Eerste beelden 'John Wick 4' gedropt!

Dieter Blarinckx-01 augustus 2022 om 16:36

Goed nieuws voor de fans van de 'John Wick'-films, want zopas is de eerste teaser trailer van de gloednieuwe, vierde film gedropt!

Over het verhaal van ‘John Wick: Chapter 4’ is voorlopig nog bitter weinig geweten, maar we kunnen uit de trailer wel al afleiden dat het écht wel een voortzetting is op de pure (en soms over-the-top) actie uit de eerste drie films.

'John Wick: Chapter 4' staat voorlopig gepland voor release in maart 2023.

Check hier de trailer:

Tweede film 'Murder Mystery' heeft een nieuwe trailer

Karen Luiken-31 januari 2023 om 08:08

De hilarische film ‘Murder Mystery’ krijgt een vervolg. Eind maart zijn hoofdrolspelers Jennifer Aniston en Adam Sandler te zien in het Netflix-pareltje, dat de focus zal leggen op een nieuw mysterie.

Vier jaar na het oplossen van hun eerste moordmysterie zijn Nick en Audrey nu fulltime rechercheurs die worstelen om hun privédetectivebureau van de grond te krijgen als ze worden uitgenodigd om de bruiloft van hun vriend Maharadja te vieren. Wanneer de bruidegom wordt ontvoerd, moeten Nick en Audrey aan de slag. Elke gast van het trouwfeest, elk familielid en zelfs de bruid zelf is verdachte.

Naast Jennifer Aniston en Adam Sandler spelen ook Mark Strong, Mélanie Laurent, Jodie Turner-Smith, Kuhoo Verma, John Kani en Dany Boon een rol.

De trailer bekijk je hier:

Tweede 'Black Panther' vanaf woensdag op Disney+

Dieter Blarinckx-30 januari 2023 om 17:09

Goed nieuws voor de Marvelfans die de langverwachte en tweede 'Black Panther'-film hebben gemist in de bioscoop. Vanaf woensdag staat hij immers ook gewoon op Disney+!

In Marvel Studios' 'Black Panther: Wakanda Forever', vechten koningin Ramonda (Angela Bassett), Shuri (Letitia Wright), M'Baku, Okoye en de Dora Milaje, om hun natie te beschermen tegen de tussenkomst van wereldmachten in de nasleep van de dood van koning T'Challa. Terwijl het volk van Wakanda probeert hun volgende hoofdstuk te aanvaarden, moeten de helden zich verenigen met de hulp van War Dog Nakia (Lupita Nyong'o) en Everett Ross (Martin Freeman) en een nieuw pad uitstippelen voor het koninkrijk Wakanda.

Check de trailer hieronder en start woensdag met streamen via Disney+:

Ontdek meer