BTS blijft optreden tijdens militaire dienstplicht

Dieter Blarinckx-03 augustus 2022 om 13:51

Goed nieuws voor de fans van BTS, want hoewel aanvankelijk gedacht werd dat de populaire band zou stoppen met optreden omwille van hun dienstplicht, lijkt het er nu op dat ze toch gewoon bezig kunnen blijven.

In Zuid-Korea moeten alle mannen tussen de 18 en 28 jaar een dienstplicht van twintig maanden doen in het leger. Maar de boyband BTS werd hier buiten beschouwing gelaten. Voor hun werd besloten om de dienstplicht uit te stellen tot de leeftijd van 30 jaar. Maar nu is daar opnieuw discussie over.

“Er zal een mogelijkheid zijn voor de bandleden om samen te blijven optreden tijdens hun dienst”, klinkt het bij de Koreaanse minister van defensie. Volgens hem kan BTS ook nationale belangen dienen aangezien zij de Koreaanse cultuur verspreiden over de hele wereld.

Rihanna geeft update over potentieel nieuw album

Chelsy Vanlerberghe-10 april 2024 om 12:07

Het lijkt erop dat fans nog even zullen moeten wachten op het negende album van Rihanna. De zangeres gaf aan Interview Magazine toe dat ze nog geen nummers klaar heeft.

De popster, die al sinds 2016 geen album meer heeft uitgebracht, vertelde in het interview openhartig over van alles en nog wat. Van haar huwelijk tot Fenty Beauty tot muziek. Over dat laatste onderwerp heeft ze echter geen nieuws.

Begin 2019 liet RiRi weten dat ze aan een nieuwe plaat aan het werken was, die in 2019 zou uitkomen. De zangeres postte ook foto's en video's van haar in de studio. Maar 2019 is intussen vijf jaar geleden en fans worden ongeduldig. Op elke post komt eenzelfde vraag terug: "Where's the album, Rihanna?"

De zangeres reageerde op de smeekbedes met een meme op Instagram, waarbij ze in de caption schreef dat ze weigert R9 uit te brengen.

Dus, waar de oorspronkelijke negende plaat heen is, is onduidelijk. Wat we nu wel weten, is dat er nog geen album is. "Ik heb heel veel visuele ideeën," vertelde de zangeres aan het magazine. "Het is gek. M'n hersenen werken nu andersom. Normaal heb ik eerst de muziek en dan leiden die me naar allemaal visuele mogelijkheden, maar nu komen die visuele ideeën eerst. Ik heb er nog geen nummers bij," voegde ze eraan toe. "Maar misschien is dat juist wel de sleutel dit keer. Misschien leiden die visuele ideeën me wel naar de nummers die ik moet maken."

Billie Eilish kondigt nieuw album aan

Chelsy Vanlerberghe-08 april 2024 om 15:14

Billie Eilish dropt binnenkort haar derde album! De zangeres heeft de afgelopen weken al flink wat geteaset op sociale media, door bijvoorbeeld mensen toe te voegen aan haar best friend story op Instagram en daar mysterieuze foto's te posten. Nu is het nieuws ook officieel.

Het album heet 'hit me hard and soft' en komt uit op 17 april. Dat laat de zangeres zelf weten via Instagram. "Zo gek om dit te schrijven, ik ben zo nerveus en enthousiast," schrijft ze in de caption. Ze voegt er nog aan toe dat ze het album integraal uitbrengt, zonder eerst singles te releasen. "Finneas en ik zijn zo trots op dit album en we kunnen niet wachten tot jullie het horen. We houden van jullie."

Ontdek meer