Disney dropt trailer van nieuwe 'Cars'-serie

Dieter Blarinckx-02 augustus 2022 om 15:44

Wie fan is van de 'Cars'-films gaan we nu héél blij maken, want Disney heeft namelijk de trailer én releasedatum gedropt van de nieuwe geanimeerde serie 'Cars on the Road'.

Vanaf 8 september kan je via Disney+ kijken naar de gloednieuwe animatieserie van Disney & Pixar, 'Cars on the Road'.

Deze nieuwe Disney+ Original-serie volgt Lightning McQueen & zijn beste vriend Takel, terwijl ze vanuit Radiator Springs naar het oosten gaan op een cross-country roadtrip om de zus van Takel te ontmoeten.

Check hieronder de trailer en de poster en stream de serie vanaf 8 september via Disney+!

Ellen en Marie hebben het moeilijk in 'De Verhulstjes'

Karen Luiken-03 december 2023 om 08:09

Vanavond is het weer tijd voor een nieuwe aflevering van ‘De Verhulstjes’. De familie is op reis en maakt een cruisetocht op zee. Soms gaat dat goed, soms iets minder. Want als het schip zich op woelige wateren bevindt, krijgen Ellen en Marie het allebei moeilijk. Even liggen lijkt dan het beste, maar is dat wel zo? Sneak preview!

Opnames tweede seizoen 'The Last of Us' starten in februari

Karen Luiken-02 december 2023 om 17:03

Het aftellen naar het tweede seizoen van ‘The Last of Us’ kan officieel beginnen nu we eindelijk weten wanneer de opnames van start gaan. Variety meldt dat de camera’s in februari beginnen met draaien.

Televisiezender HBO bevestigde volgens Amerikaanse media eerder al dat de opnames begin 2024 zouden starten, maar een precieze datum ontbrak nog. Daar is met dit nieuws verandering in gekomen.

Toch geeft dat nog geen zekerheid over wanneer het tweede seizoen in première gaat. Hoofdrolspeelster Bella Ramsey zei begin dit jaar dat fans in ieder geval tot eind 2024 moeten wachten, maar dat was nog voor de grote Hollywood-staking waarbij heel veel schrijvers hun werk stillegden. Inmiddels wordt het tweede seizoen niet voor 2025 verwacht.

Ontdek meer