Download nu de festival app van Dance D-Vision!

Sofie Verbeeck-03 augustus 2022 om 10:45

Binnen 2 dagen is het zover, dan is het weer tijd voor het Dance D-Vision festival. Kom op 5, 6 en 7 augustus mee dansen bij de TAGMAG stage met artiesten zoals Camille!

Blijf je graag op de hoogte van al het festival nieuws? Dan kan je nu de app van Dance D-Vision downloaden. Creëer je eigen gepersonaliseerde tijdsschema, vind je vrienden terug en nog zoveel meer.
Wees er bij en bestel nog snel je tickets via de site. See you there!

De volledige line-up van Balaton Sound is bekend

Chelsy Vanlerberghe-09 april 2024 om 08:16

De Hongaarse zon, het verfrissende Balatonmeer en de beste beats: dat is Heineken Balaton Sound. De volledige line-up van het vierdaagse festival is bekend en deze editie belooft weer een topeditie te worden. Mau P, HUGEL, Laidback Luke, Malugi, Estella Boersma en nog veel meer komen je deze zomer wegblazen.

Het strandfestival aan het Balatonmeer is één van de grootste elektronische muziekfestivals in Europa. Elk jaar reizen feestvierders van over heel de wereld af naar de zonnige locatie voor een mix van de beste dance, house en techno.

Het festival vindt plaats van 3 tot 6 juli in Hongarije. De organisatie kondigde eerder al grote namen als Amelie Lens, Reinier Zonneveld, Paul Kalkbrenner, Kölsch en Trym aan, en voegt daar nu nog eens een stevige dosis kleppers aan toe. En dat is niet alles, want de timetable is er ook al. Je kunt dus nu al jouw magische weekend Sound stap voor stap plannen.

Tickets en festival packages vind je hier, maar voor de ultieme Heineken Balaton Sound ervaring moet je met ons mee op The Balaton Trip. Samen met honderden andere Belgen slaap je dan op onze exclusieve Lakeside Camping, op strompelafstand van het festival. Op deze camping kan je dagelijks extra festival-spektakel verwachten, met challenges, partygames en véél meer! Alle info vind je op thebalatontrip.com.

TAGMAG host eigen stage op Dance D-Vision

Chelsy Vanlerberghe-05 april 2024 om 15:08

Nog geen plannen op zaterdag 3 augustus? Nu wel, want TAGMAG host dan een eigen stage op Dance D-Vision. Markeer de datum maar met fluo in je agenda, want de TAGMAG-stage wordt gegarandeerd dé hotspot van het weekend met op de planning artiesten als 5NAPBACK en Michael Amani.

Wat kan je verwachten? De hele dag door zorgen we voor de beste vibes met de beste artiesten. Naast 5NAPBACK en Michael Amani, komen ook nog tal van andere artiesten langs. Wie dat zullen zijn, verklappen we binnenkort. Natuurlijk zullen onze Insiders ook van de partij zijn.

Dance D-vision vindt plaats op 2 en 3 augustus in Zottegem. Tickets zijn beschikbaar voor één dag of het hele weekend, met combitickets voor €93, vrijdagtickets voor €53 en zaterdagtickets voor €58. Meer info vind je hier.

Ontdek meer