Netflix klaagt 'Bridgerton'-musical aan

Dieter Blarinckx-01 augustus 2022 om 16:31

Hoewel het voor Netflix en de bedenkers van de hitserie ‘Bridgerton’ oké leek om een musical goed te keuren gebaseerd op de serie, zit er nu toch een serieus haar in de boter. Netflix klaagt nu immers de bedenkers van de musical aan!

De populaire streamingdienst Netflix heeft nu namelijk een rechtszaak aangespannen tegen Abigail Barlow en Emily Bear, de bedenkers van 'The Unofficial Bridgerton Musical'.

Wat begon als een ludieke actie op TikTok, mondde uit in een volledig album met tekst uit de show. Netflix vond dit allemaal oké, tot de twee meiden nu ineens betaalde optredens organiseren. En dat kan voor Netflix en Shondaland (de producers achter de serie) niet door de beugel.

Een reactie van Abigail en Emily blijft voorlopig helaas nog uit.

Ronahi niet blij met mede 'Big Brother'-bewoners

Karen Luiken-21 februari 2024 om 16:30

Ronahi is niet blij met haar medekandidaten in het ‘Big Brother’-huis. Nu blijkt dat veel mensen haar weg willen hebben en naar huis willen stemmen, is ze duidelijk aangeslagen en barst ze in tranen uit. “Ik weet hoe jullie echt over me denken”, zegt ze in onderstaande sneak preview.

Nieuwe extra datum voor Purple Disco Machine in België

Simon Smetryns-21 februari 2024 om 12:02- Foto:

Fiona Garden

Purple Disco Machine is de gedreven performer en internationaal geprezen hitmaker die tot de top van de internationale discowereld behoort. Getuige daarvan de snelheid waarmee de tickets voor zijn concert in Ancienne Belgique een paar weken geleden over de toonbank gingen. Uitstekend nieuws voor diegene die toen naast een kaartje grepen: de Duitse producer bevestigt een nieuwe datum in België. Purple Disco Machine staat op 30 oktober op het OM podium in Luik.

De ticketverkoop start op vrijdag 23 februari om 10u via LiveNation.be. Tickets zullen 31 euro kosten (incl. reservatiekosten).

Ontdek meer