Binnen 6 weken is het Sunset festival!

Sofie Verbeeck-02 augustus 2022 om 07:45

De festivalzomer is volop bezig en er staan nog heel wat festivals op de planning, onder andere het Sunset festival op 10 september! Het ideale festival om een zalige zomer af te sluiten.

Nog 6 weken lang genieten van de zomer en dan is het tijd voor het Sunset festival op 10 september in de Lilse Bergen in Gierle. Kom samen met TAGMAG feesten bij de TAGMAG stage! De tickets vliegen de deur uit en ondertussen is ook de laatste stage toegevoegd.

En op de mainstage is ook nog eens DIKKE toegevoegd aan een al fantastische line-up. Geen reden meer om te twijfelen dus. Surf snel naar de site en bestel ook jouw tickets! Tot dan?

'Stranger Things: The Experience' komt naar Parijs!

Dieter Blarinckx-05 februari 2023 om 09:29

Wie zot is van de bekroonde Netflix-reeks 'Stranger Things', overweegt misschien best eens een tripje naar Parijs. Want daar strijkt binnenkort de befaamde 'Stranger Things: The Experience' neer!

"Ben jij er klaar voor? Want dit is jouw moment! 'Stranger Things: The Experience' dropt je helemaal in je favoriete serie - sluit je aan bij Eleven, Dustin, Mike, Lucas, Max en Will voor een hele speciale aflevering met... jou in de hoofdrol! Ga naar binnen in het Hawkins Lab voor een meeslepende ervaring met een gloednieuwe 'Stranger Things'-verhaallijn, verken dan een 80's-thema Mix-Tape medley met eten & drinken, speciale merchandise, foto ops, en nog veel meer", staat te lezen op hun website.

Vanaf maart zal deze speciale experience te beleven zijn in hartje Parijs, waarvoor een ticket zo'n 37 euro kost. Die tickets zijn nu alvast te koop via deze site.

Check hieronder alvast enkele beelden van 'Stranger Things: The Experience' in Londen:

Deze 'Star Wars'-acteur komt naar FACTS

Dieter Blarinckx-05 februari 2023 om 09:15

Op 1 en 2 april vindt de nieuwe editie van FACTS plaats en ze beginnen nu stilletjesaan met het droppen van de eerste gasten. En dit weekend werd er een nieuwe en grote 'Star Wars'-naam gedropt!

Niemand minder dan Kyle Soller zal op 1 en 2 april afzakken naar de Gentse Flanders Expo voor de lente-editie van FACTS. Soller ken je hoogstwaarschijnlijk van zijn rol in 'Andor' op Disney+, of van 'Poldark' of 'The Titan'.

Soller zal beide dagen aanwezig zijn en beschikbaar zijn voor photoshoots, handtekeningen, selfies en de Q&A.

Meer info & tickets kan je hier vinden!

Ontdek meer