Netflix klaagt 'Bridgerton'-musical aan

Dieter Blarinckx-01 augustus 2022 om 16:31

Hoewel het voor Netflix en de bedenkers van de hitserie ‘Bridgerton’ oké leek om een musical goed te keuren gebaseerd op de serie, zit er nu toch een serieus haar in de boter. Netflix klaagt nu immers de bedenkers van de musical aan!

De populaire streamingdienst Netflix heeft nu namelijk een rechtszaak aangespannen tegen Abigail Barlow en Emily Bear, de bedenkers van 'The Unofficial Bridgerton Musical'.

Wat begon als een ludieke actie op TikTok, mondde uit in een volledig album met tekst uit de show. Netflix vond dit allemaal oké, tot de twee meiden nu ineens betaalde optredens organiseren. En dat kan voor Netflix en Shondaland (de producers achter de serie) niet door de beugel.

Een reactie van Abigail en Emily blijft voorlopig helaas nog uit.

Tweede seizoen spin-off 'Pretty Little Liars' volgende maand op Streamz

Karen Luiken-21 april 2024 om 11:24

Het tweede seizoen van de spin-off van ‘Pretty Little Liars’ komt volgende maand naar Streamz. De reeks draagt de naam ‘Summer School’ en is het vervolg op ‘Original Sin’. Op 10 mei verschijnt de eerste aflevering.

Na de schrijnende gebeurtenissen van ‘Original Sin’ worden de Pretty Little Liars geconfronteerd met een lot dat erger is dan de dood: de zomerschool. Maar Millwood High is niet het enige dat in de weg staat van hun leuke zomerbaantjes en nieuwe liefdesinteresses. Een nieuwe slechterik, die al dan niet een connectie heeft met A, is naar de stad gekomen en gaat hen allemaal op de proef stellen.

Onderstaande trailer geeft een eerste voorproefje. De rest kun je over een paar weken bewonderen.

Deliveroo bezorgt vandaag platen aan huis

Karen Luiken-20 april 2024 om 07:55

Vandaag vieren muziekfanaten over de hele wereld Record Store Day, een dag gemaakt om onafhankelijke platenwinkels in de kijker te zetten. Deliveroo doet daar graag aan mee en bezorgt vandaag – enkel vandaag – niet alleen eten, maar ook platen thuis bij muziekliefhebbers.

Deliveroo is voor deze feestdag de samenwerking aangegaan met de lokale platenwinkels Cherry Picker Record Store in Brugge en Warrecords in Antwerpen. De drie partijen hebben samen een lijst van tunes opgesteld die je vandaag kan bestellen via Deliveroo. Alle nummers hebben een link met eten, want ja: Deliveroo is er in de eerste plaats voor het leveren van eten.

Benieuwd om welke platen het gaat? Je ziet het op Deliveroo!

Ontdek meer