Binnen 6 weken is het Sunset festival!

Sofie Verbeeck-02 augustus 2022 om 07:45

De festivalzomer is volop bezig en er staan nog heel wat festivals op de planning, onder andere het Sunset festival op 10 september! Het ideale festival om een zalige zomer af te sluiten.

Nog 6 weken lang genieten van de zomer en dan is het tijd voor het Sunset festival op 10 september in de Lilse Bergen in Gierle. Kom samen met TAGMAG feesten bij de TAGMAG stage! De tickets vliegen de deur uit en ondertussen is ook de laatste stage toegevoegd.

En op de mainstage is ook nog eens DIKKE toegevoegd aan een al fantastische line-up. Geen reden meer om te twijfelen dus. Surf snel naar de site en bestel ook jouw tickets! Tot dan?

Student Kick-Off maakt groot deel line-up bekend

Karen Luiken-17 augustus 2022 om 17:08

Student Kick-Off pakt dit jaar uit met een line-up waar je u tegen zegt. Op het festival, dat op 28 september plaatsvindt op het Sint-Pietersplein in Gent, komen onder meer CAMILLE en Flemming langs voor een muzikale noot.

De line-up van Student Kick-Off is de duurste ooit. Naast CAMILLE en Flemming komen ook Gestapo Knallmuzik, Kurkdroog, de Bromeo’s, Vunzige Deuntjes Soundsystem, Arthur Lewis, Green Onions én de twee winnaars van de Student Rock Rally, Lani en Blind Drift, langs.

Maar dat was het nog steeds niet, want de line-up is nog niet helemaal compleet. Voor het einde van deze maand wordt de headliner bekendgemaakt. “Dit is veruit de duurste headliner die Student Kick-Off ooit geboekt heeft,
wat het ook direct de duurste line-up van Student Kick-Off ooit maakt”, zegt Ruben Maesfranckx, Team Lead PR Student Kick-Off.

PUKKELPOP '22 - RED CARPET LIVESTREAM!

Simon Smetryns-17 augustus 2022 om 14:57

Op donderdag 18/8 openen iets na 17u de deuren van Pukkelpop! Kan je niet in real life bij dit magische moment zijn? Beleef het dan online op onze website en ons YouTube-kanaal. Jael Ost ontvangt de leukste festivalgangers en bekende vrienden op onze rode loper.

Ontdek meer