Zita en Ralph zetten punt achter relatie

Dieter Blarinckx-02 augustus 2022 om 17:17- Foto:

Instagram - Ralph Cannie

Het lijkt erop dat Zita Wauters en Ralph Cannie een punt hebben gezet achter hun relatie. Dat beweert een anonieme vriend(in) van het koppel aan het Vlaamse magazine Dag Allemaal.

De twee zijn al samen sinds 2019, maar hun relatie had ups & downs. Ze gingen al een keertje uit elkaar, maar vonden dan uiteindelijk de liefde terug bij elkaar. Nu zou het koppel definitief uit elkaar zijn, althans als we een bevriende bron mogen geloven.

Volgens de bron zouden de twee - nu ze wat ouder zijn - meer uit elkaar gegroeid zijn en kwamen ze tot de constatatie dat hun interesses niet zo meer gelijk lopen.

Een officiële reactie van zowel Zita als Ralph blijft voorlopig nog uit.

Acid en Enzo Knol gaan met de billen bloot

Dieter Blarinckx-02 februari 2023 om 20:01- Foto:

Instagram - @enzoknol

YouTubers en content creators Acid en Enzo Knol zijn momenteel samen aan het genieten van een skiverlof. En dat de twee het gezellig hebben samen, bewijst hun gezamenlijke post op insta eens te meer!

Op sociale media dropten de twee online persoonlijkheden namelijk een foto waar veel van hun volgers het zéér warm van krijgen. Zowel Acid als Enzo trokken hun broek af en poseerden met blote billen tussen de bergen van het skigebeid Nassfeld.

"Tijd om de blote billen traditie terug te brengen 🍑 En waarom dan niet samen met @vandergunstnathan 💪🏼", klinkt het bij de foto.

Enjoy the trip guys!

Clémentine Caron wint een Jamie-award

Joyce Vander Auwera-02 februari 2023 om 12:44

Gisteravond was het De Jamies, de Vlaamse online video awards die jaarlijks uitgereikt worden tijdens Filmfestival Oostende. De beste online videomakers van het moment strijden om een gouden duim in verschillende categorieën. De Jamies eert de Vlaamse creatievelingen die coole videocontent maken op YouTube, TikTok, Twitch en Instagram.

TAGMAG Insider Clémentine heeft een Jamie-award gewonnen voor 'beste opkomend talent'! We zijn heel trots op onze jongste telg, dikke proficiat!

TAGMAG Insiders Jamie-Lee Six en Jaël Ost waren ook genomineerd, helaas grepen zij net naast een award. Jaël kreeg, meer dan terecht, een podiumplaats in de categorie 'beste lifestyle'. Sowieso zijn wij trots op al onze Insiders en zijn zij allen onze number ones, you do YOU en supergoed bezig! 😍

Ontdek meer