Zo klinkt de nieuwe 'Familie'-generiek van Camille

Dieter Blarinckx-03 augustus 2022 om 14:07

Eerder deze zomer maakte VTM bekend dat ze de bekende 'Familie'-beginneriek van Niels Destadsbader zouden vervangen door een nieuwe song van Camille. En daar werd nu alvast een preview van gedeeld!

Tijdens 'Tien om te Zien' in Westende, werden fans in primeur getrakteerd op de gloednieuwe single 'Kleur' van Camille. Die song staat op haar nieuwe album, maar zal ook de officiële nieuwe titelsong van 'Familie' worden!

Op 17 september vindt het '30 Jaar Familie'-feest plaats in de Lotto Arena, waar Camille dan ook live de single 'Kleur' zal brengen.

Ontdek al een sneak preview hieronder:

Zien: mamabezoek voor kandidaten in 'De Mol'

Karen Luiken-21 april 2024 om 11:18

Nog voordat de kandidaten uit het huidige seizoen van ‘De Mol’ op reis vertrokken voor het grote avontuur, kregen ze te horen dat hun mama’s op bezoek zullen komen in Sicilië. Hoe ze daarop reageerden? “Oh nee, daar ga je mee afzien”, klinkt het in onderstaande video.

Deliveroo bezorgt vandaag platen aan huis

Karen Luiken-20 april 2024 om 07:55

Vandaag vieren muziekfanaten over de hele wereld Record Store Day, een dag gemaakt om onafhankelijke platenwinkels in de kijker te zetten. Deliveroo doet daar graag aan mee en bezorgt vandaag – enkel vandaag – niet alleen eten, maar ook platen thuis bij muziekliefhebbers.

Deliveroo is voor deze feestdag de samenwerking aangegaan met de lokale platenwinkels Cherry Picker Record Store in Brugge en Warrecords in Antwerpen. De drie partijen hebben samen een lijst van tunes opgesteld die je vandaag kan bestellen via Deliveroo. Alle nummers hebben een link met eten, want ja: Deliveroo is er in de eerste plaats voor het leveren van eten.

Benieuwd om welke platen het gaat? Je ziet het op Deliveroo!

Ontdek meer