Dit zijn de titels en data van de volgende 'Avatar'-films

Dieter Blarinckx-02 augustus 2022 om 17:10

In december van dit jaar kunnen we in de bioscoop eindelijk gaan kijken naar het langverwachte vervolg op de blockbuster 'Avatar' uit 2010. Maar nu zijn ook al de titels van de volgende films bekendgemaakt!

Regisseur James Cameron maakte er nooit een geheim van dat hij van 'Avatar' meerdere films wou maken. Na de tweede film in december, 'The Way of Water', staan er nog drie films in de franchise klaar!

Hou je vast aan de takken van de bomen, want hier volgende de films én hun releasedata:

  • 'Avatar 2: The Way of Water' - 16 december 2022
  • 'Avatar 3: The Seed Bearer' - 20 december 2024
  • 'Avatar 4: The Tulkun Rider' - 18 december 2026
  • 'Avatar 5: The Quest For Eywa' -22 december 2028

In september zal ook de eerste 'Avatar'-film even terug in een herwerkte versie te zien zijn in de Belgische bioscopen! Meer info zal ongetwijfeld snel volgen.

Check hieronder alvast de trailer voor de tweede film in het rijtje, 'The Way of Water':

Nieuwe ‘Harry Potter’-experience aangekondigd!

Dieter Blarinckx-17 augustus 2022 om 14:37

Nadat afgelopen weekend bekend werd gemaakt dat we de langverwachte game ‘Hogwarts Legacy’ pas in februari 2023 mogen verwachten, heeft Warner Bros nu ook een nieuwe ‘Harry Potter’ game/interactieve experience aangekondigd!

Via sociale media werd zopas een mysterieuze video gedropt waarin Warner Bros., de procenten achter de Wizarding World, een gloednieuwe experience aankondigen.

“Breng magie en spreuken naar je dagelijkse leven met deze nieuwe game/experience. Maak kennis met de Harry Potter Magic Caster Wand!”. Heel mysterieus allemaal, want er wordt nog nergens gesproken over wat het net zal zijn.

Als we enkele bronnen (o.a. Mugglenet en The Potter Collector) mogen geloven zou het gaan om een mobiele app/game die je toelaat om via AR (augmented reality) te toveren met jouw smartphone (die dan eigenlijk een toverstok is).

Meer info zal ongetwijfeld snel volgen.

Een releasedatum is er helaas ook nog niet, dus stay tuned!

Mads Mikkelsen over terugkeer Johnny Depp: “Het zou kunnen”

Dieter Blarinckx-17 augustus 2022 om 14:19

Toen de hele zaak rond Johnny Depp en Amber heard grotere proporties begon aan te nemen, zette Warner Bros. Johnny Depp vriendelijk aan de deur als Gellert Grindelwald in de ‘Fantastic Beasts’-films. Acteur Mads Mikkelsen nam de fakkel over, maar blijft dat wel zo?

In de derde film in de reeks, ‘The Secrets of Dumbledore’ is het niet Johnny Depp maar wel Mads Mikkelsen die in de huid kruipt van de duistere tovenaar Grindelwald. En daar hadden veel fans moeite mee.

Mikkelsen was onlangs op het filmfestival van Sarajevo, waar hij openlijk praatte over het debacle:

“Ik vind Johnny een geweldige acteur. Ik vind dat hij fantastisch werk leverde. Maar ik kon hem niet gaan kopiëren, dat zou creatieve zelfmoord zijn. We moesten het anders aanpakken.”

Maar als er hem wordt gevraagd naar de toekomst van Grindelwald nu Johnny Depp de rechtszaak won, wou hij dit kwijt:

“Zijn fans zijn heel lief, maar ook wel koppig. Ik had niet veel contact met hen, maar ik kon begrijpen waarom hun harten gebroken waren. Alles ligt anders nu Johnny de rechtszaak won. We zullen zien of hij terugkomt. Het zou kunnen.”

Dus wie weet zien we Depp in de volgende ‘Fantastic Beasts’-film wel terug als Grindelwald!

Ontdek meer