Paris Hilton undercover op Tomorrowland om te raven

Sofie Verbeeck-01 augustus 2022 om 11:25

Op het derde en laatste weekend van het wereldwijd bekende festival Tomorrowland zou ook Paris Hilton draaien als DJ. Paris stond voor zondagavond op de planning maar de aandachtige fans konden haar zaterdag al spotten!

Paris Hilton wou zelf ook al eens de sfeer opsnuiven op Tomorrowland in Boom. Daarvoor ging ze undercover met een lichtblauwe pruik. Dat laat ze weten in een post op Twitter. In filmpjes is te zien hoe de vermomde Paris helemaal los gaat op een DJ set. Ze sloot de avond goed af met nog wat frietjes van een McDonald's in Brussel.

Zien: Stien & Simon genieten van vakantie op Jamaica

Dieter Blarinckx-05 februari 2023 om 14:44

De boog kan niet altijd gespannen staan ten huize Stien Edlund & Simon Eeraerts. De twee genieten nu immers van welverdiende congé op het tropische eiland Jamaica.

Het content creator-koppel is de laatste tijd zeer druk bezig met hun eigen VTM GO-programma en kledingmerk Avo&Cado, dus was het hoog tijd voor wat welverdiende vakantie.

Via sociale media nemen Simon en Stien ons mee op hun paradijselijke trip naar Jamaica. En die eerste beelden op insta zien er fenomenaal en onvergetelijk uit.

Enjoy lovebirds!

'James de Musical' dropt eerste gast nieuwe seizoen

Dieter Blarinckx-05 februari 2023 om 09:21

Het populaire en muzikale programma 'James de Musical' begint binnenkort al aan het derde seizoen. En wie de eerste gast zal zijn, maakte James zopas zélf bekend. En het is niet de minste...

Net voor de start van de ‘James de Musical Live on Stage’ in de Lotto Arena, verklapte James zelf wie de eerste gast zal zijn van het nieuwe seizoen van het populaire Play4-programma.

Boven het podium hing een cadeau waarin de nieuwe gast verpakt zat. En wie kwam er uit? Metejoor!

“Weet je dat ik sta te trillen op mijn benen? Dat is echt hoog, om daar zo te hangen in dat cadeau”, vertelde de zanger na de onthulling.

Wanneer het nieuwe seizoen net te zien zal zijn, is helaas nog niet geweten.

Bekijk de onthulling van Metejoor hieronder:

Ontdek meer