Bekende singles zoeken date voor 't Love Eilandje van Streamz

Sofie Verbeeck-02 augustus 2022 om 07:30

Ga jij op date met Gideon, Sayed, Kimberly, Mehti, Rick of één van de andere bekende singles? Waag dan nu je kans en schrijf je in voor 't Love Eilandje van Streamz op 13 augustus in Antwerpen!

Het seizoen van Love Island is weer volop aan de gang, zo konden we de avonturen al volgen van Amandine, Sunita, Lennert en co in Gran Canaria. Helaas waren er ook enkele kandidaten die de ware liefde niet konden vinden. Daarom komen Streamz en Love Island nu met een oplossing: t' Love Eilandje.

Vanaf 1 augustus zullen bekende singles via hun sociale media een oproep doen om de perfecte date te zoeken. Op 13 augustus zullen ze dan allemaal samenkomen aan het MAS in Antwerpen waar ze elkaar beter kunnen leren kennen én allemaal samen naar de finale van Love Island kunnen kijken.

Naast ex-islanders doen er ook andere bekende singles mee zoals Fabrizio, Joshua, Zoey en Angela.

Lijkt je dit echt iets voor jou? Dan kan je je via deze link inschrijven en wie weet, ben jij erbij als date van Kimbery, Mehti, Rick, Sayed, Gideon of nog een andere bekende single op 13 augustus!

Student Kick-Off maakt groot deel line-up bekend

Karen Luiken-17 augustus 2022 om 17:08

Student Kick-Off pakt dit jaar uit met een line-up waar je u tegen zegt. Op het festival, dat op 28 september plaatsvindt op het Sint-Pietersplein in Gent, komen onder meer CAMILLE en Flemming langs voor een muzikale noot.

De line-up van Student Kick-Off is de duurste ooit. Naast CAMILLE en Flemming komen ook Gestapo Knallmuzik, Kurkdroog, de Bromeo’s, Vunzige Deuntjes Soundsystem, Arthur Lewis, Green Onions én de twee winnaars van de Student Rock Rally, Lani en Blind Drift, langs.

Maar dat was het nog steeds niet, want de line-up is nog niet helemaal compleet. Voor het einde van deze maand wordt de headliner bekendgemaakt. “Dit is veruit de duurste headliner die Student Kick-Off ooit geboekt heeft,
wat het ook direct de duurste line-up van Student Kick-Off ooit maakt”, zegt Ruben Maesfranckx, Team Lead PR Student Kick-Off.

'Love Island'-ster Jules is verliefd

Karen Luiken-17 augustus 2022 om 16:31

Het is Jules na zijn mislukte ‘Love Island’-avontuur toch gelukt om de liefde te vinden. Niet in Lisa, met wie hij Casa Amor verliet, maar in zijn oude vlam Amandine. Dat geeft hij toe in een gesprek met Grazia.

Ondanks de tegenslagen die Jules in ‘Love Island’ heeft gehad, is hij toch positief over zijn avontuur. En daar heeft hij een heel goede reden voor. “Ik heb gevonden wat ik zocht: de liefde bij Amandine”, vertelt hij.

“Afgelopen vrijdag hebben we elkaar voor het eerst weer gezien”, gaat hij verder. “En dat ging heel goed. We hadden afgesproken in een restaurant en het was superfijn om haar weer te zien, al vond ik het ook wel spannend. We hadden nog niet veel kunnen praten over de manier waarop we uit elkaar waren gegaan, maar het ging allemaal heel goed!”

Jules en Amandine hebben afgesproken hun relatie een tweede kans te geven. “Het is aan mij om te bewijzen dat ik volledig voor haar wil gaan. Ik wil echt laten zien dat ik geen interesse heb in andere dames en alleen maar oog voor haar heb.”

Vooralsnog lijkt het goed te gaan. Jules heeft zelfs de familie van Amandine al ontmoet. “Ik heb heel sterke gevoelens voor haar. Ik kan zeker zeggen dat ik verliefd ben.”

Ontdek meer