Eliza Taylor (bekend van de serie 'The 100') komt naar FACTS

Nico De Greef-03 augustus 2022 om 17:34

Eliza Taylor, voornamelijk bekend van haar rol als Clarke Griffin in de serie 'The 100', komt naar ons land. De actrice zal op 22 en 23 oktober te gast zijn op de herfsteditie van FACTS in Flanders Expo Gent.

Oorspronkelijk was het de bedoeling dat Eliza Taylor vorig jaar, samen met haar 'The 100' co-star en echtgenoot Bob Morley de 2021-editie van FACTS onveilig zou komen maken. De actrice moest toen echter last minute haar bezoek afzeggen vanwege dringende filmopnames.

Fans die de actrice vorig jaar hoopten te ontmoeten, krijgen nu een tweede kans: want Eliza heeft aangekondigd dat ze in het weekend van 22 en 23 oktober 2022 zal afzakken naar Flanders Expo Gent om er haar grootste fans te ontmoeten tijdens FACTS. De actrice zal er beide dagen beschikbaar zijn voor fotoshoots, signeersessies en allerlei panels, aldus de organisatie.

FACTS is een beurs voor jong en oud waar fans van series, films, comic books, games en anime samenkomen om hun innerlijke geek los te laten en hun favoriete helden in het echt te ontmoeten.

Wil jij Clarke uit 'The 100' in levende lijve ontmoeten? Bestel dan snel je tickets via facts.be en misschien zien we jou daar!

Student Kick-Off maakt groot deel line-up bekend

Karen Luiken-17 augustus 2022 om 17:08

Student Kick-Off pakt dit jaar uit met een line-up waar je u tegen zegt. Op het festival, dat op 28 september plaatsvindt op het Sint-Pietersplein in Gent, komen onder meer CAMILLE en Flemming langs voor een muzikale noot.

De line-up van Student Kick-Off is de duurste ooit. Naast CAMILLE en Flemming komen ook Gestapo Knallmuzik, Kurkdroog, de Bromeo’s, Vunzige Deuntjes Soundsystem, Arthur Lewis, Green Onions én de twee winnaars van de Student Rock Rally, Lani en Blind Drift, langs.

Maar dat was het nog steeds niet, want de line-up is nog niet helemaal compleet. Voor het einde van deze maand wordt de headliner bekendgemaakt. “Dit is veruit de duurste headliner die Student Kick-Off ooit geboekt heeft,
wat het ook direct de duurste line-up van Student Kick-Off ooit maakt”, zegt Ruben Maesfranckx, Team Lead PR Student Kick-Off.

LEGO geeft exclusief ‘Harry Potter’-pakket weg!

Dieter Blarinckx-16 augustus 2022 om 17:43

Potterheads, opgelet! Enkele dagen geleden brachten we jullie het nieuws dat LEGO binnenkort hun gloednieuwe ‘Harry Potter’-set, de Hogwarts Express, lanceert. En nu geven ze een unieke VIP-reis weg, aan boord van die Hogwarts Express!

Om de release van hun spiksplinternieuwe en magische ‘Harry Potter’-set te vieren, organiseert LEGO een heuse wedstrijd!

“Ben jij een ‘Harry Potter’ superfan? Doe dan mee aan onze quiz en beantwoord alle vragen goed om mee te dingen naar de hoofdprijs, een overnachting in de Hogwarts Express trein voor een gezin van max. 4!”, klinkt het op hun website.

Wat is allemaal inbegrepen? Je vliegreis, de accommodatie ter plaatste, leuke LEGO-activiteiten en nog veel meer magische stuff!!

Wil je deelnemen? Dan kan je hier meer info vinden!

Lumos Nox!

Ontdek meer