Zien: volledige eerste auditie van Harry Styles

Dieter Blarinckx-02 augustus 2022 om 15:54

Fans van Harry Styles, assemble! De productie van ‘The X Factor’ heeft namelijk een extra lange auditietape van een piepjonge Harry Styles gedeeld online!

Door zijn immense sterrenstatus zouden we bijna vergeten dat het voor Harry Styles allemaal begon met zijn auditie voor ‘The X Factor’ in Groot-Brittanië. En van die auditie zijn zopas extra lange beelden gedeeld!

Op de beelden zien we een nerveuze Styles die het maar nét haalde met zijn auditie. De 16-jarige Styles begon met het zingen van ‘Soul Sister’, een nummer van Train. Dat klonk echter niet helemaal zuiver. Gelukkig gaf jurylid Simon Cowell hem nog een tweede kans. Daarop zong Harry een a capella-versie van ‘Isn’t She Lovely’ van Stevie Wonder. Zo kon hij de jury toch overhalen om 'm door te laten.

Later in de wedstrijd werd hij samengevoegd met Niall Horan, Liam Payne, Louis Tomlinson en Zayn Malik. En zo werd One Direction geboren.

Check de leuke beelden hier:

Liam Payne eert Grammy-winnaar Harry Styles

Karen Luiken-06 februari 2023 om 12:03

Harry Styles sleepte gisteren tijdens de uitreiking van de Grammy Awards een beeldje voor beste album in de wacht, de meest belangrijke award die je kunt tijdens bij de Amerikaanse muziekprijzen. Zijn voormalige One Direction-collega Liam Payne is trots en feliciteert hem via social media.

“Wauw”, schrijft Liam bij een foto van Harry op Instagram. “Als je muziek schrijft zoals Harry dat doet, verdien je het om glimlachend neer te kijken op een trofee die je terecht hebt gewonnen. God bless you. Gefeliciteerd broer.”

Harry won de prijs met zijn album ‘Harry’s House’. Andere prijswinnaars zijn onder anderen Lizzo, Adele, Bad Bunny, Sam Smith, Kendrick Lamar en Beyoncé. Laatstgenoemde nam maar liefst vier beeldjes in ontvangst en mag zich nu recordhouder noemen. Ze heeft er in het totaal 32.

'Stranger Things'-acteur uit scène geschrapt om déze reden

Karen Luiken-06 februari 2023 om 09:20

Charlie Heaton, die Jonathan Byers speelt in ‘Stranger Things’, is uit een scène van de serie geschrapt omdat hij de slappe lach kreeg. Dat vertelt zijn collega Finn Wolfhard in een gesprek met GQ.

Het gaat om een scène uit de achtste aflevering van het tweede seizoen, waarin zo'n beetje alle hoofdpersonen samen komen in het huis van Byers om over de Mind Flayer te praten. Steve Harrington, gespeeld door Joey Keery, had daarin een stukje tekst waarin hij de woorden ‘Like the Germans’ zegt. Drie woorden die Charlie blijkbaar héél grappig vond.

“Elke keer als Joey zijn tekst uitsprak, barstte Charlie in lachen uit”, zegt Finn. Het gebeurde keer op keer, take na take. Het gebeurde zo vaak dat acteur David Harbor (aka Jim Hopper) en de showrunners Matt en Ross Duffer besloten Charlie van de set te verwijderen en hem uit de scène te schrappen. “Ze zeiden dat Charlie weg moest omdat hij te hard lachte”, vervolgt Finn.

Ontdek meer