'Star Wars'-serie Andor krijgt nieuwe trailer én premièredatum

Nico De Greef-01 augustus 2022 om 14:03

Een maand voordat de reeks oorspronkelijk in première zou gaan op Disney+, maakt Disney nu bekend dat de aanstaande "Star Wars" spin-off serie Andor wordt uitgesteld. De reeks zal niet langer op zijn oorspronkelijke releasedatum van 31 augustus verschijnen op de streamingdienst, maar wordt uitgesteld naar 21 september.

Een reden voor het plotse uitstel gaf Disney niet. Wel kondigde het aan dat fans op 21 september naar maar liefst 3 afleveringen in één keer zullen kunnen kijken. Dat maakt het uitstel toch nog een beetje goed.

Andor is een spin-off serie van de film Rogue One: A Star Wars Story en speelt zich vijf jaar voor die film af. In de reeks volgen we het hoofdpersonage Cassian Andor (gespeeld door Diego Luna) tijdens de begindagen van de Rebellion. Naast Cassian zullen ook de personages Mon Mothma (Genevieve O'Reilly) en Saw Gerrera (Forest Whitaker) in de reeks te zien zijn.

Het eerste seizoen van Andor telt 12 afleveringen. Ook een tweede seizoen werd reeds aangekondigd.

Eerste go-see challenges in 'Belgium's Next Top Model 2024'

Chelsy Vanlerberghe-26 juli 2024 om 10:13

In de nieuwste aflevering van 'Belgium's Next Top Model 2024' krijgen de modellen een de kans om indruk te maken tijdens hun eerste go-see bij twee topmerken: Melange, het modelabel van Lize Feryn en Aster Nzeyimana, en Opnieuw & Co.

De druk ligt hoog, want Lize en Aster zullen uiteindelijk twee modellen kiezen die hun herfstcampagne gaan domineren. En bij Opnieuw & Co gaat de winnaar van de challenge naar huis met de outfit die de meeste indruk heeft gemaakt.

Daarnaast stijgt de spanning wanneer de modellen zich wagen aan een lingerieshoot, waarbij ze voor de camera staan van de Belgische fotografe Oriane Verstraeten. Ze moeten zich kwetsbaar opstellen, wat perfect past bij de rauwe en intieme stijl van de fotografe.

Wie gaat er deze week naar huis? Je ziet het in een nieuwe aflevering van 'Belgium's Next Top Model', elke vrijdag, exclusief op Streamz.

Céline Dion verovert Prime Video: meest bekeken documentaire ooit

Chelsy Vanlerberghe-26 juli 2024 om 09:54

'I Am: Celine Dion', de docu over Céline Dion, is een megahit op Prime Video. Volgens het Amerikaanse blad 'Deadline' is het zelfs de meest bekeken documentaire ooit op het platform. Het is nog onduidelijk over hoeveel kijkcijfers het gaat.

Ook de nummers van de Canadese zangeres winnen aan populariteit. Het aantal streams van haar muziek wereldwijd is met 33 procent gestegen sinds de release van de documentaire.

In 'I Am: Celine Dion' praat Céline openhartig over haar strijd met het stiff-personsyndroom, een zeldzame aandoening die pijnlijke spasmes veroorzaakt en het haar vaak onmogelijk maakt om te zingen.

Er is zelfs een kans dat de 'My Heart Will Go On'-zangeres na vier jaar weer live op het podium verschijnt. De geruchten gaan dat ze samen met Lady Gaga zal optreden tijdens de openingsceremonie van de Olympische Spelen in Parijs.

Ontdek meer