voor fotoshoots, signeersessies en allerlei panels, aldus de organisatie.

FACTS is een beurs voor jong en oud waar fans van series, films, comic books, games en anime samenkomen om hun innerlijke geek los te laten en hun favoriete helden in het echt te ontmoeten.

Wil jij Clarke uit 'The 100' in levende lijve ontmoeten? Bestel dan snel je tickets via facts.be en misschien zien we jou daar!

FACTS brengt superster James McAvoy naar België

Karen Luiken-25 september 2023 om 14:00

James McAvoy is volgende maand in ons land te vinden. De wereldberoemde acteur is gestrikt voor de Belgische comic con FACTS.

Het evenement vindt op zaterdag 21 en zondag 22 plaats in de Flanders Expo in Gent. James McAvoy komt op de zaterdag langs en is die dag beschikbaar voor fotoshoots, handtekeningensessies, selfies en een grote Q&A.

Je kunt de acteur kennen van allerlei verschillende titels. Hij speelde onder andere in ‘X-Men’, ‘The Chronicles of Narnia’, ‘Split’, ‘It: Chapter Two’, ‘Atonement’, ‘Wanted’, ‘The Last King of Scotland’, ‘His Dark Materials’ en ‘Atomic Blonde’.

Andere sterren die naar FACTS komen zijn de al eerder aangekondigde ‘Arrow’-held Stephen Amell, ‘Harry Potters’-ster Mark Williams, ‘Buffy’-actrice Charisma Carpenter, ‘Stargate SG-1’-acteur Christopher Judge, ‘Pirates of the Caribbean-‘ster Kevin McNally en ‘Pokémon’-introlied-zanger Jason Paige.

Niet te missen: Studio 100 organiseert Singalong in het Sportpaleis

Nico De Greef-24 september 2023 om 09:52

Ken jij alle Studio 100-liedjes uit het hoofd en kan je alle teksten luidkeels meebrullen al vanaf bij het horen van de eerste muzieknoot? Dan hebben we goed nieuws voor jou, want Studio 100 pakt op 7 december uit met een heus 'SingAlong'-concert in het Antwerps Sportpaleis!

Zowel Gert Verhulst als James Cooke zullen erbij zijn als ceremoniemeesters en zelf ook enkele van de grootste Studio 100-hits brengen.

"Het wordt een onvergetelijke avond vol nostalgie, met heel wat verrassende special guests uit het verleden", aldus een enthousiaste Gert.

"James en ik brengen zelf ook graag heel wat nummers uit jullie kindertijd en daarbij hopen we dat jullie voluit meezingen want het publiek is de grootste ster van de avond."

Welke special guests allemaal zullen opdagen, is echter nog een groot mysterie. De namen van de acts worden pas op een later tijdstip bekend gemaakt. Wat al wel een zekerheid is, is dat de avond met een grote DJ-set zal worden afgesloten.

Studio 100 SingAlong vindt plaats op donderdagavond 7 december 2023 in het Antwerps Sportpaleis. Tickets & info zijn verkrijgbaar via deze link. Opgelet: om deel te kunnen nemen aan de festiviteiten moet je minstens 16 jaar oud zijn.

Ontdek meer