Netflix klaagt 'Bridgerton'-musical aan

Dieter Blarinckx-01 augustus 2022 om 16:31

Hoewel het voor Netflix en de bedenkers van de hitserie ‘Bridgerton’ oké leek om een musical goed te keuren gebaseerd op de serie, zit er nu toch een serieus haar in de boter. Netflix klaagt nu immers de bedenkers van de musical aan!

De populaire streamingdienst Netflix heeft nu namelijk een rechtszaak aangespannen tegen Abigail Barlow en Emily Bear, de bedenkers van 'The Unofficial Bridgerton Musical'.

Wat begon als een ludieke actie op TikTok, mondde uit in een volledig album met tekst uit de show. Netflix vond dit allemaal oké, tot de twee meiden nu ineens betaalde optredens organiseren. En dat kan voor Netflix en Shondaland (de producers achter de serie) niet door de beugel.

Een reactie van Abigail en Emily blijft voorlopig helaas nog uit.

Zien: Netflix dropt trailer van 'The Witcher: Blood Origin'

Dieter Blarinckx-04 december 2022 om 17:09

Goed nieuws voor de fans van 'The Witcher' want Netflix heeft zopas de gloednieuwe trailer en releasedatum van de spin-off 'The Witcher: Blood Origin' gedeeld!

Deze spin-off van 'The Witcher' speelt zich af in het gouden tijdperk van de elfen, 1200 jaar vóór de tijd van Geralt, Yennefer en Ciri, en gaat over zeven krijgers die elkaar niet kennen, maar samen de strijd aanbinden met een onstopbaar rijk. Hoewel Éile en Fjall afkomstig zijn uit elkaar bestrijdende clans, moeten ze elkaar leren vertrouwen als ze erin willen slagen om deze groep outcasts te leiden tijdens hun zoektocht om de onderdrukkers van het Continent te onttronen. Maar als er poorten naar andere werelden worden geopend en een machtbeluste tovenaar een nieuw wapen loslaat, beseffen de zeven dat ze een monster moeten creëren om er een te verslaan...

De vierdelige serie zal vanaf Kerstdag, 25 december te streamen zijn via Netflix.

Check hier alvast de gloednieuwe beelden:

Fan van 'Bridgerton'? Dan moet je deze film ook zien

Karen Luiken-04 december 2022 om 07:56

Ben jij in een zwart gat gevallen na het zien van de laatste aflevering van het tweede seizoen van ‘Bridgerton’? En vind jij ook dat het wachten op het derde seizoen te lang duurt? Start dan nu Netflix op en zoek naar ‘Lady Chatterley’s Lover’. Die film zou heel veel weg hebben van ‘Bridgerton’.

‘Lady Chatterley’s Lover’ gaat over de ongelukkig getrouwde aristocrate Lady Chatterley. Ze gaat een hartstochtelijke verhouding aan met de jachtopziener op het landgoed van haar man en wordt smoorverliefd op hem. Natuurlijk met alle gevolgen van dien.

De hoofdrollen worden gespeeld door Emma Corrin, Jack O’Connell en Matthew Ducket. De trailer bekijk je hieronder.

Ontdek meer