Dit zijn de titels en data van de volgende 'Avatar'-films

Dieter Blarinckx-02 augustus 2022 om 17:10

In december van dit jaar kunnen we in de bioscoop eindelijk gaan kijken naar het langverwachte vervolg op de blockbuster 'Avatar' uit 2010. Maar nu zijn ook al de titels van de volgende films bekendgemaakt!

Regisseur James Cameron maakte er nooit een geheim van dat hij van 'Avatar' meerdere films wou maken. Na de tweede film in december, 'The Way of Water', staan er nog drie films in de franchise klaar!

Hou je vast aan de takken van de bomen, want hier volgende de films én hun releasedata:

  • 'Avatar 2: The Way of Water' - 16 december 2022
  • 'Avatar 3: The Seed Bearer' - 20 december 2024
  • 'Avatar 4: The Tulkun Rider' - 18 december 2026
  • 'Avatar 5: The Quest For Eywa' -22 december 2028

In september zal ook de eerste 'Avatar'-film even terug in een herwerkte versie te zien zijn in de Belgische bioscopen! Meer info zal ongetwijfeld snel volgen.

Check hieronder alvast de trailer voor de tweede film in het rijtje, 'The Way of Water':

Daar is-ie dan: nieuwe trailer 'Deadpool & Wolverine'

Karen Luiken-24 april 2024 om 06:44

Deadpool komt terug en slaat voor een nieuwe film de handen ineen met de iconische Wolverine. De twee helden gaan samen strijden tegen het kwaad en in een gloednieuwe trailer van Marvel Studios krijgen fans een klein voorproefje van hoe dat eraan toe zal gaan.

De hoofdrollen in de langverwachte nieuwe film ‘Deadpool & Wolverine’ worden gespeeld door Ryan Reynolds en Hugh Jackman. Andere acteurs die je terug gaat zien, zijn Emma Corrin, Morena Baccarin, Rob Delaney, Leslie Uggams, Karan Soni en Matthew Macfadyen.

‘Deadpool & Wolverine’ verschijnt op 24 juli in de bioscoop.

Nieuwe actiefilm 'Civil War' op eerste plek na opening

Karen Luiken-23 april 2024 om 06:03

Na vorig weekend al records te hebben verbroken in Nederland en de Verenigde Staten, blijkt ‘Civil War’ nu ook in ons land ontzettend populair. De gloednieuwe actiefilm staat na het openingsweekend op de eerste plek.

‘Civil War’ gaat over een uitgebroken burgeroorlog in de Verenigde Staten, waarbij het hele land op de rand van instorting staat en in totale chaos verkeert. Tijdens deze heftige situatie wordt een groep moedige journalisten gevolgd bij het vertellen van - waarschijnlijk - het grootste verhaal van hun leven: het onontkoombare einde van de Verenigde Staten zoals we het kennen.

De film is sinds 17 april in de Belgische bioscopen te zien.

Ontdek meer