Bekende singles zoeken date voor 't Love Eilandje van Streamz

Sofie Verbeeck-02 augustus 2022 om 07:30

Ga jij op date met Gideon, Sayed, Kimberly, Mehti, Rick of één van de andere bekende singles? Waag dan nu je kans en schrijf je in voor 't Love Eilandje van Streamz op 13 augustus in Antwerpen!

Het seizoen van Love Island is weer volop aan de gang, zo konden we de avonturen al volgen van Amandine, Sunita, Lennert en co in Gran Canaria. Helaas waren er ook enkele kandidaten die de ware liefde niet konden vinden. Daarom komen Streamz en Love Island nu met een oplossing: t' Love Eilandje.

Vanaf 1 augustus zullen bekende singles via hun sociale media een oproep doen om de perfecte date te zoeken. Op 13 augustus zullen ze dan allemaal samenkomen aan het MAS in Antwerpen waar ze elkaar beter kunnen leren kennen én allemaal samen naar de finale van Love Island kunnen kijken.

Naast ex-islanders doen er ook andere bekende singles mee zoals Fabrizio, Joshua, Zoey en Angela.

Lijkt je dit echt iets voor jou? Dan kan je je via deze link inschrijven en wie weet, ben jij erbij als date van Kimbery, Mehti, Rick, Sayed, Gideon of nog een andere bekende single op 13 augustus!

Zien: Stien & Simon genieten van vakantie op Jamaica

Dieter Blarinckx-05 februari 2023 om 14:44

De boog kan niet altijd gespannen staan ten huize Stien Edlund & Simon Eeraerts. De twee genieten nu immers van welverdiende congé op het tropische eiland Jamaica.

Het content creator-koppel is de laatste tijd zeer druk bezig met hun eigen VTM GO-programma en kledingmerk Avo&Cado, dus was het hoog tijd voor wat welverdiende vakantie.

Via sociale media nemen Simon en Stien ons mee op hun paradijselijke trip naar Jamaica. En die eerste beelden op insta zien er fenomenaal en onvergetelijk uit.

Enjoy lovebirds!

'Stranger Things: The Experience' komt naar Parijs!

Dieter Blarinckx-05 februari 2023 om 09:29

Wie zot is van de bekroonde Netflix-reeks 'Stranger Things', overweegt misschien best eens een tripje naar Parijs. Want daar strijkt binnenkort de befaamde 'Stranger Things: The Experience' neer!

"Ben jij er klaar voor? Want dit is jouw moment! 'Stranger Things: The Experience' dropt je helemaal in je favoriete serie - sluit je aan bij Eleven, Dustin, Mike, Lucas, Max en Will voor een hele speciale aflevering met... jou in de hoofdrol! Ga naar binnen in het Hawkins Lab voor een meeslepende ervaring met een gloednieuwe 'Stranger Things'-verhaallijn, verken dan een 80's-thema Mix-Tape medley met eten & drinken, speciale merchandise, foto ops, en nog veel meer", staat te lezen op hun website.

Vanaf maart zal deze speciale experience te beleven zijn in hartje Parijs, waarvoor een ticket zo'n 37 euro kost. Die tickets zijn nu alvast te koop via deze site.

Check hieronder alvast enkele beelden van 'Stranger Things: The Experience' in Londen:

Ontdek meer