'Star Wars'-serie Andor krijgt nieuwe trailer én premièredatum

Nico De Greef-01 augustus 2022 om 14:03

Een maand voordat de reeks oorspronkelijk in première zou gaan op Disney+, maakt Disney nu bekend dat de aanstaande "Star Wars" spin-off serie Andor wordt uitgesteld. De reeks zal niet langer op zijn oorspronkelijke releasedatum van 31 augustus verschijnen op de streamingdienst, maar wordt uitgesteld naar 21 september.

Een reden voor het plotse uitstel gaf Disney niet. Wel kondigde het aan dat fans op 21 september naar maar liefst 3 afleveringen in één keer zullen kunnen kijken. Dat maakt het uitstel toch nog een beetje goed.

Andor is een spin-off serie van de film Rogue One: A Star Wars Story en speelt zich vijf jaar voor die film af. In de reeks volgen we het hoofdpersonage Cassian Andor (gespeeld door Diego Luna) tijdens de begindagen van de Rebellion. Naast Cassian zullen ook de personages Mon Mothma (Genevieve O'Reilly) en Saw Gerrera (Forest Whitaker) in de reeks te zien zijn.

Het eerste seizoen van Andor telt 12 afleveringen. Ook een tweede seizoen werd reeds aangekondigd.

Zien: voorproefje op nieuw seizoen 'Chateau Meiland'

Karen Luiken-02 februari 2023 om 17:35

Trek die fles wijn maar vast open en ga er even goed voor zitten. De Meilandjes zijn terug van weggeweest! In een nieuw seizoen van ‘Chateau Meiland’ gaan Martien, Erica, Maxime en Montana weer flink verbouwen en staat de boel binnen no time op stelten. Zaterdag verschijnt de eerste aflevering op Play4. Dít is wat je daarvan kunt verwachten:

Disney+ onthult nieuwe beelden van derde seizoen 'The Mandalorian'

Karen Luiken-02 februari 2023 om 07:54

Met nog een maand te gaan voor het derde seizoen van ‘The Mandalorian’ gelanceerd wordt, heeft Disney+ een gloednieuwe poster en featurette onthuld. Het vervolg van de live-actionserie is vanaf 1 maart te zien.

In het derde seizoen gaan de reizen van de Mandalorian door het ‘Star Wars’-sterrenstelsel verder. Terwijl Din Djarin zich heeft herenigd met Grogu, worstelt de Nieuwe Republiek om het sterrenstelsel weg te leiden van zijn donkere geschiedenis. De Mandalorian zal paden kruisen met oude bondgenoten en nieuwe vijanden maken, terwijl hij en Grogu hun reis samen voortzetten.

De hoofdrollen zijn weggelegd voor Pedro Pascal, Katee Sackhoff, Carl Weathers, Amy Sedaris, Emily Swallow en Giancarlo Esposito.

Ontdek meer