Hebben: NMBS lanceert T-shirts en sokken met eigen logo op

Nico De Greef-02 augustus 2022 om 19:26

De Belgische spoorwegenmaatschappij NMBS verkoopt vanaf nu ook eigen kleding (zogenaamde "fanwear") met daarop hun eigen logo. De NMBS treedt daarmee in de voetsporen van onder meer IKEA, Lidl, Albert Heijn en Zeeman die eerder ook al hippe kleding met hun eigen logo op de markt brachten.

Van sokken tot vissershoedjes: op de online webshop van Trainworld kun je deze zomer tijdelijk terecht voor kledingstukken en accessoires met daarop het bekende B-logo van de NMBS. "Ideal voor tijdens een festival, een bbq of dagje treinreizen", luidt de campagne. Ook T-shirts en sweaters met daarop het naambordje van meer dan 550 verschillende treinstations worden te koop aangeboden.

Wil jij de trotse bezitter worden van één van deze felbegeerde collector's items? Haast je dan snel, want de webshop zal na de zomer weer verdwijnen.

Foto: NMBS

1
2
3

Balenciaga stopt nieuwe campagne na felle kritiek

Dieter Blarinckx-24 november 2022 om 16:09

De afgelopen dagen heb je er vast al iets van zien passeren online, maar modehuis Balenciaga kreeg de wind van voren na de lancering van hun gloednieuwe campagne. Het luxemerk liet jonge kinderen immers poseren met sm-spullen.

Balenciaga lag serieus onder vuur nadat de eerste beelden van hun nieuwe campagne dropten. Ze werden immers beschuldigd van het seksualiseren van kinderen. Via een publiek statement heeft het modehuis zich geëxcuseerd en besloten om de volledige campagne offline te halen.

Op sociale media kwam zelfs boven water dat er in een van de campagnebeelden een document te zien was dat verwees naar een rechtszaak over kinderporno. Balenciaga beweert dat ze niet op de hoogte waren en heeft ook besloten om juridische stappen te ondernemen tegen de personen die daarvoor verantwoordelijk zijn.

Deze rugzak geeft licht in het donker

Karen Luiken-23 november 2022 om 11:11

Wil jij altijd in de spotlight staan, ook als het buiten pikkedonker is? Quick kan je een handje helpen. Het merk lanceert vrijdag de BaQpack, een unieke reeks rugzakken die speciaal ontworpen is voor de donkere herfstavonden en -nachten.

De tassen zijn voorzien van een reflecterend logo, waardoor je beter zichtbaar bent in het donker. Elke BaQpack is ge-upcycled van gebruikt materiaal en ontworpen door niemand minder dan de Antwerpse Sander Bos, die ooit zelf bij Quick werkte.

“Als medewerker van Quick zei ik steeds vol overtuiging tegen mijn manager dat mijn modeopleiding hier zeker ooit nog van pas zou komen. Vandaag is die dag eindelijk aangebroken. Net als de BaQpack ben ik gerecycleerd van Quick-medewerker tot ontwerper”, aldus een enthousiaste Sander Bos.

De officiële lancering van de rugzak staat gepland voor aanstaande vrijdag. Voor een bedrag van 24,99 euro kan een van de honderd limited edition-stukken van jou zijn.

Ontdek meer